|
|
stranger
|
|
stranger
Dzięki co do pierwszego pytania wszytsko jasne  co do drugiego trochę mnie to dziwi bo czek to jest nie co innego jak upoważnienie do pobrania pieniędzy z czyjegoś konta więc nie za bardzo rozumiem dlaczego mam isc do mojego banku, chyba że mój bank potem będzie sobie ściągał środki od banku wystawiającego czek....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile trwa podróż środków z konta w BF na moją kartę kredytową (Visa w banku w Polsce)? Piszą, że 2-5 dni, a wypłacał już ktoś tak? Ile to zajęło faktycznie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ile trwa podróż środków z konta w BF na moją kartę kredytową (Visa w banku w Polsce)? Piszą, że 2-5 dni, a wypłacał już ktoś tak? Ile to zajęło faktycznie? 4-5 dni ,2 nigdy
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ile trwa podróż środków z konta w BF na moją kartę kredytową (Visa w banku w Polsce)? Piszą, że 2-5 dni, a wypłacał już ktoś tak? Ile to zajęło faktycznie? 4-5 dni ,2 nigdy Oczywiście sobota,niedziela sie nie liczy 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jeśli chodzi o przelew na konto Betfair, to w moim banku powiedziano mi, że przy przewalutowniu dochodzą jakieś dodatkowe koszty. Przelewając pieniądze na konto Raiffeisen Bank Polska uniknę dodatkowych kosztów?? Jeśli tak, to czy to jest najlepszy sposób zasilania konta Betfair, czy też polecacie coś innego?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ich chyba popier.....o !!!! Zlecam sobie dziś rano wypłatę 100 Euro. I wyskakuje mi komunikat, że zapier..lą mi 15 procentową prowizje za wypłatę przelewem na konto. Gdzie oni mają to konto? Na księżycu kurwa, czy co? Żeby mieć tańsze koszty przelewu, specjalnie otworzyłem sobie konto w Euro. No przecież tam się w ogóle nie opłaca grać. To już mniejszy podatek płacę w STS. Jak Wy wypłacacie wygrane z Betfair? Żeby było najtaniej?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ich chyba popier.....o !!!! Zlecam sobie dziś rano wypłatę 100 Euro. I wyskakuje mi komunikat, że zapier..lą mi 15 procentową prowizje za wypłatę przelewem na konto. Gdzie oni mają to konto? Na księżycu ku.wa, czy co? Żeby mieć tańsze koszty przelewu, specjalnie otworzyłem sobie konto w Euro. No przecież tam się w ogóle nie opłaca grać. To już mniejszy podatek płacę w STS. Jak Wy wypłacacie wygrane z Betfair? Żeby było najtaniej?
Pozdrawiam
Conrad zrób cośz edycją, bo mi pół postu wcięło i nie wiem dlaczego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bezprowizyjnie mozesz wyplacic na karte, na MB i netellera co do wyplaty na karte to przynjamniej u mnie na ekarte przychodzi zawsze 2 dni robocze po zleceniu, czyli np. zlecam w poniedziałek przychodzi w środe rano
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcovia załóz sobie konta na MB np.w euro , z batfair wypłata to zero prowizji a koszty wysłania z MB sa w porównaniu do 15% znikome
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja mam eKartę i konto na Monebookers (nawet dwa PLN i Euro). Tylko pomyślałem, że najtaniej będzie przelewem. A tu taki Zonk. Napisałem już do nich maila, żeby mi anulowali wypłatę to zrobię to w inny sposób. Zobaczę co mi polski support odpisze. Ale teraz wiem jedno: Wypłata przelewem to porażka. Ktoś pisał, że zlecił wypłatę czekiem. Też chętnie się dowiem jakie są tego koszty?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Anulowali mi tą wypłatę. I dodali pieniądze na konto. Teraz wypłacę przez Moneybookers. Tylko dziwi mnie, że wpłata przebiegała normalnie, a wypłatę traktują jako przelew międzynarodowy. I pobierają za to 15 Euro.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czyzby bf rozliczał szybciej zakłady live coś ostatnio mi szybko rozliczaja kolejny krok do przodu oby tak dalej:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ich chyba popier.....o !!!! Zlecam sobie dziś rano wypłatę 100 Euro. I wyskakuje mi komunikat, że zapier..lą mi 15 procentową prowizje za wypłatę przelewem na konto. Gdzie oni mają to konto? Na księżycu ku.wa, czy co? Żeby mieć tańsze koszty przelewu, specjalnie otworzyłem sobie konto w Euro. No przecież tam się w ogóle nie opłaca grać. Tylko pomyślałem, że najtaniej będzie przelewem. A tu taki Zonk. Napisałem już do nich maila, żeby mi anulowali wypłatę to zrobię to w inny sposób. Zobaczę co mi polski support odpisze. Tylko dziwi mnie, że wpłata przebiegała normalnie, a wypłatę traktują jako przelew międzynarodowy. I pobierają za to 15 Euro.
Ale teraz wiem jedno: Wypłata przelewem to porażka. Wiadomosci o płatnościach na Betfair podane są w prawym górnym rogu najczęsciej odwiedzanej strony Sport, ikona... PŁATNOŚCI [ betfairpromo.com]. Klikajac na ikone Polskie Konto Bankowe [ betfairpromo.com]przeczytac mozna, iż konto w banku Raiffeisen słuy jedynie do depozytów na konto Betfair. Brak wiedzy nie tłumaczy błędów. btw, odrobinę więcej kultury.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Krótkie pytanko Visa Electron Inteligo (debetowa) jest akceptowana do wpłat i wypłat w tym buku?? Jak grałem tam parę lat temu miałem problemy z wypłatami na tego typu kartę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stawialem wczoraj tenis henin-jankovic mecz przerwano przez deszcz, dzis tez pada i cos czuje ze dzis nie pograja, po ilu dniach bf robi zwroty stawek i czy w ogole robi? Cos pamietam, ze w jakim buku po 3 dniach gdzies po tygodniu a tutaj?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jesli mecz nie zostanie wznowiony w ciagu 3 dni - zwrot stawek
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
za wczesnie ich pochwalilem live szybko mi rozliczali ale dzisiaj to przesada mecze zakonczone 30 min i zaklad nie rozliczony
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dlaczego bf rozliczyl mi rynek "Europa - Anglia Barclays Premiership / Król strzelców - pierwsza czwórka / W. Rooney Wygra" jako przegrany W. Rooney byl przeciez 4.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W betfair nie ma zwrotów za krecze :| ?.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie , chyba że grałeś na wynik w setach
|
|