|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki micha$  ale niestety cos wyskakuje mi błąd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale za to może ktoś wie skad ściagnać pełna wersje FM 2007 ? Torrenty to ja już wszystkie obloookałem ale strasznie marny transfer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szpaku coś dzisiaj wspomniał, że jakiś kibic Manchesteru w pierwszym meczu z Milanem pokazywał obsceniczne gesty i Gattuso się do niego rwał. Ma ktoś może linka na jakimś youtubie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie ktoś tu kiedyś pisał o jakimś programie p2p napisanego przez polaka, który jest lepszy od bearshare i nie ściąga żadnych lipnych śmieci. może ktoś mi powiedzieć jak on sie zowie? pzdr  BetterShare. Używam i w końcu skończyło się tracenie nerwów przy tych debilnych pytaniach, czy ustawić pasek google lub chcesz wyłączyć/chcesz, aby BS pracował w tle. Dodatkowo w programie ustawione jest tak żeby nikt nie mógł od ciebie ściągać plików  A możesz mi powiedzieć skąd to ściągnąć? Szukałem w instalki.pl i w nowe.pl i nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Orientuje się ktoś gdzie najlepiej zakupić rower szosowy (jak to woli kolarzówkę  ) i czy ewentualnie ktoś się orientuje jakie modele są godne polecenia (te za 5000 zł odpadają  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakim progsem mozna obrocic gifa ?:D tylko animowanego, zeby animka po rotacji zostala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś takiego: Kołakowski L., Etyka bez kodeksu [w:] Leszek Kołakowski Kultura i fetysze: zbiór rozpraw, Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Warszawa 1967
W wersji elektronicznej może ktoś ma, bo do biblioteki nie chce mi się śmigać, a potrzebne mi to jest. Przygooglowałem, ale co najwyżej to same jakieś opracowania są, a ja tekst potrzebuje.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Potrzebuje ksiazki AutoCad 2007 lub cos w tym stylu. Jeśli ktoś ma niech wrzuci gdzieś na jakiś serwerek. Z góry dziekuje :))
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Ja potrzebuje z kolei książki: "PSPICE - Przykłady Praktyczne" ; Zachara, Wojtuszkiewicz.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Orientuje się ktoś gdzie najlepiej zakupić rower szosowy (jak to woli kolarzówkę  ) i czy ewentualnie ktoś się orientuje jakie modele są godne polecenia (te za 5000 zł odpadają  ) Na szosę polecam rowery czeskiej firmy Author. Cena w okolicach 2500 PLN.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi potrzeba na zaliczenie zajęć wypełnionego wniosku o dofinansowanie z UE w ramach priorytetu 2 ZPORR. Najlepiej Działanie 2.3 Reorientacja zawodowa osób odchodzących z rolnictwa lub Działanie 2.5 Promocja przedsiębiorczości. To naprawdę na gwałt potrzebne. Gościu ma to oceniać tak jak UE i potem oceny stawia. Googla przeszukałem ale nic nie było albo ja nie znalazłem. Jakby Ktoś pomógł będe wdzięczny  Z góry dziękuję  Pozdrawiam Adrian
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mi potrzeba na zaliczenie zajęć wypełnionego wniosku o dofinansowanie z UE w ramach priorytetu 2 ZPORR. Najlepiej Działanie 2.3 Reorientacja zawodowa osób odchodzących z rolnictwa lub Działanie 2.5 Promocja przedsiębiorczości. To naprawdę na gwałt potrzebne. Gościu ma to oceniać tak jak UE i potem oceny stawia. Googla przeszukałem ale nic nie było albo ja nie znalazłem. Jakby Ktoś pomógł będe wdzięczny  Z góry dziękuję  Pozdrawiam Adrian Moze to ci pomoże http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=1&dzial=409&id=36294
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hej - nie wiem czy w ogóle taki jest ale szukam programu do nauki .... znaków drogowych. Chciałbym żeby losowo wyświetlał się jakiś znak i żeby pod spodem trzeba było wpisać jaki to jest znak - jeżeli odpowiedz byłaby błędna znak byłby wyświetlany jeszcze raz później. Coś takiego jak z nauką np. słówek polsko-angielskich. Jeżeli ktos zna taki programik to proszę o podanie nazwy ;-).
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam taki przypadek. Pracuje w sklepie na pol etatu i wlasnie wracam z tygodniowego urlopu i dowiaduje sie ze bede mial w tym tygodniu wiecje godzin do odpracowania bo 2 osoby odeszly i nalezy zalatac ze tak powiem dziury w grafiku. I moje pytanie brzmi czy pracodawca moze nalozyc mi te godziny bez mojej wiedzy i konsultacji ze mna czy wogole ja chce te nadgodziny. Postawil mnie przed faktem dokonanym. Czy moge mu powiedziec ze niechce tych godzin bo mi poprostu niepasuje i tyle i ze przekraczam swoja norme tygodniowa. ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem z moimi głośnikami 5,1 Creative. Pracują one na karcie Sb Audigy i do tej pory bylo wszsytko wporzadku. Grały ładnie wszsytkie głośniki...ale od ostatnio jeden mi padł...przy sluchaniu muzyki nie odzywa się wogole, natomiast kiedy wrzucam test głośników to odzywa się on ale o okolo 1/3 ciszej niż pozostałe. Sam głosnik jest dobry ponieważ zmieniłem gniazdo w subie i dzialal. Wygląda na to że na wyjsciu z suba cos nie smiga a moze to stery cos powariowały? dodam także iż jest to głośnik przedni lewy. W ustawieniach jest ten głośnik jest podkręcony na maxa jak pozostale , nie jest tez wyciszony mimo tego nie dziala... Spotkał się może ktoś z takim przypadkiem?Z góry dzięki za pomoc.  Dziadeq 69
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam!
Mam pytanie, moj kumpel wlasnie dostal "wezwanie w sprawie powszechnego obowiązku obrony" bo przerwal teraz studia i chce od pazdziernika isc na nowe calkiem inne, co w takim razie ma robic by go wojsko nie capnęło ? da sie cos zrobic ? slyszlam, ma sie prawo do napisania podania jako powod podaje sie przyczyny osobiste, czyli np ze chce sie od nowego roku kontynuowac nauke...pomozcie !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto jest w stanie wymienic dwie zalety i dwie wady systemu jednopartyjnego dwupartyjnego wielopartyjnego ?
ew. moze byc nawet jedna wada jesli komus przychodzi do glowy (albo zaleta)
pozdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|