Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7
D
old hand
old hand
D Offline
Originally Posted by Haker
Sts blokada,Prof blokada! cool

ale lipa z profe'm blush wyciągnełem 500 z konta tylko na ten mecz a babka mówi mi że niema

Originally Posted by Forrest Gump
Mecz dostepny jeszcze w Tipsporcie po kursie 3,5

wiesz gdzie jest ten buk w Warszawie, na ich stronie nic nie jest napisane gdzie mają punkty, jak ktoś wie to niech pisze ja wsiadam do cierpa i tam jade to postawić

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tipie tez blokada

D
old hand
old hand
D Offline
Originally Posted by aker
W tipie tez blokada

tak, właśnie stamtąd wracam crazy do 15:40 jeszcze był dostepny.

V
veteran
veteran
V Offline
na sportingbet jeszcze widniej:
Drogheda v Shamrock Rovers 1- 2.60 X- 3.20 2- 2.35

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by verbena
na sportingbet jeszcze widniej:
Drogheda v Shamrock Rovers 1- 2.60 X- 3.20 2- 2.35
W GB 2.40

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
No kostruktor nalezy Ci sie piwo Świetne info i przedstawione w odpowiedni sposób! Sam na tym skorzystałem i nie byłem na pewno jedynym hura

journeyman
journeyman
No pięknie laugh Droghdea v Shamrock 0:3 !! Byłem u naszych ziemniaków ale wszyscy wycofali to spotkanie tongue

D
old hand
old hand
D Offline
konstruktor bravo !!! piwo dwa typy i dwa plusy i to po bardzo dobrych kursach. dzięki za to co robisz

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Dżunior
konstruktor bravo !!! piwo dwa typy i dwa plusy i to po bardzo dobrych kursach. dzięki za to co robisz

popieram piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziekuje smile

Wlasnie wrocilem z pracy i bardzo zaluje, ze nie moglem wczoraj byc na necie. Znalem tylko wyniki, pieknie bylo, nie ma co smile Z tego co widze buki troche dostaly po glowie. Oby to byl jeden z wielu razy, kiedy uda sie Nam uszczuplic ich kieszenie. piwo

Pozdrawiam

PS: W piatek jak zwykle najswiezsze wiadomosci z Zielonej Wyspy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam ponownie,

Niespecjalna ta dzisiejsza kolejka, ale coz zrobic. Zaledwie 3 mecze w ekstraklasie i 4 w drugiej lidze.

Waterford - Galway 2 2.90 Bwin

Irlandzcy dziennikarze ochrzcili ten pojedynek " pierwszym 6-cio punktowcem o utrzymanie". Wcale mnie to nie przekonuje, Galway wzmocni sie w lipcu i bez problemow utrzyma. Druzyna gra co raz pewniej i wyniki przyjda z czasem. Dzis spora szansa na kolejne zwyciestwo na wyjezdzie, ktore ustawiloby ich w komfortowej sytuacji jesli chodzi o kwestie utrzymania sie w lidze. Waterford tez jakby gra troche lepiej na co wskazuja 2 ostatnie zremisowane spotkania. Bohaterem obu byl bramkarz Delaney, i mysle, ze jezeli tylko Galway podejdzie do meczu odpowiednio skoncentrowane to powinno wykorzystac slabosc defensywy gospodarzy. Troche niepokoi fakt, ze o ile Waterford dal odpoczac kilku zawodnikom we wtorkowym spotkaniu pucharu ligi, to Galway wystapi w tym samym ustawieniu co w meczu z Derry zatem niektorzy zawodnicy moga byc troche zmeczeni, ale menedzer Tony Cousin w wypowiedzi dla rte.ie wyznal, ze druzyna nie trenowala zbyt mocno w tym tygodniu bardziej skupiajac sie na relaksie przed bardzo waznym spotkaniem.

UCD - St. Pat`s - kolejne derby Dublina, jak dla mnie nie do odgadniecia co sie moze wydarzyc, St. Pat`s maja problemy ze skrzydlowymi( Kirby, Mulcahy) a zawieszony jest obronca Paisley.Powazne oslabienia i nie wykluczone, ze UCD sprobuje to wykorzystac, ale najbardziej prawdopodobny wydaje sie byc wynik 0:0. Dla UCD to 3 derby Dublina w tym sezonie, dotychczas remisowali w tym wlasnie stosunku zarowno z Shamrock u siebie, jak i Bohemiansem na wyjezdzie. Podejrzewam, ze jesli dzis ten wynik sie powtorzy na Belfield Park to wszyscy beda zadowoleni. Jak dla mnie w kazdym badz razie NO BET.

