|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 lata temu CSKA tez było bezwzglednie najlepszą drużyna Euroligi przed Final Four co nie przeskodziło jej przegrac obu meczy w tymże turnieju i zajac ostatnie 4 miejsce....: ) Jak dla mnie faworytem własnie jest PANATINAJKOS i jego widze w roli faworyta... zgadza sie a rok później niby dużo słabsze cska wygrało eurolige,dlatego tez myśle ze panata dlaczego duzo slabsze cska ? 2 lata temu byl to zespol najdrozszy z dobrym trenerem na lawce i do tego final four byl w moskwie i byla kleska po tej klesce wladze cska doszly do wniosku by wygrac eurolige trzeba miec bardzo dobrego trenera na lawce a on zdobedzie puchar i dlatego zatrudnili ettore messine i on sprawil ze zdobyli puchar i w tym roku zrobia to 2 raz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja postawię w meczu CSKA - Unicaja under 143.5 punkta. Są to dwie drużyny o świetnej obronie i myśle, że w meczu o taką stawkę będą długie przemyślane akcje i jak CSKA szybko nie odskoczy i gra sie nie rozluźni to mecz ten ma szanse wyglądać podobnie do meczy w półfinale DBE pomiedzy Śląskiem i Turowem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Martwi mnie to ze bwin tak dlugo wahal sie z wytawieniem kursow... W koncu wystawili -12.5, nizej niz inni bukmacherzy, niejako zachecajac do grania wlasnie u nich tego spotkania... I mimo ze wiem, ze gruba kasa idzie od wczoraj na CSKA -12.5, czy tez HT -7.5 na ruskich, to baw nawet nie drgnal z kursami. Dlatego radze uwazac, ja zagralem to CSKA ale tylko dlatego ze wierze jeszcze w sport  P.S. Tak, jestem zwolennikiem teorii spiskowych w bukmacherce P.S.2. Czy analiza tego meczu jest w ogole potrzebna?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Unicaja Malaga (ESP) +12,5 2.00 buk bwin.Moim zdaniem duzy handi jak na ten etap rozgrywek.Malaga w boju z Barca nie przegrałą wiecej niz 12pkt.Wiadomo Cska,broni tytuł, bardzo mocna druzyna.niesamowity trener.Zapowiada sie niesamowity mecz,pełęn walki,gdzie obrona bedzie miła znaczacą role a handi 12,5pkt..to duża zaliczka dla Malagi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unicaja Malaga (ESP) +12,5 2.00 buk bwin.Moim zdaniem duzy handi jak na ten etap rozgrywek.Malaga w boju z Barca nie przegrałą wiecej niz 12pkt.Wiadomo Cska,broni tytuł, bardzo mocna druzyna.niesamowity trener.Zapowiada sie niesamowity mecz,pełęn walki,gdzie obrona bedzie miła znaczacą role a handi 12,5pkt..to duża zaliczka dla Malagi. warto jednak zwrocic uwage, ze w druzynie z Malagi nie zagraja dzis: center Marko Tusek (7.4 ppg, 3.5 rpg (w ACB) oraz 7.6 ppg, 2.2 rpg (w Eurolidze)) oraz obronca/skrzydlowy Bernando Rodriguez (10.2 ppg, 3.7 rpg (w ACB) oraz 11.9 ppg, 4.9 rpg (w Eurolidze). To spore oslabienia Hiszpanow i mimo wysokiego handi, bardziej bylbym sklonny zagrac minusowe, na CSKA. Dla mnie to spotkanie jest zdecydowanie no bet. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie w poscie powyzej, chodzilo o Daniela Santiago, a nie Bernando Rodrigueza :| statystyki, podane naleza jednak do Santiago. Przepraszam za blad.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mnie absolutnie nie przekonuje fakt ze wiekszosc osób gra na zwyciestwo w FINAl FOUR CSKA.....z dzisiejszych meczy proponuje win PANATY + UNICAJA + 13 oraz PANATINAJKOS na zwyciestwo w final four po kursie 2.2 ( betfair)
POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hmmmm..TUsok .Rodrigues na parkiecie..mecz tak zak zakładałem walka.obrona . i jescze raz obrona..do 4 kwarty 18:6 dla Cska..po co ta strefa co ugotowała Malage ?..ale fuksiarsko handi weszło...:-)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tak jak sie spodziewałem 1 półfinał underowy i mecz podobny do potyczek Śląska z Turowem. Po obejrzeniu meczu CSKA-Unicaja zdałem sobie sprawe jak wszyscy poważnie traktują te mecze ustawiają dokładnie akcje i grają bardzo asekuracyjnie i uważnie dlatego gram w 2 półfinale również under 154.5 co o tym myślicie ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do Muppetta: Teraz juz wiesz dlaczego baw nie zmieniał kursów: ) do Dziabatego ..nie fuks tylko tak miało byc.......nie od dzis wiadomo ze druzyny ustawiaja sie co do handi.....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do Muppetta: Teraz juz wiesz dlaczego baw nie zmieniał kursów: ) do Dziabatego ..nie fuks tylko tak miało byc.......nie od dzis wiadomo ze druzyny ustawiaja sie co do handi..... ...szczególnie pod to ustawiane przez bwin ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
N mądzrzejszy komentarz nie stać cie jacusiu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do Muppetta: Teraz juz wiesz dlaczego baw nie zmieniał kursów: ) do Dziabatego ..nie fuks tylko tak miało byc.......nie od dzis wiadomo ze druzyny ustawiaja sie co do handi..... sorki wierzysz w to ze zawodnicy cska dostali "prikaz" ze maja wygrac max 12 pkt  bo buki maja handi powyzej 12 na malage i musza wygrac takie przekrety moga buki robic gdy mecze sa w grupach a nie gdy walka jest o final jezeli wierzysz w to ze cska "specjalnie " wygrala tylko 12 pkt to sorry ale 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do jarko 33: Nikomu w nic nie każe wierzyc..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
upssss..no ładnie,,wychodzi na to ze wszystko to jedna wielka ustawka.To moze juz ktoś wie jaki bedzie wynik finału.buaaahahahahha
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie róbcie bałagamu w temacie.Na Quasi jest miejsce na takie posty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z jednej strony wiem, ze to absurdalne Z drugiej strony specjalnie upublicznilem swoje mysli przed meczem, zeby nie bylo ze gadam po fakcie...
