|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gram sobie turniej na party i gosc mi mowi jaka mialem reke w poprzednim rozdaniu ,chociaz nie pokazalem.W jaki sposob jest to mozliwe,wg mnie to troche psuje gre.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rękę którą miałeś pokazuje program Poker Indcator. Uważam to też za wielką bzdurę!! Ale PP sobie zarabia na sprzedaży tego programu 20$!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jesli doszlo do showdown a ty reki nie pokazales to masz ja w historii  . Tak mozna szybko zbudowac sobie niezla baze danych o przeciwnikach  podobnie jest na CDPoker, Expekt, PokerStars i wielu innych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od kilku dni nie grałem na party poker i dzisiaj dostałem maila  $30 USD BONUS Hi Janusz, We missed you while you were away. That’s why we’re welcoming you back with a great new player bonus of $30 USD in cash. You only have 5 days to claim your bonus, so opt in today*.    party poker is cool    dostałem 30$ a żeby wypłacić to do 13 maja musze 300 rh zrobić a to u nich nie jest trudne  i jak tu grać unibet, party poker, CD poker wszędzie mało czasu zostało, jak to wszystko ogarnąć 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja w zeszlym miesiacu dostalam 10$, a 3 dni temu 20$  Zlitowali sie nade mna, bo ostatnimi czasy atakowalam u nich masowo te marne freerolle z pula 100$ :P:P:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracam do domu a tu jakas przesylka z Londynu. Otwieram a w srodku plyta CD od PartyGaming z instalkami do pokera, kasyna backgammona. Wszystko po polsku bardzo ladnie wydane. Tylko nie wiem po co mi to wyslali skoro mam u nich konto. Na okladce pisze zeby sie zarejestrowac z plyty (ale mam konto przeciez), jest tez kod do bonusa. Inna sprawa ze nie moge zainstalowac bo mam juz nowsza wersje softu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Logan dokladnie to samo dostlaem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dostałem 5$ na Gammon do odblokowania 35$, tylko jak się w to gra?? Może mi ktoś objaśnić zasady??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I gdzie ta gra Gammmon jest????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.partygammon.com/ [ partygammon.com] musisz stad sciagnąć softa, a pozniej zalogowac sie na swoje dane, takie jak w PP
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzięki koszałek, a znasz jakąś stronę z zasadami gry po polsku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie czy jest obecnie jakaś promocja do tej firmy?  Jakiś bonusik za rejestracje czy coś podobnego??  Pozdrawiam...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki wielkie ciacho  Quiz właśnie zaliczyłem, teraz czekam na ten bonus  Czyli promo wypłacalne?  Ale teraz nie będą dzwonili, tylko przy wypłacie, co nie??  A własnie jeszcze jedno, przy rejestracji podałem tylko komórkowy...  Myślisz, że mogą być później kłopoty?? Jeszcze raz wielkie dzięki... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzięki wielkie ciacho  Quiz właśnie zaliczyłem, teraz czekam na ten bonus  Czyli promo wypłacalne?  Ale teraz nie będą dzwonili, tylko przy wypłacie, co nie??  A własnie jeszcze jedno, przy rejestracji podałem tylko komórkowy...  Myślisz, że mogą być później kłopoty?? Jeszcze raz wielkie dzięki...  Kłopotów nie będzie żadnych, PP to bardzo solidna firma. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzwonia przy wyplacie, pytania o potwierdzenie danych, swojego meila, kwoty wyplacanej, ja jako ze wyplacalem na Mb i musialem zrobic depozyt to jeszcze w jakiej kwocie depozyt zrobilem, bardzo dobra obsluga , wyraznie bez dialektu mowila Pani wiec problemu nie powinien miec nikt kto zna choc podstawy angielskiego. Ja podalem nr na komorke i nie bylo problemu, a jak beda dzwonic to nie wyswietli Ci sie ich numer na komorce.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki Wam panowie  To chyba dobrze zrobiłem, ze skorzystałem z tej promocji...  A quiz prosty, wiec było warto...  Teraz tylko czekam za kaską i do gry...  Pozdrawiam i dziękuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kurde, jednak musze podesłać im skana...  No to troszke roboty jeszcze bedzie...  Logan, o jakiej promocji mówisz?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pkt. fakt bardzo ciezkie do wyrobienia 5000 to nie jest malo, czas na wyrobienie 3 msc, zalezy od stolow na jakie sie trafia najlepiej grac na raz 4 stoly na najnizszyc stawkach i powoli budowac bankroll. Na najnizszych stawkach to tylko budowanie bankrollu bo nie czesto jest tam 1 $ w puli a tyle musi byc by dostac 1 pkt.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|