|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W każdym temacie jest tak, ze ktoś musi zacząć pierwszy .. [ Linked Image] # nadal obficie sponsoruję buki, żeby interes się kręcił i wygrywali inni gracze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem, gdzie tego posta wpisac, wiec wpisume tu, bo to chyba odpowiednie miejsce  mam pytanie.. czy ktorys z waszych kuponow byl np. na stronie STSu, Toto-mixa jako ,,wygrana tygodnia''?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem, gdzie tego posta wpisac, wiec wpisume tu, bo to chyba odpowiednie miejsce  mam pytanie.. czy ktorys z waszych kuponow byl np. na stronie STSu, Toto-mixa jako ,,wygrana tygodnia''??  o wlasnie bardzo ciekawe pytanie !!! bo ja mam podejrzenia ze oni to fabrykuja ! kiedys jak bylo pare dni forum na STS zadalem im podobne i dostalem od razu "bana" i jeszcze jedno! kiedys zrobili w STS-ie pomylke i wydrukowali niby na wygranym kyponie 2x ten sam mecz!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem, gdzie tego posta wpisac, wiec wpisume tu, bo to chyba odpowiednie miejsce  mam pytanie.. czy ktorys z waszych kuponow byl np. na stronie STSu, Toto-mixa jako ,,wygrana tygodnia''??  o wlasnie bardzo ciekawe pytanie !!! bo ja mam podejrzenia ze oni to fabrykuja ! kiedys jak bylo pare dni forum na STS zadalem im podobne i dostalem od razu "bana" i jeszcze jedno! kiedys zrobili w STS-ie pomylke i wydrukowali niby na wygranym kyponie 2x ten sam mecz!!!!! ja osobiście nie (mimo ze mialem trafione ako ponad 1000 kiedyś), ale kupon mojego kolegi był kiedyś "wygraną tygodnia" czy jak to sie tam nazywa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że dyskusja się o wysokich kursach toczy, to ja może pochwalę się czymś zupełnie innym. Kto trafił niższy kurs? [ Linked Image] Spokojnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co to grałeś za taką stawkę ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Żeby móc sie pochwalić bo by mu nikt nie uwierzyl:D.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co to grałeś za taką stawkę ?  Żeby wkleić tutaj, bo wyższych nie mogę coś trafić. A poważnie dlatego bo zbieram do złotego statusu w GB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale na gume balonowa uzbierales, gratki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co to grałeś za taką stawkę ?  Żeby wkleić tutaj, bo wyższych nie mogę coś trafić. A poważnie dlatego bo zbieram do złotego statusu w GB. a co jest takiego fajnego w tym złotym statusie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co to grałeś za taką stawkę ?  Żeby wkleić tutaj, bo wyższych nie mogę coś trafić. A poważnie dlatego bo zbieram do złotego statusu w GB. To grając w ten sposób nie zbliżasz się do złotego statusu nawet o pół kroku... polecam czytanie regulaminów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co to grałeś za taką stawkę ?  Żeby wkleić tutaj, bo wyższych nie mogę coś trafić. A poważnie dlatego bo zbieram do złotego statusu w GB. To grając w ten sposób nie zbliżasz się do złotego statusu nawet o pół kroku... polecam czytanie regulaminów  Minimum 250 postawionych zakładów w ciągu ostatnich 6 miesięcy (min. stawka 5 EURO każdy) Więcej nie mogę znaleźć ;/ W takim razie od jakiego minimalnego kursu się liczy? Bo podejrzewam, że o to chodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytanie nie boli , kliknij w ikonke statusu w moim koncie : "Zakłady o kursie niższym niż 1.20 nie podlegają programowi lojalnościowemu."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jest, moje ogromne niedopatrzenie. Na przyszłość będę wiedział, dzięki. Ale przynajmniej na gumę balonową będę miał 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie wiem, gdzie tego posta wpisac, wiec wpisume tu, bo to chyba odpowiednie miejsce  mam pytanie.. czy ktorys z waszych kuponow byl np. na stronie STSu, Toto-mixa jako ,,wygrana tygodnia''??  o wlasnie bardzo ciekawe pytanie !!! bo ja mam podejrzenia ze oni to fabrykuja ! kiedys jak bylo pare dni forum na STS zadalem im podobne i dostalem od razu "bana" i jeszcze jedno! kiedys zrobili w STS-ie pomylke i wydrukowali niby na wygranym kyponie 2x ten sam mecz!!!!! Jest kupon mojego kolegi.Puszczany przy mnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
# Ach Ci Rosjanie, zawsze wspomagają buków [ Linked Image]
|
|