|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jakies opinie odnosnie meczu schiavone-bondarenko? czu ukrainka jest take dobra czy rywalki byly tak slabe tydzien temu w warszawie? wczoraj zadowolona bondarenko powiedziala w wiadomosciach sportowych ze walnie banie z siostra wieczorem w berlinie  ja mysle ze francesca moze w koncu sie przebudzi i zagra na swoim poziomie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M. Hingis - P. SchnyderTyp: 2 Kurs: 2.10 Buk: Betfair Stawka: 6/10 Pojedynek o nieoficjalne mistrzostwo Szwajcarii - tak można by zatytułować dzisiejszy pojedynek pomiędzy Patty Schnyder i Martiną Hingis. O dziwo w historii obie zawodniczki nie miały jeszcze nigdy okazji do takiego pojedynku, tak więc zapowiada się niezwykle interesująco. W moim mniemaniu faworytką tej konfrontacji będzie mniej znana, od swojej utytułowanej przeciwniczki, Patty. Schnyder w pierwszych dwóch meczach w Berlinie zrobiła na mnie doskonałe wrażenie i wyraźnie widać, że jest w dobrej formie. Z kolei Hingis powraca do tenisa po sześciotygodniowej przerwie w dużej mierze spowodowanej kontuzją stawu biodrowego. Długa absencja była aż nadto widoczna w spotkaniu z Kateriną Bondarenką, z którą Martina męczyła się niemiłosiernie. I choć daleki jestem od lekceważenia umiejętności Hingis, to uważam, że spotkanie zakończy się pewnym zwycięstwem Schnyder.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuza - Petrova
typ 2 kurs 2.05 BF
Jak zobaczyłem kurs na Petrova to nie moglem uwierzyc w to co widzę i sprawdziłem kursy na UB i Expekcie. Kuza jako faworytka! Kuza w meczu z Bammer miala medical break - zalozyli jej bandaże i grala dalej. Mecz z Muller przerywany rozgrywany na 3 tury z powodu deszczu. Co ciekawe Muller w pierwszym secie grala jak rowny z rownym, wręcz miala wiecej bp, a swoje podania wygrywala szybciej niz Kuza. Wszystko sie zmienilo w 8 gemie - break Kuzy dal jej wygranego seta 6-3. Drugi set to break i rebreak, a nastepnie deszcz. Po dlugiej przerwie mecz ruszyl i gladki win Kuzy 6-2.
Petrova praktycznie nawet na chwile nie dala szans Dementievej. Łamała ją ze spokojem, swoje podania - to juz roznie, ale raczej na plus.
H2H 2-1 wiec licze dzis na remis
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to chyba w wawie na kortach nie byles - Petrowa slaba forma jak na nia - typowy mecz nie do grania
|
|
|
Link skopiowany do schowka