|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobra idę na spacer z psem i później spać ,więc powodzenia jutro wszystkim życzę i dozobaczenia na forum po maturce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powodzenia WSZYSTKIM!!!trzymam za Was! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Powodzenia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Połamania piór! (btw. sam pisze mature jutro  )
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
będę za was trzymał kciuki gdy w tym samym czasie gdy wy będziecie pisać ja będę pił piwko w irlandzkim pubie z fajną koleżanką
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bedzie dobrze, powodzenia chlopaki  jak dostane 2 tematy : potop i chłopi to chyba umre na zawal ;P
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
bedzie dobrze, powodzenia chlopaki  jak dostane 2 tematy : potop i chłopi to chyba umre na zawal ;P nawet nie gadaj . także tego nie chcę, właśnie się dowiedziałem, że niby przeciek, Wesele i Granica, ale ja tam w to nie wierze Lece do szkoły... POWODZENIA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przedwiośnie i Granica jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam jak na swojej dwa lata temu  otwieram arkusz na polaku patrze na pierwszy temat  przerzucam dalej stronę  i w popłochu szukam trzeciego tematu  ale niestety nie doszukałem się  na szczęście spłodziłem całkiem niezły wynik  mimo ze nie trafiłem żadnej lektury spośród tych streszczeń które wybrałem sobie do przeczytania dzień przed 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie ile trwa ta matura?? 2h 50m?? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
170 minut rozszerzona 180 minut:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wielkie dzięki  Aleź ten Giertych wymyślił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz na bank wiadomo ze przedwiosnie i granica??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pamiętam jak na swojej dwa lata temu  otwieram arkusz na polaku patrze na pierwszy temat  przerzucam dalej stronę  i w popłochu szukam trzeciego tematu  ale niestety nie doszukałem się  na szczęście spłodziłem całkiem niezły wynik  mimo ze nie trafiłem żadnej lektury spośród tych streszczeń które wybrałem sobie do przeczytania dzień przed  tak samo mialem , tyle , ze rok temu : wogole mi nie podpasowaly tematy, ale strescilem i pozmienialem troche tekst zawarty w maturze, dodalem jakies glupoty od siebie i 71% izi ;] PS.Matura to bzdura
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzyzys jakbym ja mial granice  pamientam jak zdawalem patrze pierwszy temat glowa do gory i modle sie do niebios o drugi jakis fajny odwracam kartke i z deszcu pod ... jak to mawiają, przechodzi dyrektorka usmiech szczelila i hasełko : " i jak podobaja sie tematy " ... ja zalamany tak oczywiscie  odchodzi a po sekundzie slysze donosny glos kumpla, " KUr... tylko nie to.... " wszyscy w smiech zaczeli nas uspakajac ale jakos poszla maturka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam jak na swojej dwa lata temu  otwieram arkusz na polaku patrze na pierwszy temat  przerzucam dalej stronę  i w popłochu szukam trzeciego tematu  ale niestety nie doszukałem się  na szczęście spłodziłem całkiem niezły wynik  mimo ze nie trafiłem żadnej lektury spośród tych streszczeń które wybrałem sobie do przeczytania dzień przed  tak samo mialem , tyle , ze rok temu : wogole mi nie podpasowaly tematy, ale strescilem i pozmienialem troche tekst zawarty w maturze, dodalem jakies glupoty od siebie i 71% izi ;] PS.Matura to bzdura tez rok temu zdawalem  tematy dupne ale poszlo... najlepsze uczucie jak sie wyjdzie wszyscy podnieta i na rynek na piwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nio uczucie po maturze, atmosfera i wogole nie zapomniane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam jak na swojej dwa lata temu  otwieram arkusz na polaku patrze na pierwszy temat  przerzucam dalej stronę  i w popłochu szukam trzeciego tematu  ale niestety nie doszukałem się  na szczęście spłodziłem całkiem niezły wynik  mimo ze nie trafiłem żadnej lektury spośród tych streszczeń które wybrałem sobie do przeczytania dzień przed  tak samo mialem , tyle , ze rok temu : wogole mi nie podpasowaly tematy, ale strescilem i pozmienialem troche tekst zawarty w maturze, dodalem jakies glupoty od siebie i 71% izi ;] PS.Matura to bzdura tez rok temu zdawalem  tematy dupne ale poszlo... najlepsze uczucie jak sie wyjdzie wszyscy podnieta i na rynek na piwo  W tym wieku 12-latek dopuścili Cię juz do matury  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|