Bohemians - Longford , kolejny NO BET obawiam sie, poczatkowo myslalem o obstawieniu Bohsow, ale podobnie jak w przypadku Derry poczekam na ustabilizowanie sie gry i wynikow Bohemiansu.1.6 jakie mozna na nich dostac to zadne szalenstwo, a z Shelbourne meczyli sie bardzo dlugo. Podstawowym problemem Bohemiansu w zeszlym roku byla obrona, z tym sie juz uporali ale wciaz mimo wielu wzmocnien i czasu na zgranie sie druzyny szwankuje atak. Nie sadze, zeby Bohemians przegral ale ten mecz moze sie skonczyc rownie dobrze wynikiem 5:0, jak i 0:0, zwlaszcza, ze bramkarz Longford Kelly znajduje sie w zyciowej formie.

Druga liga rozpoczyna juz rewanzowa serie spotkan ( druzyny graja ze soba po 4 razy w ciagu sezonu) i dwa kluby, ktore beda chcialy pomscic porazki z inauguracyjnej serii sezonu to Cobh Ramblers i Finn Harps.

Limerick37 - Cobh Ramblers 2 2.90 Bwin

Ramblers zaczeli sezon w beznadziejnym stylu przegrywajac zarowno z Limerick, jak i Wexford ale szybko sie pozbierali i w ostatnich 7 meczach jedyne punkty stracili remisujac z Dundalk na wyjezdzie. Potrafili nawet pokonac pierwszoligowy Waterford w Pucharze Ligi. Druzyna rozpedza sie coraz bardziej i w przypadku porazki Dundalk moga nawet objac fotel lidera.
W przypadku Limerick ich pozycja ligowa jest bardzo mylaca. To nowa druzyna, w wiekszosci pozbierana na chybcika tuz przed sezonem. Dzialacze Limerick przez dlugi czas klocili sie z irlandzka federacja o prawo wystepow w lidze po tym jak poprzedni klub Limerick City poszedl do likwidacji. Dobry start byl zaskoczeniem dla wszystkich ale juz poprzednie mecze pokazaly, ze o zwyciestwa jest im coraz trudniej. Na dodatek maja problemy z obydwoma bramkarzami i choc pewnie ktoregos z nich doprowadza do stanu uzywalnosci nikt nie moze zagwarantowac, ze nie dozna kontuzji w czasie meczu i nie bedzie musial go zastapic zawodnik z pola.
Kurs 2.9 jaki proponuje Bwin jest moim zdaniem zbyt dobry zeby nie sprobowac.

Finn Harps - Dundalk 1 2.90

Bardzo ryzykowny typ ale:

1. w pierwszym meczu sezonu Finns powinni co najmniej zremisowac, stracili bramke w ostatniej minucie,
2. druzyna dlugo zawodzila, ale ostatnie zwyciestwa w lidze nad Kilkenny 5:0, i w Pucharze nad Sligo pokazuja, ze wchodza w odpowiedni rytm
3. Dundalk od 4 meczow nie stracil bramki ale rywale poza Cpbh Ramblers nie byli wymagajacy, i mysle, ze dzis moga miec problemy z zachowaniem czystego konta.
4. Z druzyny Dundalk zostal wyrzucony napastnik Flood, ktory zlamal regulamin klubowy i z tego co mozna wyczytac to atmosfera w klubie nie jest rewelacyjna,

Pozostale 2 dzisiejsze mecze to klasyczne NO BET, moze sie tam zdarzyc wszystko.

Zobaczymy jak to bedzie smile

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wrrr... to ja poplynalem dzis na irlandzkiej. Gratulacje dla wszystkich, ktorzy sie zdecydowali na Bohemians. Za tydzien graja z Cork wiec bedzie bardzo ciekawie.

Bez rozpisywania sie jutro gram Cork i Kildare. Trzeba odrabiac straty.

enthusiast
enthusiast
Czesc
czy ktos moze wie co sie dzieje z meczem
Drogheda United ? - ? Bray Wanderers
za odpowiedz dziekuje, bo mial sie odbyc wczoraj ale widze, ze cos sie chyba nie odbyl

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
dzisiaj jest final Setana cup, w ktorym gra Droghea i mecz najpewniej zostal przelozony na jakis inny termin a na jaki to nie wiem.

enthusiast
enthusiast
aha ok
dziekuje

D
stranger
stranger
D Offline
Strzałka mam pytanie ??
Wie ktos jaki jest wynik finalu Setana cup pomiedzy : Drogheda - Linfield .
Z góry dzikuje za odpowiedz

old hand
old hand

Linfield - Drogheda 1-1(1-1;0-0) rz.k. 3-4

1-0 (67)MCAREAVEY
1-1 GRANT(77)

old hand
old hand
Pytanie-skąd czerpiecie wiadomości co do lig irlandzkich. Chodzi mi przede wszystkim o zapowiedzi przedmeczowe, kontuzje, kartki, itp ??

old hand
old hand
Na pierwszej stronie tego tematu jest kilka linków, poza tym główny ekspert od tej ligi konstruktor jest w Irlandii, więc ma również dostęp do prasy.

Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, rafal08, 11kera11, haczyk, aker, Szuman, kamel, burbon, JelineK, bukma), 2,814 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025