|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi sie zdawala bardzoi trudna!!Nie bylo latwych zadan typu obliczenie statystyk jak co roku ani zaznaczenia zbiorow na osi tylko jakies same poje*** A jak wyszlem i analizowalem z kumplami to niby latwa i wszystko sie przypomnialo ;/ Niewiem czy to stres czy co ale jak 30% bedzie to bede sie na mase cieszyl bo na wiecej nie licze z tym co zrobilem ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bylo poje**ane na maxa, jeszcze przed samym egzaminem myslałem, ze bedzie jak na próbnej, około 80% a teraz ?? jak zdałem to swieto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A rozszerzona była dużo prostsza niż próbna  Warto było sobie przypomnieć metodę wyznaczników  Jestem bardzo zadowolony.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
jaki sens podchodzic o matury jak sie umie na 20% podstawowa, czyli poziom klas 4-6? lepiej pojsc na wos, tam sie zawsze nasciemnia i na te 30% bedzie, a tak bedziecie pokoleniem Romka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie kosmos z matą :| Zrobiłem tylko zadanie z tą prowizją  W reszcie wypisalem dane i cos tam próbowałem obliczyc,ale nie wychodziło :/ Chyba im się poziomy pomyliły, zamiast podstawy dali rozszerzenie  Już za rok matura.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozszerzona była naprawde dość łatwa jak na poziom rozszerzony  bardzo przyjemnie sie liczyło metoda wyznaczników hmm i własnie tylko tego nie udało mi sie zrobić a było aż za 7 pkt  ogolnie to jestm zadowolony i czekam teraz tylko na klucz badzmy dobrej myśli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pokażcie mi to, bo coś mi się nie chce wierzyć, że było trudne. W autobusie słyszałem opinie "banał!". Nie wiem o jakim poziomie mówili. A jeżeli faktycznie dali trudną, to nie ma co się martwić. Innym też było tak samo trudne :] Wiadomo - podczas rekrutacji na studia lepszy wynik będzie przed gorszym 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Nom i po maturce rozszerzonej, szczerze myslalem ze bedzie latwiejsza... 7/11 mam ale 4 pozostale byly jak to sie mowi po za zasiegiem... Wartosci bezwzglednej czyli tych slynnych pociagow nigdy nie lubilem... W wielomianach nie moglem sie kur... pierwiastka doszukac, musialem popelnic blad w rachunkach, i nie zrobilem zadania za 3 pkt  co bylo trzeba odpowiednio wedlug zadania przedstwaic wielomain pod postacia iloczynu itd itd. i nie zroblem zadania az za 7 pkt z ukladem rownan, jezu do tej pory tego nie czaje, ale 7 pkt za inne zadanie powinno wpasc z tym trojkatem ABC w ukladzie rownan. No nic na teraz mysle ze mam 60% kiedy beda wyniki???? mam nadzieje ze nie bedzie mniej niz 60%  ponoc na studia jak biora i ma sie 60 to dolicza sie do tego okolo 65 z podstawowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Tu masz dokładnie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja także po rozszerzonej.... mało czasu cholera  jakbym miał jeszcze godzinke to bym wszystko zrobił... i jeszcze ciulowo dobrali obszar na rozwiązanie do zadania, przy tryg. cała pusta strona mi została a przy trójkącie dali pół strony..
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
lol to jest dobre napisze przypuscmy na 50 doliczaja do tego 57 z podstawowej i juz mam 107 czyli wiecej niz ktos na 100 z podstwowaej  hehe teraz fizyka rozszerzona... ehh
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
ja także po rozszerzonej.... mało czasu cholera  jakbym miał jeszcze godzinke to bym wszystko zrobił... i jeszcze ciulowo dobrali obszar na rozwiązanie do zadania, przy tryg. cała pusta strona mi została a przy trójkącie dali pół strony.. otoz to  mialem ten sam problem hehe, wyszlo Ci moze ze wspolrzedne x wierzcholkow B i C to 3 - pierwiastek z 3 i 3 + pierwiastek z 3?  mam nadzieje ze tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zwróćcie jeszcze uwagę, że za rozszerzenie jest lepszy przelicznik 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wyszlo Ci moze ze wspolrzedne x wierzcholkow B i C to 3 - pierwiastek z 3 i 3 + pierwiastek z 3?  mam nadzieje ze tak  no mi właśnie przy tym zadaniu brakło miejsca i czasu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kiedy i gdzie będą odpowiedzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
otoz to  mialem ten sam problem hehe, wyszlo Ci moze ze wspolrzedne x wierzcholkow B i C to 3 - pierwiastek z 3 i 3 + pierwiastek z 3?  mam nadzieje ze tak  mi wyszedł pierwiaski : 0 i 6 a wierzczołek (3,9) to ja teraz juz nic nie wiem  czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kiedy i gdzie będą odpowiedzi? Odpowiedzi kolo 17.30 na gazeta.pl Ogolnie spodziewalem sie duzo trudniejszego rozszerzenia. Jak zawsze kilka glupich bledow sie wkradlo i bezsensownie potraci sie punkciki : ) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mi matma rozszerzona słabo poszła. Dwa pierwsze zadania (chyba) proste...a później..porażka  Arkusz mi nie spasował...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Same arkusze http://matura.gazeta.pl/matura/0,80448.html
|
|