|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobilem sobie opis na GG "Go Go Go Berdych", po czym kolezanka sie odezwala: Daria/uczelnia (13:09) Skad znasz Berdycha?  Wojtek (13:09) A skad Ty go znasz? :> Daria/uczelnia (13:11) Z osiedla 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to samo miałem wkleić Experto ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na podstawie ostatniego tematu dowiedzialem sie, ze niektorzy ogladaja M jak milosc  Heh Wasyl ale sie zamotal 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pewnego dnia nauczycielka wchodzi do klasy i spostrzega, że ktoś napisał na tablicy słowo penis bardzo małymi literami. Odwraca się w poszukiwaniu sprawcy, lecz nikogo nie znajduje. Szybko ściera wyraz i rozpoczyna zajęcia. Następnego dnia wchodzi do klasy i tym razem zauważa wyraz penis napisany większymi literami i znów sytuacja się powtarza, nie znajdując winnych rozpoczyna zajęcia. I tak przez około tydzień, zawsze po wejściu do klasy znajdowała to okropne słowo napisane coraz większymi literami. W końcu pewnego dnia, wchodząc do klasy spodziewała się zostać przywitaną tym samym słowem napisanym na tablicy, jednak tym razem zauważyła napis: - Im więcej go trzesz, tym większy się staje.
Facet złapał złota rybkę, a ta mówi do niego: - Wypuść mnie a spełnię twoje dwa życzenia. - Dlaczego dwa? Pyta facet. - A bo ja jestem mała rybka. - Dobrze mówi facet, chciałbym, aby w moim mieście nigdy nie zabrakło gorzały. Pstryk i życzenie się spełniło. - A teraz drugie życzenie. Mówi facet. - Chciałbym, aby w Czeczeni był pokój. - Nie mogę spełnić tego życzenia bo jestem małą rybką i jest to dla mnie za duże zadanie. Na to facet. - To bym chciał, aby moja żona wyładniała. Rybka na to: - Jak masz jej zdjęcie to pokaż. Facet pokazuje zdjęcie żony, rybka patrzy, patrzy i mówi: - Te facet masz mapę, gdzie jest ta Czeczenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na podstawie ostatniego tematu dowiedzialem sie, ze niektorzy ogladaja M jak milosc  Heh Wasyl ale sie zamotal  Ty sie smiej. Kumpel dzis na makroekonomi przywalil do jakis lasek jakims tekstem o pierwszej milosci i pol zajec o tym przegadali ;d
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jasio czesto przeklinal w szkole. Pewnego pieknego dnia wszystkie dziewczyny umowily sie ze jak powie brzydkie slowo to wychodza z klasy. Wchodzi nauczycielka i prowadzi lekcje.Pyta po kolei dzieci ... Co buduja za oknem ? Dzieci odpowiadaja: - Sklep - Kosciol - Plac zabaw Na to Jasiu mowi... burdel stawiaja.Wszystkie dziewczyny wstaja i wychodza z klasy ... na to Jasiu ...gdzie kurwy idziecie, dopiero fundamenty stawiaja.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ocenzurowalo najsmieszniejsza czesc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest praca chłopaka z VII klasy. Pisownia i polskie litery zostały zachowane, celem utrzymania absurdu pracy
Krystian xxx kl VII
1. Męski układ rozroczy Penis, jądra, sperma, naskórek, grzyb. Układ rozroczy żęski? Pochfa, macica, nasieniowody 2. Miesiączka występóje u dziewczyn od 13 roku życia do 14 roku życia. Miesiączka trwa od 3 dnia do 7 dnia 3. Zajście w ciąże trwa 12 miesięcy 3 miesiąc dla matki jest uciążliwy 6 miesiąc jest bardzo uciążliwy dlatego że dziecko odżywia się krwią matki i zaczyna kopać. 9 miesiąc ciąży jest dobry dla matki i dziecka dlatego jest dobra dla dziecka dlatego że ma większe oczka rączki, nószki, głowe, nas i ząbki. 12 miesiąc ciąży dochodzi do urodzenia dziecka dla matki jest uciążliwa praca aby urodzić dziecko mósi co przerwy przyć najpierw wychodzi główka a potem dalsze ciało. Lekarze mószą opcinać resztki przewodów które zostały przy niemowlaku. 4. Układ płóciowy dwóch ciał dochodzi od chcenia dziecka albo lub z 3 tygodnie po weselu. Do związku płóciowego dochodzi do spotkania się dwóch ciał męskiego i żęskiego ciało męskie ma penisa a ciało żęskie ma pochwe z tego wszystkiego wynika że ciało męskie przylega do ciała żenskiego.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na ilove zalogowala sie czepkowa ( dla niewtajemniczonych siorka czepka) i oto oferty od dziewczyn:
Najpierw poczęstowała bym Cię lampką szampana. Potem zaczeła delikatnie całować, języczkiem smakować Twoje usta... ssała delikatnie Twoje wargi... moje ręce w tym czasie zanurzyły by się pod Twoją sukieneczkę i ściskały Twoje pośladki... całując Cię ssuneła bym najpierw jedno ramiączko sukienki, potem drugie i pozwoliła jej opaść na podłoge... stoisz
przede mną w samych stringach... dotykam piersi, masz już sztywne brodawki... chcę je possać... moja ręka wsuwa się w Twoje majteczki... przejeżdżam rączką po Twojej cipce... czuję wilgoć... kładę Cię na łóżku, cał€ję Twoją twarz, dekolt, cycuszki... ujmuję je w ręce i zaczynam obijać o siebie... podnieca mnie widok poruszających się piersi... całuję brzeszek, wsuwam język w pępek... odsuwam majteczki na bok i przejeżdżam języczkiem po cipce... zaczynam ją pomalutku masować całując uda... ściągam Ci majteczki, rozchylam wargi i liżę dokładnie każdy milimetr Twojej małej... tak cudownie smakuje... wkładam najpierw jeden, a potem dołaczam kolejne paluszki i posuwam Cię najpierw delikatnie, potem coraz szybciej muskając języczkiem Twoją perełkę... Ty zaczynasz jęczeć co doprowadza mnie do wrzenia... nie mogę oderwać języczka od Twojej cipki... jęczysz i prężysz się coraz bardziej aż w końcu Twoje ciało przeszywaja dreszcze i dochodzisz do orgazmu... wtedy prosisz abym ja się położyła i zabierasz się za moje ciałko
:D:D:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
edit: czepkówna 
|