|
|
addict
|
|
addict
nowy WK rzeczywiście po IE jest ok. Unibet promuje te badziewie. Nadal pod O i FF nie da sie zalogować. I mam jeszcze pytanie do uzywających IE, bo ja po raz pierwszy od półwiecza użyłem tej przeglądarki. Czy zawsze tak jak na zdjęciu wyglądał Live w tej przeglądarce. Bo troszke mnie ten widok zdziwił. Może to zmiany w oprogramowaniu? [Linked Image] [ img234.imageshack.us]  Nie teraz live jest ładniwjszy. Ja jak nie moge Operą (maskowanie nic nie daje!) to uzywam Maxtona. Wszystko tylko nie MiSIE.
|
|
|
|
|
El Siete
|
|
El Siete
pierwsze pytanko:
jakie są warunki obrotu bonusem, bo ten link do regulaminu nie działa: kurs min 1.4, 6x kwota wpłacona + bonus ??
drugie : czy w supertoto w unibecie często można spotkać zakłady na supertoto-tenis ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok. Już wszystko chodzi jak należy. Jednak był to problem unibetu.
A co do wyglądu Live to może tak wygląda tylko pod IE 5.5 (chyba taki domyślnie jest instalowany z XP) Teraz zerkam na live i nadal jest wszyskto tak jak poprzednio czyli skrypt Flash.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Działa Wam stronka Unibetu? Bo mi po próbie zalogowania wyskakuje komunikat "połączenie zostało przerwane" :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pierwszy raz wypłacałem pieniążki z Unibetu. Nie powinienem czasem dostać jakiegoś powiadomienia na maila, że wypłacałem coś? I jeszcze jedno,hajs wypłacałem w poniedziałek rano. Kiedy mogę się go spodziewać na koncie? Z góry dzięki i pozdrówki.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Unibet sprawnie przeprowadza wypłaty, tak więc zależnie od wybranej metody transakcji kasa szybko powinna do Ciebie trafić."
3go maja zlecilem wyplate z konta gracza na konto bankowe.Do dzis ta kwota nie wplynela. Co wiecej, teraz chca zrobic kolejna wyplate pojawia mi sie info " Wypłata na konto w Banku Z powodu problemów z poprzednią wypłatą, nie ma możliwości obecnej wypłaty."
Nie dosc ze moje pieniadze z poprzedniej wyplaty poszly niewiadomo gdzie, posiadam dalej srodki na koncie gracza, ktore tez nie moge wplacic na konto bankowe" . wiac jak slysze ze unibet sprawnie przeprowadza wyplaty to noz w kieszeni mi sie otwiera. gorszego booka pod tym wzgledem jeszcze nie widzialem. jesli macie jakis pomysl jak rozwiazac ta sytuacje , prosze o pomoc. Powinienem pisac, dzwonic??
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli nie napiszesz lub nie zadzwonisz to ciężko będzie cokolwiek załatwić. Przedzwoń do nich, jest tam numer 0-0800, to na pewno wszystko się rozwiąże.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Unibet sprawnie przeprowadza wypłaty, tak więc zależnie od wybranej metody transakcji kasa szybko powinna do Ciebie trafić." 3go maja zlecilem wyplate z konta gracza na konto bankowe.Do dzis ta kwota nie wplynela. Co wiecej, teraz chca zrobic kolejna wyplate pojawia mi sie info " Wypłata na konto w Banku Z powodu problemów z poprzednią wypłatą, nie ma możliwości obecnej wypłaty." Nie dosc ze moje pieniadze z poprzedniej wyplaty poszly niewiadomo gdzie, posiadam dalej srodki na koncie gracza, ktore tez nie moge wplacic na konto bankowe" . wiac jak slysze ze unibet sprawnie przeprowad  za wyplaty to noz w kieszeni mi sie otwiera. gorszego booka pod tym wzgledem jeszcze nie widzialem. jesli macie jakis pomysl jak rozwiazac ta sytuacje , prosze o pomoc. Powinienem pisac, dzwonic?? to Lepusti mnie zaskoczyles i moge Ci powiedziec ze wina musi lezec po twojej stronie ja zawsze wyplacam na konto bankowe i nigdy transakcja nie trwa dluzej niz dwa dni. A czasami nie sa to male kwoty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam konto w euro i jakiś czas temu chciałem wypłacić na konto w banku też w euro i nie wypłacili , dostałem zwrot na moje konto w Unibet ...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam działa wam Unibet ? Ja nie mogę się zalogować ( kożystałem z FF, O, IE) nie moge też do nich napisać bo Service Temp. Unavalible Z klientem pokera to samo  Napisać do nich nie moge bo: Service temp unavalible Dziwna troche sytuacja, zwłaszcza że niektórym działa....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chwilowo UB nie działa kożystać = korzystać 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam,
czy przyznane zostały już bonusy za granie na na superdouble (liga polska) przez ostatnie 3 weekendy? Już środa, a nie dostałem żadnego maila i nic nie jest napisane po zalogowaniu...A może poprostu o bonusie dowiem się dopiero po wpłacie?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wlasnie sam sobie odpowiedzialem...wplacilem 150zl, a dostalem 225...ale troche lipa,ze nie daja zadnej informacji,bo jakbym wpacil 100zl to bym dostal tylko 50...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kto mi poda nr telefonu do unibetu ? zrobiłem depozyt z mb i kasy nie ma ..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ok juz nieaktualne znalazłem przy depozyt przez telefon rozmawiałem i dowiedzialem sie ze maja problem z Mb
wiec narazie nie polecam wplacac ta opcja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam podobnie wpłaciłem jakieś 30 minut temu po zatwierdzeniu wpłaty przez mb było napiane, że po kilku minutach piniądze będą ns koncie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kto mi poda nr telefonu do unibetu ? zrobiłem depozyt z mb i kasy nie ma .. 00 800 461 12 25
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ehhh.... jak to dobrze czasem rzucic okiem na forum, uniknal bym czekania na depozyt  Nic pozostaje czekac na rozwiazanie problemow, mam nadzieje, ze szybko to nastapi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|