Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#1169953 26/04/2007 20:09
A
veteran
veteran
A Offline
Witam.

W najbliższą sobotę 28 kwietnia rozpoczyna sie sezon wyścigowy na Słuzewcu.

Dla sympatyków polskich wyścigów redakcja FINISZ - wyścigowego serwisu o koniach : http://www.finisz.pl/index.php?view=defaultmenu&menu=1
kolejny raz organizuje 2 konkursy dla typerów:
- traf w 10 (polski Seven Stars Godolphin),
- złap lidera (typowanie wyników gonitw).

Zapraszam wszystkich sympatyków koni i typerów do wzięcia udziału w tych konkursach i spróbowania swoich sił na rodzimym gruncie.

Pozdrawiam

Bonus: Unibet
S
old hand
old hand
S Offline
Tak, Służewiec już startuje w ten weekend, a co najważniejsze, w końcu mamy kogoś, kto będzie przyjmował zakłady. Firma Toto-mix będzie w dniach otwarcia przyjmowała tylko na Służewcu, choć już w maju ma wystartować ogólnopolska sieć. I tutaj moje pytanie - co z Hipką? Ktoś ma zamiar to transmitować? Może ktoś się orientuje, czy będzie coś transmitowane w Sopocie? A jeśli nie, to czy będzie jakakolwiek szansa na oglądanie tego? Kiedy ostatni raz rozmawiałem z kierownikiem na część Pomorza Totomixa, nic nie było wiadomo, nie widziałem się z nim od miesiąca i nie wiem właściwie, jak to ma się odbywać.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Podobno jest szansa ze jakos w necie beda transmisje. A juz od tego weekendu wzgledem tego co mi poinformowali w Toto-mixie mozna bedzie JUZ OBSTAWIAC.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
pytanie do dobrze zorientowanych? czy beda przyjmowane zaklady typu porzadek trojka itp. czy z nowu toto-mix bedzie prowadzil experymenty na zywym organizmie wymyslajac jakies glupie zaklady jak mialo to miejsce z 5-lat temu??

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
no na stronie toto-mixa jest juz program gonitw oraz zasady takie jak na torze - wiec Panowie z Warszawy i nie tylko prosze o jakies fajne typy na sobote ! sam narazie to nic nie moge podac bo moj rozbrat z wyscigami trwal ok 15 lat wiec - sami rozumiecie!

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
prawdopodobnie w sobote zjawie sie na sluzewcu, wiec jak komus bedzie zalezalo, to relacje via sms moge przekazac smile.

Co do typow, to na razie sie wstrzymam, bo wchodze w bizens obstawiania gonitw. A poczatki bywaja trudne.

A
veteran
veteran
A Offline
Typy różnych typerów i ich klasyfikację znajdziesz pod linkiem w moim pierwszym poscie w zakładce "złap lidera".

Życzę trafnych typów.

S
old hand
old hand
S Offline
Mam prośbę - udaję się dzisiaj do Toto-mixa i nie wiem, czy będzie tam można nabyć ZMDOM. Jeśli ktoś jest w posiadaniu takowego na najbliższe 2 dni wyścigowe, mógłby je zeskanować i mi podesłać? Albo wrzucić gdzieś na ogólnodostępny serwer? Przyda się, bez tego ani rusz... smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
niech ktos wrzuci typy z gazet bo ten link co podal Antytalent to mi sie to nie otwiera- albo niech ktos wpisze to co jest w tym linku! bo mi sie to nie otwiera!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie zartuj.. link jest OK
a czy cokolwiek sie na Twoim komputerze otwiera??
typy sa w pdf, sciagnij i zainstaluj Acrobat Reader by je przeczytac, np. z: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1939&t=33

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by cigar
nie zartuj.. link jest OK
a czy cokolwiek sie na Twoim komputerze otwiera??
typy sa w pdf, sciagnij i zainstaluj Acrobat Reader by je przeczytac, np. z: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1939&t=33
Wielkie dzieki!

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Mam pytanie czy gdzies w necie mozna znalezc jakiegos live albo w miare szybko wyniki do wyscigow na Sluzewcu ?

A
veteran
veteran
A Offline
Wg mojego rozeznania najszybciej zapisy oraz wyniki ze Służewca są podawane na stronie:

http://www.zmdom.com.pl/index.php?page=1

Tam też można obejrzeć powtórki z gonitw - oczywiście z dużym opóźnieniem.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Super dzieki Antytalent ! bo jestem troszkie lajkonikiem w tej sprawie.

S
old hand
old hand
S Offline
Zapraszam do punktu na Bora-Komorowskiego w Gdańsku w soboty i niedziele, jestem praktycznie codziennie, a w weekendy można razem coś wymyślić. Rozpoznacie mnie po tym, że prawie zawsze piję kawę ;-).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by SenDPL
Zapraszam do punktu na Bora-Komorowskiego w Gdańsku w soboty i niedziele, jestem praktycznie codziennie, a w weekendy można razem coś wymyślić. Rozpoznacie mnie po tym, że prawie zawsze piję kawę ;-).

No to chyba ja najprędzej zajrzę na "mały ryneczek" i zagramy jakąś kwintę.
pozdrawiam

member
member
witam
a moze jakos typowania na forum.do gdanska mam daleko
ale zawsze w renku krakowski z piwem.

S
old hand
old hand
S Offline
No to myślę, że od przyszłego tygodnia możnaby jakieś dyskusje przeprowadzić. Niedługo będę miał dostęp do programów zmdom, więc trzeba będzie pomyśleć. Dzisiaj dość skromnie grałem, a jak wyniki, to się niedługo okaże.

S
old hand
old hand
S Offline
Brak edycji - mam pytanie. Czy ktoś ma dostęp do szybszych wyników, niż tych podawanych na zmdom? Do tej pory jeszcze nie wrzucili dzisiejszych i raczej się nie zapowiada, by miało się to dzisiaj zmienić, a na stronie Toto-mixa cisza...

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
A mi wczoraj okolo 21 z kawalkiem udalo mi sie sprawdzic wyniczki na stronie zmdom. Takze sa one jeszcze tego samego dnia na stronce. Poza tym z tego co wiem do pol godziny ( moze nawet krocej )po kazdym wyscigu sa juz wyniki w kolekturach Toto w calej Polsce , a teraz jakos szczegolnie w sobote one dluzej pracuja ( jakos 17 czy cos kolo tego ).

Strona 1 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, betowiec, alfa, 11kera11, bukma, Sensei, aker, rymoholik), 385 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,565
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM