Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15
$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki piwo i jeszcze jedno:

jak nagrać te napisy wraz z filmem na plyte dvd( tak aby oglądając film u znajomego było wszystko w porządku ? )

Bonus: Unibet
A7
A7
Nagrywasz na płytę wg punktu nr 2. Rozumiem, że miałeś na myśli film w formacie .avi

A
old hand
old hand
A Offline
a ja mam pytanie następujące wink
jakim programem najlepiej jest prowadzić wideorozmowe smile ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najbardziej popularny to chyba Skype.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
wie ktos czy istnieje taki plugin, moze sam uzywa, ktory jest w stanie nagrywac na zawolanie nutke aktualnie lecaca z winampa ? przydatne byloby to w setach i wycinaniu kawalkow

2)
jest plugin ktory potrafi zapamietywac gdzie ostatnio skonczylismy odtwarzac nutke zanim np wyaczylismy winampa albo cos ? tak jak jest to w odtwarzaczach mp3, ze po play odtwarza od jakiegos momentu a nie za kazdym razem od nowa?

niby tak malo ale jednak cieszy

pozdr

Z
member
member
Z Offline
Witam!!! Mam problem chcę sobie sprezentować nową kartę graficzną, ale gdy popatrzyłem jaki jest wybór to mnie zamówrowało. Nie wiem jakmi kryteriami kierować się przy wyborze. Jeśli ktoś ma doświadczenie, używał jakieś karty to prosze o pomoc... Z góry dzięki

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Podeam ten link już chyba tzrzci raz: http://www.benchmark.pl/ - tu jest wszystko co powinieneś wiedzieć. Nie kieruj się przy wyborze karty jej marką tylko wydajnością. Ja sam aktualnie mam Radeona tylko z jednego powoduj- w swoim przedziale cenowym był najlepszy.

http://www.benchmark.pl/zestawienie_GPU/zestawienie_empiryczne.htm - to jest chyba najbarddziej obrazowe przedstawienie różnicy w wydajności poszczególnych kart

http://www.gph.benchmark.pl/ - tu możesz porównać dwie wybrane karty

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lelu
wie ktos czy istnieje taki plugin, moze sam uzywa, ktory jest w stanie nagrywac na zawolanie nutke aktualnie lecaca z winampa ? przydatne byloby to w setach i wycinaniu kawalkow

2)
jest plugin ktory potrafi zapamietywac gdzie ostatnio skonczylismy odtwarzac nutke zanim np wyaczylismy winampa albo cos ? tak jak jest to w odtwarzaczach mp3, ze po play odtwarza od jakiegos momentu a nie za kazdym razem od nowa?

niby tak malo ale jednak cieszy

pozdr

http://www.winamponline.pl/
http://www.winamp.com/plugins/

Villain
Villain
witam,

mam następujący problem. Mam karte graficzną GeForce 7100 bodajże na nVidii

wczoraj chcciałem podlączyć kompa do tv (100 Hz, ale nie zadna plazma czy LCD) - podłaczyłem poprzez kabel S-video - Euro (bo tylko taki mam)

Włączyłem opcje dual screen i na monitorze obraz byl normalny a TV czarno-bialy - chyba ze dwie godziny bawiłem się najróżniejszymi ustawieniami, korekcja kolorów, gamma i jakieś tam pierdoły - ciagle czarno bialy.

Odinstalowalem calkowicie sterowniki do karty, włączylem kompa - obraz w TV - KOLOROWY, ale niestety bez sterowników w zasadzie strasznie przycinał film i w ogołe jakośc byłe kiepska.
Zainstalowalem na nowo nVidię (oryginalne najprostsze dołączone do kompa sterowniki) i DUPA - ekran TV znowu czarno-biały.

Jak to rozwiązać....???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To gdzie teraz szukac napisow jak napisy.org i napisy.info zamkniete? Nie zebym byl z policji - niech ktos tam pomysli i wrzuci wszystko na chinskie serwery...moze juz to zrobili??

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Lord Devastator
To gdzie teraz szukac napisow jak napisy.org i napisy.info zamkniete? Nie zebym byl z policji - niech ktos tam pomysli i wrzuci wszystko na chinskie serwery...moze juz to zrobili??

http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,30508814,83369200,3813013,0,forum.html

Villain
Villain
jak wypalić dvd jeśli mam trzy 4 pliki avi po 1 Giga każdy ktore razem tworzą caly film? Jest jakiś darmowy program do tego ??

old hand
old hand
Witam,
Od pewnego czasu mam problem z kompem. Chodzi o to że jak gram w jakąkolwiek grę po pewnym czasie zacina się ona i wyłącza się monitor. Nie mogę potem nic zrobić z tym. Tylko restart kompa. Problem dotyczy tylko gier. Jak siedzę w necie, oglądam film albo korzystam z jakiegoś programy wszystko jest ok. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak to rozwiązać.
Z góry dziękipiwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może z kartą się coś dzieje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mitul
witam,

mam następujący problem. Mam karte graficzną GeForce 7100 bodajże na nVidii

wczoraj chcciałem podlączyć kompa do tv (100 Hz, ale nie zadna plazma czy LCD) - podłaczyłem poprzez kabel S-video - Euro (bo tylko taki mam)

Włączyłem opcje dual screen i na monitorze obraz byl normalny a TV czarno-bialy - chyba ze dwie godziny bawiłem się najróżniejszymi ustawieniami, korekcja kolorów, gamma i jakieś tam pierdoły - ciagle czarno bialy.

Odinstalowalem calkowicie sterowniki do karty, włączylem kompa - obraz w TV - KOLOROWY, ale niestety bez sterowników w zasadzie strasznie przycinał film i w ogołe jakośc byłe kiepska.
Zainstalowalem na nowo nVidię (oryginalne najprostsze dołączone do kompa sterowniki) i DUPA - ekran TV znowu czarno-biały.

Jak to rozwiązać....???

Gdy masz zainstalwoane sterowniki:

Panel sterowania nvidia ---> wyświetlanie ---> zmień konfiguracje wielu ekranów ---> ustaw to samo dla obydwu ekranów monitor+telewizor ---> wróć do początku panelu sterowania ---> wideo i telewizja ---> modyfikuj opcje trybu pełnoekranowego ---> pokaż również na całym ekranie na moim ---> ustaw telwizor

Jak włączysz film to będziesz go miał na ekranie tv i namoitorze, ale na TV nie będzie napisów. Ściągnij divxg400, program pomocny w wyświetlaniu napisów na TV.

Z
veteran
veteran
Z Offline
Witam, mam problem mam na kompie wirusa tzw robaka jakim programem moge usunac czy zostaje przeinstalowanie kompa?? Prosze o jakies rady. Z gory thx!!

F
old hand
old hand
F Offline
mam problemik!
mam mozille i od jakiegoś czasu nie wyświetlaja mi sie na allegro obrazki w ogole! za to na Explorerze oczywiscie tak! jaka moze byc przyczyna tego?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może posiadasz wtyczkę Adblock i dodałeś tam coś "allegrowego"?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie macie cos na takie gówno ?? Email-Worm.Win32.Banwarum.n

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Rysio Ochudzki
Panowie macie cos na takie gówno ?? Email-Worm.Win32.Banwarum.n

Przeskanuj programem Ad-Aware. Wywali cholerstwo.

Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, forty, betowiec, bukma, ANZELMO), 1,447 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,927
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025