|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki  i jeszcze jedno: jak nagrać te napisy wraz z filmem na plyte dvd( tak aby oglądając film u znajomego było wszystko w porządku ? )
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Nagrywasz na płytę wg punktu nr 2. Rozumiem, że miałeś na myśli film w formacie .avi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mam pytanie następujące  jakim programem najlepiej jest prowadzić wideorozmowe  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najbardziej popularny to chyba Skype.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktos czy istnieje taki plugin, moze sam uzywa, ktory jest w stanie nagrywac na zawolanie nutke aktualnie lecaca z winampa ? przydatne byloby to w setach i wycinaniu kawalkow
2) jest plugin ktory potrafi zapamietywac gdzie ostatnio skonczylismy odtwarzac nutke zanim np wyaczylismy winampa albo cos ? tak jak jest to w odtwarzaczach mp3, ze po play odtwarza od jakiegos momentu a nie za kazdym razem od nowa?
niby tak malo ale jednak cieszy
pozdr
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam!!! Mam problem chcę sobie sprezentować nową kartę graficzną, ale gdy popatrzyłem jaki jest wybór to mnie zamówrowało. Nie wiem jakmi kryteriami kierować się przy wyborze. Jeśli ktoś ma doświadczenie, używał jakieś karty to prosze o pomoc... Z góry dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktos czy istnieje taki plugin, moze sam uzywa, ktory jest w stanie nagrywac na zawolanie nutke aktualnie lecaca z winampa ? przydatne byloby to w setach i wycinaniu kawalkow
2) jest plugin ktory potrafi zapamietywac gdzie ostatnio skonczylismy odtwarzac nutke zanim np wyaczylismy winampa albo cos ? tak jak jest to w odtwarzaczach mp3, ze po play odtwarza od jakiegos momentu a nie za kazdym razem od nowa?
niby tak malo ale jednak cieszy
pozdr http://www.winamponline.pl/http://www.winamp.com/plugins/
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
witam,
mam następujący problem. Mam karte graficzną GeForce 7100 bodajże na nVidii
wczoraj chcciałem podlączyć kompa do tv (100 Hz, ale nie zadna plazma czy LCD) - podłaczyłem poprzez kabel S-video - Euro (bo tylko taki mam)
Włączyłem opcje dual screen i na monitorze obraz byl normalny a TV czarno-bialy - chyba ze dwie godziny bawiłem się najróżniejszymi ustawieniami, korekcja kolorów, gamma i jakieś tam pierdoły - ciagle czarno bialy.
Odinstalowalem calkowicie sterowniki do karty, włączylem kompa - obraz w TV - KOLOROWY, ale niestety bez sterowników w zasadzie strasznie przycinał film i w ogołe jakośc byłe kiepska. Zainstalowalem na nowo nVidię (oryginalne najprostsze dołączone do kompa sterowniki) i DUPA - ekran TV znowu czarno-biały.
Jak to rozwiązać....???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To gdzie teraz szukac napisow jak napisy.org i napisy.info zamkniete? Nie zebym byl z policji - niech ktos tam pomysli i wrzuci wszystko na chinskie serwery...moze juz to zrobili??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To gdzie teraz szukac napisow jak napisy.org i napisy.info zamkniete? Nie zebym byl z policji - niech ktos tam pomysli i wrzuci wszystko na chinskie serwery...moze juz to zrobili?? http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,30508814,83369200,3813013,0,forum.html
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
jak wypalić dvd jeśli mam trzy 4 pliki avi po 1 Giga każdy ktore razem tworzą caly film? Jest jakiś darmowy program do tego ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, Od pewnego czasu mam problem z kompem. Chodzi o to że jak gram w jakąkolwiek grę po pewnym czasie zacina się ona i wyłącza się monitor. Nie mogę potem nic zrobić z tym. Tylko restart kompa. Problem dotyczy tylko gier. Jak siedzę w necie, oglądam film albo korzystam z jakiegoś programy wszystko jest ok. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak to rozwiązać. Z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może z kartą się coś dzieje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam,
mam następujący problem. Mam karte graficzną GeForce 7100 bodajże na nVidii
wczoraj chcciałem podlączyć kompa do tv (100 Hz, ale nie zadna plazma czy LCD) - podłaczyłem poprzez kabel S-video - Euro (bo tylko taki mam)
Włączyłem opcje dual screen i na monitorze obraz byl normalny a TV czarno-bialy - chyba ze dwie godziny bawiłem się najróżniejszymi ustawieniami, korekcja kolorów, gamma i jakieś tam pierdoły - ciagle czarno bialy.
Odinstalowalem calkowicie sterowniki do karty, włączylem kompa - obraz w TV - KOLOROWY, ale niestety bez sterowników w zasadzie strasznie przycinał film i w ogołe jakośc byłe kiepska. Zainstalowalem na nowo nVidię (oryginalne najprostsze dołączone do kompa sterowniki) i DUPA - ekran TV znowu czarno-biały.
Jak to rozwiązać....??? Gdy masz zainstalwoane sterowniki: Panel sterowania nvidia ---> wyświetlanie ---> zmień konfiguracje wielu ekranów ---> ustaw to samo dla obydwu ekranów monitor+telewizor ---> wróć do początku panelu sterowania ---> wideo i telewizja ---> modyfikuj opcje trybu pełnoekranowego ---> pokaż również na całym ekranie na moim ---> ustaw telwizor Jak włączysz film to będziesz go miał na ekranie tv i namoitorze, ale na TV nie będzie napisów. Ściągnij divxg400, program pomocny w wyświetlaniu napisów na TV.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, mam problem mam na kompie wirusa tzw robaka jakim programem moge usunac czy zostaje przeinstalowanie kompa?? Prosze o jakies rady. Z gory thx!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam problemik! mam mozille i od jakiegoś czasu nie wyświetlaja mi sie na allegro obrazki w ogole! za to na Explorerze oczywiscie tak! jaka moze byc przyczyna tego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może posiadasz wtyczkę Adblock i dodałeś tam coś "allegrowego"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie macie cos na takie gówno ?? Email-Worm.Win32.Banwarum.n
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie macie cos na takie gówno ?? Email-Worm.Win32.Banwarum.n Przeskanuj programem Ad-Aware. Wywali cholerstwo.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|