ale nioe kazdy inteligent by znalesc dobre kaski przeciez pisalem ze to z basha
Po pierwsze - napisałeś że prosto z IRCa więc myślałem że dasz coś swojego Po drugie - nie musiałeś pisać 10 postów, wystarczył jeden Po trzecie - Pozdro!
ale nioe kazdy inteligent by znalesc dobre kaski przeciez pisalem ze to z basha
Po pierwsze - napisałeś że prosto z IRCa więc myślałem że dasz coś swojego Po drugie - nie musiałeś pisać 10 postów, wystarczył jeden Po trzecie - Pozdro!
Znana wszystkim scena z golgoty. na krzyzu wisza trzy osoby, w tym jezus. obraca sie i szeptem do delikwenta po prawej: -psssst. hej ty! hej! no chodz tu! (delikwent probujac sie uwolnic) - eergh...mmmmmgh....nie moge, przywiazali mnie... - no sprobuj! dalej! uda ci sie! - gggrgh...nie da rady.... jezus obraca sie do sasiada po lewej i po cichu mowi: - hej! pssst. ty po lewej, chodz no tu! no chodz szybko! (gosc szarpiac ramionami probuje sie uwolnic) - aaaagh....mmm.....nie ma szans, jezusie. - uwierz w to! jezeli bardzo bedziesz probowal to na pewno ci sie uda! sasiad z lewej szarpie sie jeszcze przez chwile az w koncu, zmeczony mowi: - przepraszam, ale nie dam rady. wiezy za mocne. na co jezus zrezygnowany: - no trudno, sam bede mial zdjecie.
Lupus sorry ale teraz dojebales !! Szkoda mi Ciebie
"Dlaczego lider LPR tak ostro sprzeciwił się nominacji Gosiewskiego(na wice premiera)? "Miałem przekonanie, że muszę coś dobrego czasem zrobić dla Polski" - odpowiada wicepremier i minister edukacji.