Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
a może mi ktoś powiedzieć jak mam obliczyć YELD jeśli gram na giełdzie?? bo zbytnio nie mam pojecia

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X

Last edited by rafal08; 05/05/2007 04:44.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie zgodzę się z opinią kolegi blush . Podobnie jak pettersen zgłaszałem swój temat do elity. Nie widze w tym nic zdrożnego, zwłaszcza, że Pettersen jest na plusie i robi dobrą robotę.

Pozdrawiam piwo

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Post deleted by rafal08

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pettersen nie masz czym się przejmować piwo masz dobry yeild i dostaniesz miejsce w elicie grin. Ja też ostatnio mam problemy z użytkownikami i nie ma czym sie przejmować. Trzeba nie raz być ponad tym wszystkim. Choć wiem jakie to trudne bo sam doświadczam gorszych rzeczy niż post kolegi craxxa.

Trzymaj się i powodzenia piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Piszcie na priv do administratorow dzialu to nikt sie nie bedzie foczył - przerzuca bez problemu

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Apeluje do administratorów aby do EPP wprowadzili troche nowej krwi... Przecież tu sie nic nie dzieje. Raptem 2-3 regularnie typujących a tak to posucha.Jak na tak często odwiedzane forum w elicie powinno być więcej ruchu:)

Pozdrawiam

veteran
veteran
Podzielam zdanie kolegi Bouldermaster. Trzeba zrobić nowe porządki wprowadzić innych dobrych userów bo tak szczerze to dwie osoby teraz prowadza tematy w EPP na 9 . Ta elity obecnie jest troche nudna za dawnych czasów to codziennie zawsze były regularnie prowadzone tematy a teraz smirk jeden pettersen regularnie prowadzi swój temat czasami nowik coś dorzuci a tak to pustka .

Pozdro

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Czy sa tu jacyś kompetentni ludzie uważający się za moderatorów tego działu ?? Ile można czekać na odpowiedz ?? Spełniam wsyztskie warunki w EPP, więc czekam na odpowiedz... TT

VAMOS

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja tam widze 26 kuponow, a nie 60.

Poza tym temat nie jest aktywny od 1 maja, co daje juz prawie 2 miesieczna przerwe.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
dlaczego nie możecie zrobić dzialu w kórym trzeba udokumentować wybór zdarzenia . W EPP czy PP sa przeważnie suche typy , a wielkość stawki jakoś nie zawsze przemawia za tym aby grać danego typa
Jak "ja" zwykly typerek mam wybrać sobie odpowiedni typek ? - sugerujac sie stawką ?
Forum jest po to żeby pomagalo , uławtiało ,a nie suche typy podawało . Człowiek widzac takie typy tylko ma wieksze metliki w głowie : czy aby napewno to zagrac ? , czym sie owy typer sugerował podajac tego typa ? itp. Ja uwaznam że jeden z dzialow EPP lub PP powienien zmienic sie w dział gdzie typerzy analizuja swoje typy

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by lupus
Ja tam widze 26 kuponow, a nie 60.

Poza tym temat nie jest aktywny od 1 maja, co daje juz prawie 2 miesieczna przerwe.
60 TYPOW ! A nie kupnow jest napisane ! Licz sobie jako singel wyjdzie Ci z 200 ! POza tym jak chcecie, chcialem troche ruszyc EPP, ogolnie mecz.pl upada, wszyscy ida na komercyjne strony badz tworza swoje... Teamt nie byl aktywny tak jak pisalem bo niektorzy musza sie tez uczyc a nie zbiac bąki, utrzymuje sie sam ale cale zycie nie bede przeciez typowal!

Zasady awansu do EPP:

-Co miesiąc podsumowanie tematu, Yield na poziomie min. +5%, starannie i schludnie prowadzony.
-Minimum 60 typów i jeden miesiąc prowadzenia tematu.
-Typer musi też chcieć takowej promocji. Tylko na ewentualną prośbę będziemy przenosić taki temat do EPP.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by provek
dlaczego nie możecie zrobić dzialu w kórym trzeba udokumentować wybór zdarzenia . W EPP czy PP sa przeważnie suche typy , a wielkość stawki jakoś nie zawsze przemawia za tym aby grać danego typa
Jak "ja" zwykly typerek mam wybrać sobie odpowiedni typek ? - sugerujac sie stawką ?
Forum jest po to żeby pomagalo , uławtiało ,a nie suche typy podawało . Człowiek widzac takie typy tylko ma wieksze metliki w głowie : czy aby napewno to zagrac ? , czym sie owy typer sugerował podajac tego typa ? itp. Ja uwaznam że jeden z dzialow EPP lub PP powienien zmienic sie w dział gdzie typerzy analizuja swoje typy

Przecież w działach epp czy pp są typerzy, którzy opisują swoje zdarzenia. Możesz wklepać sobie ich tematy do ulubionych i czytać analizy a także podejmować decyzję.

.::Think Twice::. Ignorator.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Po 1sze nie krzycz.

Po 2gie, typ liczy sie jako kupon, jesli ktos gra kupony po 10 spotkan na jednym (wtedy po 6 juz mialby minimum wg Twojego rozumowania laugh )

Po trzecie to, ze miales przerwe tez Cie dyskwalifikuje, zaraz tu ktos wyskoczy, ze w styczniu 2004 roku tez spelnial wymogi i co?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lupek ma rację i Vamos brakuje tobie do spełnienia norm jakiś 34 kuponów. Poza tym nie poddajesz jednostek tylko kasiorę za jaką grasz. Poza tym nie ma podsumowanego yieldu jest tylko kasiora wygrana.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zylek90
Podzielam zdanie kolegi Bouldermaster. Trzeba zrobić nowe porządki wprowadzić innych dobrych userów bo tak szczerze to dwie osoby teraz prowadza tematy w EPP na 9 . Ta elity obecnie jest troche nudna za dawnych czasów to codziennie zawsze były regularnie prowadzone tematy a teraz smirk jeden pettersen regularnie prowadzi swój temat czasami nowik coś dorzuci a tak to pustka .

Pozdro

Zaraz, zaraz a nie mamy aktualnie sezonu ogórkowego. Ja zastanawiam się nad wznowieniem tematu "Zagrywka 2" może przed tym weekendem a na pewno w ostatnim weekendzie Lipca. Ja tak jak pisałem w temacie nie podejmę się teraz typowania kiedy moje korone ligi szykują się do rozgrywek. Póki co z mojej perspektywy nie ma co grać. Pod koniec Lipca już będzie i wracam do tematu.

veteran
veteran
No tak Ignorator napisałeś ,że wracasz w lipcu a inni ??

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Trochę ta Elita uboga, coraz mniejsze grono sie robi ... wink

Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, JelineK, rafal08, betowiec, alfa, cigar, $-man, Sensei, forty), 1,922 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025