Ostatnia kwarta przekonala chyba wszystkich niedowiarkow o roznicy jaka dzieli Unicaje od CSKA. CSKA moglo ten mecz wygrac spokojnie >20 punktami, ale jednak nie wygrali - zagrali przecietnie, by nie powiedziec SLABO jak na siebie.
Koniec teorii spiskowych, kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Mi zapalila sie zaroweczka w glowie kiedy bwin milczal w kwestii kursow przy tym meczu i nie dorzucalem juz FT handicapu, mimo ze na podstawie mojego doswiadczenia, jakiejstam wiedzy, przeczucia etc. dalbym sobie leb uciac ze CSKA od Malagi dzieli minimum 20 punktow, jesli nie wiecej. Niewazne
Dodam tylko, ze Unicaja zdobyla punkty TYLKO w pierwszej i ostatniej akcji IV kwarty, co jest dla mnie wyczynem nieprawdopodobnym i niemozliwym, bo ja rozumiem pudla, rozumiem dobry defence, ale gracze ekipy z Hiszpanii wygladali jak zgraja amatorow, mimo ze wspieli sie na wyzyny swoich mozliwosci.
Mam CSKA win w calej Eurolidze, ale teraz zaczynam sie juz wahac. To co PAO pokazalo (po wyniku, meczu nie ogladalem - balety) w drugim polfinale sklania do myslenia i naprawde nie wiem, nie mam pojecia, czy moze istniec bardziej 50:50 mecz niz ten.
pozdrawiam, lekko % - Theo Muppetoukas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pinn wychylil sie z linia na ten mecz, 134.5 pkt  zwariowalem i oszalalem Impossible is nothing, za 5 lat bedziemy mieli wyniki kwart nizsze niz tercje hokejowe  A tak bardziej na serio - biorac sobie @2.40 na win CSKA w Eurolidze liczylem na 1.9 - 1.9 albo cos w tym stylu w finale, tymczasem niemila (tzn. w sumie nie robi bo i tak bym nie kontrował) niespodzianka, PAO jest faworytem i to dosc zdecydowanym. Jesli chodzi o sile zespolow jest podobnie Jesli chodzi o trenerow przewaga po stronie gospodarzy Jesli chodzi o lidera na parkiecie to nikt nie moze rownac sie z THEO Jesli chodzi o doswiadczenie w meczach o stawke, to przewaga rowniez po stronie CSKA Jesli chodzi o kibicow to wiadomo co. Jesli chodzi o sedziow to mam nadzieje że jajco - i nie bedzie zadnych wydumanych decyzji, ktore moga wplynac na koncowy wynik Jesli chodzi o postawe w polfinale, to CSKA pokazalo w defensywie na ile ich stac (poza 3 kwarta ktora troche wyłamala sie z konwencji), natomiast nie przekonali mnie w ofensywie, gdzie grali bardzo statycznie, nie dzialal poldystans, mieli malo asyst itd. Ogolnie rzecz biorac czeka nas najlepszy mecz od kilku lat w europejskiej koszykówce i nie mam co do tego watpliwosci, bo poziom jest monstrualny. PAO i CSKA w NBA wcale by sie nie zblaznilo, co przeciez jeszcze kilka, kilkanascie lat temu nie moglo byc obierane zadna skalą porownawcza Dobra ide spac. Muppetoukas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*Jesli chodzi o trenerow przewaga po stronie gospodarzy
po stronie CSKA chcialem rzec.
dobranoc
P.S. Nie wierze ze gracze pokroju Saniego Becirovica sa w stanie poprowadzic PAO do koncowego zwyciestwa
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|