|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do mojego problemu, powiem jeszcze, ze teraz praktycznie zadne studium nie dopisuje i trzeba czekac niby od wrzesnia, ale moze da sie to jakos obejsc, teraz kazde studium odsyla z kwitkiem ze za pozno...pomocy !!!
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Mam problem, który pojawił się dwa dni temu. Zawsze jak ściągałem seriale czy to z megaerotic czy megaupload czy gigashare, badongo itp. to wszystko było ok. Jednak od wczoraj ściągałem nowy odcinek lostów i elegancko się ściągnęlo rozpakowało i wyskakuje taki komunikat: lost 19 nie jest prawidłową aplikacją systemu win32 O co chodzi? Wspomnę, że próbowałem ściągać już ten odcinek 5 razy ze wszystkich możliwych stron i dalej ten sam komunikat się pojawia...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.Prosze pomózcie mi rozwiązac problem z moja kartą radiową.Mam kartę radiową DWL-520+ Airplus Wireless PCI Adapter.Potrzebuje sterowników do tej karty pod system XP gdyż mam taki problem ze jak próbuje zainstalowac tą kartę w komputerze to udaje mi sie to dopiero po kilkunastu razach. Prosze pomózcie, doradzcie co zrobić abym mógł normalnie zainnstalowac tą kartę.Czy to wina sterowników czy jakas jest inna przyczyna???Pozdrawiam i prosze o pomoc.Dziękuję
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Mam problem, który pojawił się dwa dni temu. Zawsze jak ściągałem seriale czy to z megaerotic czy megaupload czy gigashare, badongo itp. to wszystko było ok. Jednak od wczoraj ściągałem nowy odcinek lostów i elegancko się ściągnęlo rozpakowało i wyskakuje taki komunikat: lost 19 nie jest prawidłową aplikacją systemu win32 O co chodzi? Wspomnę, że próbowałem ściągać już ten odcinek 5 razy ze wszystkich możliwych stron i dalej ten sam komunikat się pojawia... już nieaktualne 
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Potrzebuje kogos kto napisze mi prace do szkoly oczywiscie odplatnie  . Praca jest na temat: "Zadania karty graficznej, karty graficzne 3D". Dlugosc pracy 4 x A4. Moze macie jakas stronke na ktorej ktos sie oferuje do pisania prac szkolnych???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje kogos kto napisze mi prace do szkoly oczywiscie odplatnie  . Praca jest na temat: "Zadania karty graficznej, karty graficzne 3D". Dlugosc pracy 4 x A4. Moze macie jakas stronke na ktorej ktos sie oferuje do pisania prac szkolnych??? na kiedy ?
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Na 19 Maja. 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Panowie czy macie jakies zrodla, ktore beda przepelnione wiadomosciami na temat "marketingowe znaczenie jakosci"? Z gory dzieki za pomoc, wystarcza tylko tytuly ksiazek, najlepiej centralnie uderzajace w zagadnienie  .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poszukuje kurs Języka Szwedzkiego dla początkujących + słownik. Jesliktoś posiada takowy to proszę o wystawienie na jakis serwer lub jeśli ktoś zna jakieś żrodło (torrent, link do emula etc.).
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
co to za piosenka jest, spiewa kobieta w nowej reklamie Fiata Bravo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to za piosenka jest, spiewa kobieta w nowej reklamie Fiata Bravo... Gianna Nannini - Meravigliosa creatura w temacie Poszukiwanie piosenki nawet było wrzucane, poszukaj 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy pomógłbymi ktoś zinterpretować ten obraz?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Vincent_Van_Gogh_-_The_Potato_Eaters.png
Chodzi mi głównie o analizę formy i treści oraz interpretacje. treści.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mógłby ktoś podać jakiś dobry zestaw kodeków ? Najlepiej z linkiem  Z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Szukam jakis stron które pokaza jaki jest obecny poziom inflacji w Polsce oraz jaki on byl przez osttanie lata. Niebardzo wiem gdzie to znalesc chco szukalem na stronach GUS-u. Pomozecie ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Jak sprawdzic czy konsola Sony PlayStation jest przerobiona ??? Moze to jest banalne pytanie ale pierwszy raz mam do czynienia z PSX-em!
Z gory THX
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pozycz od kogoś piracką CD i sprawdz czy działa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Jak sprawdzic czy konsola Sony PlayStation jest przerobiona ??? Moze to jest banalne pytanie ale pierwszy raz mam do czynienia z PSX-em!
Z gory THX Jesli to PSX 1 to z tego co pamietam po przerobieniu, wyjeta mialem pewna czesc obok lasera, zostala jedynie pusta przestrzen.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|