|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra moj kolega napisal ze znalaz niedziweidza polarnego w lesie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Powiem tak pierwsze zadanie ze słuchania nie było łatwe, nagłośnienie do tego nie za bardzo. Tak samo ta historia z chłopcem średnia. Zadanie z doborem muzeów, w miare łatwe i dużo pkt za to mozna bylo dostac. List - oczywiście pies, musiałem wstawać rano, i tam takie duperele  . Ogólnie to matura próbna z ang była o niebo łatwiejsza od dzisiejszej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=358550Tłumaczymy Tekst Faktu Nie Michał A Marcin Nie Mosiej a Mosiek Nie z Repek a z Radomia Nie Wkuwał Nocami tylko wciągał amfetamine nie "nie chcieli słyszeć o innych ocenach niż piątki" a "Chcieli aby zdał, najlepiej na piątkach" I nie powiesił się tylko Przećpał I Nie na barakach tylko pod mostem I nie bał sie że nie zda matury, tylko bał się bo zaczynał łapać filmy od dragów Ale to by gorzej brzmiało..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam mam poważne wątpliwości bo ze słuchu miałem to szczęście że siedziałem przy głośniku. Mam pozatym niesamowite szczęście w losowaniach miejsc. Na polskim drugi rząd zaraz przed komisją a teraz pierwszy co właściwie pozbawiło mnie jakichkolwiek szans na jakieś konsultacje. Dwa ostatnie zadania proste wystarczyło troche fantazji jak np w punkcie gdzie trzeba było wymienić atrakcje na tej imprezie to jakoś mi się miejscowość Coventry od razu skojarzyła z Coventry City i zaprosiłem jako atrakcje m in kilku piłkarzy z tego klubu  Ale dużo gorzej te czytania u mnie poszły. Może coś trafie ale za cholere nie rozumiałem odpowiedzi za to tekst praktycznie cały. Ogolnie spodziewałem się dużo łatwiejszego i o wyniku powyżej 50% już nawet nie marze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko fajnie, tylko skąd info??
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Już po  a w piątek rozszerzona Biologia  190 min :/ Dziś 3 razy o mało co nie spadłem z krzesła bo zmożył mnie sen Egzamin przebiegł bez zakłoceń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie elegancko :))Nie przyszla jedna klietnka na egzamin a akurat zostal jej numerek blisko naglosnienia wiec zaczolem wkrecac ze slabo slysze komisji i moglem sie na to miejsce przesiasc :)No i sluchanie poslo w sumie dobrze :)Czytanie ze zrozumieniem wydawalo sie latwe ale jak bedzie to sie okaze a co do dwoch ostatnich tekstow to tak jak wyzej troche fantazji i napisalo sie te 140 slowek :)no i 5 zdan w zaproszeniu(głowna atrkacja byla Madonna  Przyjechala specjalnie dla mnie, tak mi pierwsza wpadla do glowy jak pomyslalem o jakiejs piosenkarce :D) i gitara  Jak ktos bedzie mial wyniki niech wrzuci to sie przyjze czy juz zdalem na te 30% czy trzeba bedzie poczekac  Pozdro
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
a panowie byly w tym roku grupy czyli odpowiedzi byly pomieszane czy kazy mial tak samo??
powodzenia na ostatnim egzaminie pismemym i na ustnych
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a panowie byly w tym roku grupy czyli odpowiedzi byly pomieszane czy kazy mial tak samo??
powodzenia na ostatnim egzaminie pismemym i na ustnych jak się później okazało są grupy... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powodzenia na ostatnim egzaminie pismemym i na ustnych jak się później okazało są grupy... :/ Ściagałeś ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
powodzenia na ostatnim egzaminie pismemym i na ustnych jak się później okazało są grupy... :/ Ściagałeś ?  no ale tylko w jednym zadaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dosyc cicho w temacie jak na tak krotki czas po maturze. Wy tez czekacie na wyniki? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo ściągać to trzeba umieć. Ja od razu się zorientowałem, że są grupy. Spojrzałem w kartkę koleżanki, kątem oka dojrzałem, że długości poszczególnych wersów różnią się między jej, a moja wersją 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bo ściągać to trzeba umieć. Ja od razu się zorientowałem, że są grupy. Spojrzałem w kartkę koleżanki, kątem oka dojrzałem, że długości poszczególnych wersów różnią się między jej, a moja wersją  Tak samo zrobiłem  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jeb_ie zalamelm sie rozszerzonym angolem :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja jeb_ie zalamelm sie rozszerzonym angolem :| Co? Przecież jak na rozszerzenie to lajtowy. Na lekcjach miałem o wiele trudniejsze readingi i listeningi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już wiem że jest zdane ... pytanie tylko na ile pkt..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ma ktoś odpowiedzi do rozszerzenia?
|
|