|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4000 na Safina?  Śmiać się czy płakać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja myslalem ze cos z Lupusem ...albo ktos wysmiewa jego nicka albo jakas zemsta zbanowanego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe  Rybek widziałem gdzies fajnego kermita dla Ciebie .Chcesz? no ba że chce kermita dawaj 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Hehe  Rybek widziałem gdzies fajnego kermita dla Ciebie .Chcesz? no ba że chce kermita dawaj  Tu jest  był na pierwszej stronie,ale oni ciągle to zmieniaja. http://avatars.jurko.net/16/Do 16 nie ma tyle miałem czas popatrzeć
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
a ja myslalem ze cos z Lupusem ...albo ktos wysmiewa jego nicka albo jakas zemsta zbanowanego Niektorzy nie musza do tego celu rejestrowac nowego nicka, tak jak ty to robiles  Ubaw z ciebie byl niezly.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja myslalem ze cos z Lupusem ...albo ktos wysmiewa jego nicka albo jakas zemsta zbanowanego Niektorzy nie musza do tego celu rejestrowac nowego nicka, tak jak ty to robiles  Ubaw z ciebie byl niezly. Coz...jedni sie smieja, inni złoszczą, jeszcze inni - współczują...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Zrzuta po 10 zł na MB 200 osób wpłaci i bedzie ok  Ciezka sprawa stwierdzic czy Kupus pisze prawde ale jesli pisze to zacytowany wpis jest najsensowniejszy i nalezaloby pojsc w tym kierunku, sami wyjadacze tutaj to co za problem rzucic pare zlotych i pomoc "blizniemu"? 
Jesli Kupus poda namiary na MB to wplace pierwszy pare dyszek moze znajda sie kolejni. Mysle ze nik nie straci, a mozna pomoc w waznej sprawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrzuta po 10 zł na MB 200 osób wpłaci i bedzie ok  Ciezka sprawa stwierdzic czy Kupus pisze prawde ale jesli pisze to zacytowany wpis jest najsensowniejszy i nalezaloby pojsc w tym kierunku, sami wyjadacze tutaj to co za problem rzucic pare zlotych i pomoc "blizniemu"? 
Jesli Kupus poda namiary na MB to wplace pierwszy pare dyszek moze znajda sie kolejni. Mysle ze nik nie straci, a mozna pomoc w waznej sprawie  W słusznej sprawie ? no jeżeli słuszną sprawą można uznać wyjazd na karaiby ... obcej osoby ... to zrzucmy się !!! Ludzi z takimi problemami jest mnóstwo , jakbym miał każdemu daw... zresztą myśle że żartujesz z tym ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak.popierajmy nałóg, a jak nastepnym razem przegra kasę na nową lodówke to tez się zrzucimy  A co !!! Ma się ten gest 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przede wszystkim tylko koleś z nałogiem stawia kasę, której nie może przegrać. Pierwsza zasada w obstawianiu: Stawiaj tyle ile nie żal ci przegrać!!!
Zrzuta??? Kurde wam to się chyba w głowach od tej kasy poprzestawiało. Może ktoś na forum jest alkoholikiem i nie ma już za co pić? To też zrobimy zrzute
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak.popierajmy nałóg, a jak nastepnym razem przegra kasę na nową lodówke to tez się zrzucimy  A co !!! Ma się ten gest  hahahah :):):):)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zbieram na odrzutowiec myśle że 100 złotych was nie zbawi , a forum liczy tysiace uzytkownikow , na MB czy przelewem wolicie ? A tak powaznie to Dupus będzie miał nauczke , neich wyciagnie wnioski z tej lekcjii ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o. Może ktoś na forum jest alkoholikiem i nie ma już za co pić? To też zrobimy zrzute Będę wdzięczny
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
o. Może ktoś na forum jest alkoholikiem i nie ma już za co pić? To też zrobimy zrzute Będę wdzięczny hahahahah leżę Szczypior, dobre hahahahaa
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
o. Może ktoś na forum jest alkoholikiem i nie ma już za co pić? To też zrobimy zrzute Będę wdzięczny spoko wyciągniemy Cie z tego 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
ja, zebym nie mial na chleb, to na piwo i tak znajde.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proponuje zrobić tak, założymy topick w którym co tydzień będziemy losowali osobe która od innych dostaje po 10 zł na mb, zglosi sie 10 osob i wylosowana osoba otrzyma 90 zł i tak co tydzień
było losowanie padło na mnie
panoczki nie będe oszukiwał, nie trzeba mi ani na bułkę, ani na leki, jedynie na pryte truskawkową.
szczerosc kurwy uber alizm kurwy kurway kapitalizm
ide zajrzec do lodowki czy sie ładnie mrozi majonka
i juwe czas zacząć !
|
|
|
|
|
|
|
Sami eksperci i pogromcy bukow tutaj, a kazdy na cos zbiera  Bylem ciekaw ilu i jak sie odezwie, jak na razie nie zawiodlem sie ani troche 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda jest taka, że jak ktoś gra nie swoimi pieniędzmi, pieniędzmi, których nie może stracić to to już zakrawa o jakąś chorobę psychiczną..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|