Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 5 1 2 3 4 5
too much love will kill you
Originally Posted by kazow
aha ...niech nie zarabia na bukmacherce:)

jak bym jej dał moje to po miesiącu je trawe... dam jej dj saczi to popłynie po tygodniu... laugh

Bonus: Unibet
no to jeszcze wyksztalcenie/doswiadczenie i moze wyglad (do zadnch niecnych celow) po prostu wtedy cos mozna wymyslic

studiuje pedagogike na Usiu... deszczowo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
opiekunka do dziecka tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Wszelkiego rodzaju konsultanci finansowi, czy dzial handlowy to tez jedna wielka lipa.

Polega na sprzedazy i prowizji od niej, wlascwie wszytkiego roznych artykolow az do kredytow.
Choc to nawet nie sprzedac, tylko wciskanie ciemnocie.

Ja sam kiedys pracowalem w Cyfrze + i takie waly jakie sie tam ludziom wkrecalo to jest szok.
Ja bym tego w zyciu nie kupil, wysmial ludzi.

A najlepiej to mi sie montowalo na patologii smile
Chocby sie chalpa walila, i jak w niej nie smierdzialo cyfra wisiala wink
Nozownika nawet montowalem grin

Podobnie dziala tele2, wiec odradzam tam pracowac, i brac ich uslugi, bo oni wkrecaja ludzi, a oczywscie nie mowia o kilku szczegolach wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Luc Nilis
no to jeszcze wyksztalcenie/doswiadczenie i moze wyglad (do zadnch niecnych celow) po prostu wtedy cos mozna wymyslic

Może opiekunka do dziecka ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa

xero boy grin

I see dead people
I see dead people
Lupus, wstyd się chwalić ... a z drugiej strony, kredyt, cyfra czy tele2 to normalny produkt i czy ja go kupię w autoryzowanym salonie, czy od najętego akwizytora, co za różnica?

ludzie naprawde nikt nie zna firmy zlecającej robote w domu, nie no nie wierze...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ludzie naprawde nikt nie zna firmy zlecającej robote w domu, nie no nie wierze...

Fuck, ile razy trzeba powtózyc, żebyś zrozumial smile ??

NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE MA TAKICH FIRM I JEST TO WYCIAGANIE KASY OD NAIWNYCH.

T-error, miłej zabawy laugh

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
A może jakieś promocje w sklepach/hipermarketach? Za promocję w działach alkoholowych można naprawdę niezłą kasę zarobić - nawet 20/ 30 zł za godzinę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Originally Posted by Szewa

xero boy grin

Miałem pisać to dużo wcześniej i już sobie przygotowałem okienko ale w międzyczasie wszedłem na inną stronkę i odpisanie na tego posta przeciągnęło się wink

Zbieżne pomysły są dowodem na to, że będzie to dla dziewczyny najlepszym wyjściem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Wiele takich firm jest, ale w każdej dostajesz produkt do domu, musisz go poskładać a potem jeszcze sam sprzedać. Same oszustwa, nie polecam tongue Kiedyś kumpel dostał 500 długopisów do domu laugh laugh laugh było napisane, że za jeden 3 złote dostanie, a potem się okazało, że musi to gówno sprzedać laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bytom to jak mi się wydaje dość duże miasto, nie macie jakiejś loalnej gazety? tam na pewno sa oferty ?

albo tutaj

http://ogloszenia.pracagazeta.pl/js...p;formType=simple&q=&qCity=Bytom

smile ewentualnie jak juz doradzali, wszystkie te KFC i McDonaldy, tam sie zawsze ułozy czas pracy tak aby pasował potencjalnemu studentowi smile

po tym co piszecie stanowczo jej odradze jakiegokilwiek chałupnictwa, troche szkoda bo wiem ze laska miała juz w głowie ze po szkole sobie dorobi w domu, no ale nie ma co dawac zarobic oszustom... stracic kase na kuponie to co innego ... smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jescze oczywiście www.gumtree.pl [gumtree.pl], tylko nie wiem, czy jest Śląsk

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by [T
-error]Lupus, wstyd się chwalić ... a z drugiej strony, kredyt, cyfra czy tele2 to normalny produkt i czy ja go kupię w autoryzowanym salonie, czy od najętego akwizytora, co za różnica?

Zdziwilbys sie wink

Cyfra w sklepie kosztuje chyba teraz 150zl, ja montowalem za 300 wink
Wszystko rozbija sie o rozmowe z klientem, sa ludzie ktorym bys wcisnal szmelc straszny, ale coz wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
heheh w kablowce ludzize wciskali ze im monterzy poprowadza kabel pod panelami i potem je uloza od nowa smile

gosc sprzedawal po 10 aktywacji dziennie (50 placili za jedna)

wszyscy byli zadowoleni, tylko monterzy rzucali miesem ze taki kity wciska a oni musza potem smrod zbierac

Blade Runner
Blade Runner
Może zainteresuje się tym:

http://www.workservice.pl/index.php...owa/obsluga_pomocnicza_na_hali_handlowej

lub tym:

http://www.workservice.pl/index.php...ie/bytom/praca_czasowa/hostessa_promotor

A wszystkie te "prace w domu" polegające na składaniu długopisów itp. to jak już pisali koledzy jeden wielki szmelc i kant. Reklamują się, że będziesz składać długopisy za jakąś określoną stawkę, a w rzeczywistości wygląda to tak, że musisz KUPIĆ od nich te długopisy w częściach, samemu je złożyć i SAMEMU sprzedać. Pewnie jakiś niewielki zysk da się na tym zrobić (choć niekoniecznie), ale weź to sprzedaj człowieku.

W domu to wydaje mi się najlepiej można dorobić w taki sposób jak przepisywanie jakichś tekstów, ale to najlepiej samemu się ogłosić, bo inaczej można łatwo trafić na jakichś cwaniaków, kombinatorów i oszustów. Albo można też skutecznie pograć u buków - jeśli kuzynka nie gra i nie ma nigdzie kont, to może ładną kasę z bonusów u buków i pokerroomów natrzepać laugh

Podobnie takie prace jak ta, o której pisze Lupus - też trzeba uważać na wszelkie ogłoszenia typu: telepraca, przedstawiciel ds. czegoś tam, czy coś związanego z obsługą klienta.
Najczęściej to jest po prostu akwizycja. Nie jest to ani przyjemne, ani łatwe, bo trzeba do tego mieć umiejętność wciskania ludziom jakiegoś gówna i chcieć to robić. A płaca zwykle jest w systemie prowizyjnym. Czyli im więcej jakiegoś gówna ludziom wciśniesz lub jakichś umów podpiszesz, to od każdej z nich ci jakiś ochłap rzucą.
I jeżeli w miesiąc dasz zarobek firmie rzędu kilku tysięcy zł (podpiszesz X umów, albo raczej znajdziesz X jeleni, którzy się dadzą nabrać), to oni ci łaskawie z tego rzucą 300zł - a na to mają swoje kruczki w umowach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niech na jakimś forum trafi pięć typów pod rząd i założy płatną stronkę z typami grin wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
w mojej szkole hiszpanskiego szukaja sekretarki na wakacje. Nic nie trzeba umiec wsumie smile

www.portoalegre.com.pl [portoalegre.com.pl]

Strona 2 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rafal08, ANZELMO, aker, latajaca_holenderka, rymoholik, Sensei, forty, Akhu, alfa, JelineK, betowiec), 1,226 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,108
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025