|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestem w szoku  mam nadzieje że u mnie nie ma takich poje*bów, Uważajabyś na moją wychowawczynię nie trafił Żartuję, bo babka jest taka, że jak by cię oblała, to by z tego powodu nie spała po nocach.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jestem w szoku  mam nadzieje że u mnie nie ma takich poje*bów, Uważajabyś na moją wychowawczynię nie trafił Żartuję, bo babka jest taka, że jak by cię oblała, to by z tego powodu nie spała po nocach. powiedz jak sie nazywa to jutro sobie podjade i sprawdze z kim mam  a tak na marginesie to na angielskim nas pytają nauczyciele z Bursy i Szczepanika (stąd tak lajtowo było na angielskim  ) więc licze że na polskim też bedzie pani ze szkoły o niższych lotach 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Zbigniew chcialbys zobaczyc moja prace? Powiedz jak ja moge Ci pokazac jak chcesz. Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyślij. Chętnie przeczytam. Adres podam przez PM.
PS Ja mówię, ze praca nie na temat na podstawie tego co napisałeś: "[...]zaprezentowalem o hip-hopie, a mialem o jezyku..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"W „kawałku” używa takich wulgaryzmów jak: kurwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją?  "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją?  "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był  [/quote]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbigniew ja też wybrałem najłatwiejszy (każdy komu nie powiem tak mówi) a mianowicie "Scharakteryzuj portrety psychologiczne dwóch wybranych postaci Szekspirowskich", praca o Makbecie i Hamlecie. A czy łatwe? Przekonam się we wtorek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mama polski ustny w następny czwartek. "Satyra jako narzędzie wychowania (...)" Według mnie nie jest to trudny temat ale jeszcze nie przygotowałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja panią w komisji mam całkiem apetyczną, będzie trzeba się ładnie uśmiechać. Do piątku jeszcze dwa dni więc tak bardzo się nie obawiam, gorsze jutrzejsze geo ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no i jak niemiecki? ja przyszedlem na mature 8:56, wszyscy w sali juz czekaja i chcieli beze mnie zaczynac, buahahaha :Grin: a niemiecki, sredni - jak na podstawe nie byl tak latwy jak w zeszlych latach. Zobaczymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dziś rano dowiedziałem się przez przypadek, że egzamin ustny z angielskiego mam o 2h wcześniej. Ale byłby kwas jak bym przyszedł na złą godzinę. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją?  "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był  [/quote] Dzieki za odp  Sam mi odpowiedziales ze dobrze zrobilem poniewaz mialem temat: Jezyk wybranej subkultury. Omow na zgromadzonym materiale"! To porownanie sam sobie zrobilem aby prezentacja byla bogatsza. Powiedzialem "Pezet w swoim kawalku uzywa takich wulgaryzmow jak:Kurwa,dziwka" Puscilem im kawalek pezeta "slang" zanim to powiedzialem. Myslisz ze dalejpowinno byc 0 pkt za prezentacje?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją?  "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był  [/quote] ok pisze jeszcze raz bo ucieli mi post. Sam odpowiedziales mi ze przedstwailem jezyk hip hopowy. Bo taki wlasnie sobie wybralem! moj temat: "jezyk wybranej subkultury. Omow na zgromadzonym materiale." Te porownanie bylo tylko po to zeby wzbogacic prezentacje. Uzywalem przklenstw "kur.. dziw.." ale najpierw mowiac Pezet w swoim utworze uzywa takich wulgaryzmow jak:... A chwile wczesniej puscilem kawalek Pezeta "slang". Myslisz ze powinienem dostac 0 pkt za prezentacje? bez jaj...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Panowie sa juz wyniki z Jezyka Niemieckiego? Jestem zadowolony z jezyka i coraz blizej amnestii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze ktos rzucic jakis link z zadaniami z podstawy matematyki ??Tylko jak by bylo to takie zadania z rozwiazaniem prawidlowym odrazu bo szukam w necie ale znajduje tylko takie gdzie jest sama odpowiedz a ja niektorych nie czaje i niewiem jak trzeba je zrobic dlatego przydalaby mi sie taka stronka z zadaniami ktore maja gdzies na koncu odrazu prawidlowe po koleji rozwiazanie zadania  Z góry wielkie dzieki! Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopiero sprawdzilem odpowiedzi z wosu, lekko sie zalamalem.. ale jedynie sam sobie jestem winnien :/ w dwoch zadaniach takich jak naprzyklad to z wpisaniem I i II instacji, zamiast wpisac apelacja i kasacja wpisalem sady ktore te orzeczenia wydaja :/ drugie to mapka panstw europy, zamiast formy rzadow podawalem system rzadu :| ja jebie jaki czlowiek moze byc glupi to rece opadaja
i w ten sposob idzie sie kochac 5ptk [jednego panstwa nie wiedzialem z mapki] co daje kurva az 10% ://///////
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raul1988 ---->> http://matematyka.pisz.pl/ Bardzo przydatny ebook 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ma ktoś odpowiedzi niemieckiego podstawy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juvek, oszukali cię w takim razie.
|
|