Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
T
addict
addict
T Offline
Originally Posted by mario 88
Originally Posted by kobiash
Originally Posted by mario 88
Szacunek dla kobiasha i ArtkaPotito:D.Nie ma to jak pokrzyczeć na forum jakie to KSZO jest beee.Ciekawe kobiash kiedy zacząłeś kibicować Koronie, bo ja KSZO to tak na poważnie kiedy spadali z pierwszej ligi...Od tamtej pory nie opuściłem żadnego domowego spotkania...
Zmiana stosunków KSZO z Koroną nastąpiła w 1995 roku i najbardziej prawdopodobną przyczyną jest to, że KSZO wolało trzymać z Lechem Poznań niż z Koroną Kielce(KSZO wolało w jakimś wyjeździe wsprzeć Kolejorza niż Koronę).Pozdrawiam.

PS.Na twoim miejscu kobiash nie przyznawałbym się w Poznaniu do tego, że jestem z Kielc:).

A wiec kibicuje od kiedy awansowali do 1 ligi, wczesniej nawet nie wiedzialem gdzie jest stadion. Ostatnio jednak nie jezdze na mecze bo przeciez slabo graja. Jak zaczna wygrywac to dopiero pomysle zeby sie wybrac na jakies spotkanie. No chyba, ze bedzie w C+ to zostane przed TV.

A z tym drugim to naprawde przesadziles laugh . Niby czemu mam sie nie przyznawac. Za duzo TV chyba ogladasz albo koledzy Ci za duzo opowiadaja historii wyssanych z palca.

Moze przykladzik? W przerwach meczy Lecha jest zawsze konkurs sms-owy, w ktorym zwyciezcy strzelaja karne. I kiedys na jakims tam meczu wylosowali mnie. Haczyk jest tutaj, ze przed strzalem przedstawiasz sie (imie + skad jestes), mowisz do mikrofonu wiec caly stadion slyszy. Powiedialem oczywiscie, ze jestem z Kielc i myslisz, ze co sie stalo? Same pozytywne reakcje. W tym np jeden cytat jak wrociem na trybuny: "Pozdrow Krzysia Gajtkowskiego".

Nie wspomne, ile km przemierzylem w zimie w szaliku Korony po Poznaniu i tez luz.

Wiec idz obejrzyj moze Hooligansow albo Footbal Factory czy cos takiego.

HAHAHAHAHA, ludzie trzymajcie mnie bo zaraz spadnę z krzesełka laugh . Po pierwsze to koledzy nie muszą mi opowiadać historii, bo sam jeżdzę na mecze Kolejorza i w Kielcach też byłem parę razy.Jeżdzę też na Arkę od czasu do czasu, więc o przywiązaniu do klubu mi nie wspominaj.To raczej twoja wiedza jest na podstawie rozmów usłyszanych w tramwaju, bo o kosach i prawdziwym kibicowaniu to nie masz bladego pojęcia.Nie ma to jak kibic Korony na stadionie Lecha - HAHAHA grin .Same pozytywne reakcje mówisz? To i tak, że cie do młyna nie zaprosili w szaliku Korony. Dobrze, że mi poprawiłeś humor bo od rana chodziłem struty.Pozdrawiam oczywiście, bo ja z ludźmi z Kielc umiem żyć, ale oni ze mną chyba nie bardzo:D

PS.A filmy obejrzę przy najbliższej nadażającej się okazji.

kobiash zdanie "kibicuje... odkad awansowali do pierwszej ligi" zdradzilo jaki z ciebie fanatyk. Smiac mi sie troche chce z takiego podejscia do sprawy. No ale co tam, szczerze mowiac to malo wiem o kosach i zgodach w polskiej lidze. Ogolnie polska liga malo mnie interesuje, kiedys interesowalem sie losami Motoru gdy mieszkalem w lbn, wiem anwet ze mieli zgode z legia ale warszawiacy ja zerwali. teraz mieszkam w wawie i tutaj tez nie mam zadnych klubow ulubionych, kibicowalbym pewnie switowi zeby nie spadl bo Legia jakos mnie nie ciagnie a Poloni prawie nie znam.

Dla mnie az tak mocno fanatyczne podejsice jak opisywali poprzednicy do kibicowania to dziwna sprawa. Rozumiem ze mozna komus kibicowac ale wyladowawanie skrajnych emocji na otoczeniu to glupota

Sam kibicuje Auxerre odkad zaczalem sie interesowac liga francuzka, a szczegolnie gdy gra tam Irek.
Jestem za Milanem, podoba mi sie kibicowanie we wloszech, podoba mi sie to ze sciweraja sie z Interem a najciekawsze ejst toz e maja jeden stadion.
Oprocz tego interesuja mnie druzyny w ktorych graja polacy smile

Pzdr dla prawdziwych fanow,

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
TELE to była tzw. Ironia z tym co napisał kobiash laugh

Swoją drogą mario88 ja mam znajomych zarówno kibiców Wisły, Legii jak i KSZO.

Z
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z Offline
Najwieksze kosy w Europie,to niewatpliwie tam gdzie w walkach chuligańskich gineli ludzie:Feyenoord-Ajax,Crvena-Parizan.
Z powodów narodowościowych Serbia-Chorwacja,jak Crvena Zvezda jechała na mecz P.UEFA do Chorwacji,bodajże rok temu jechali jak na wojne,(ciekawy opis był w TMK plus)kosa pomiedzy ekipami z Bośni i Serbii(podczas meczu gdyby nie obstawa psów na 100%by były ofiary),we Włoszech Napoli-Juve,Lazio-Livorno,Lazio-Roma(aczkolwiek bez radykalizmów),zajebista kosa Leeds-Galatasaray(turasy zakuli dwóch kibiców Leeds).Osobny rozdział to Argentyna,tam nie ma w użytku noży,tylko pistolety,w przeciagu 30 lat 200 osób tam zgineło w walkach Barras Bravas(argentyńscy hools)

Blade Runner
Blade Runner
Najbardziej nienawidzące się kluby:

Klub parlamentarny PO - Klub parlamentarny PiS wink

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
Najbardziej nienawidzące się kluby:

Klub parlamentarny PO - Klub parlamentarny PiS wink

lol laugh laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Słyszałem drfocus, że wybierasz się na zlot? Jak mi się uda dotrzeć to może będziesz miał jeszcze jednego znajomego z Ostrowca:).Gorzej jak kobiash wpadnie i zacznie opowiadać o kosie kszo i korony, a ja nie znam takich klubów...co najwyżej KSZO i Koronę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zagłębie Sosnowiec - wszystkie kluby Górnego Śląska

[Linked Image]

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Panathinaikos v Olympiakos

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
ChKS Łódź - Łodzianka
Start Łódź - Orzeł Łódź

no i czasem konflikty zapadają między ŁKSem a Widzewem

wink

K
addict
addict
K Offline
Jak mi, mario, zdefiniujesz "prawdziwe kibicowanie" to powiem czy mam jakies pojecie o tym.

Jak dotad dalem tylko do zrozumienia, ze nie przepadam za pewnym klubem, a nie, ze jestem jakims tam fanatycznym kibicem czy znam sie na zgodach, kosach i co tam jeszcze mi zarzucasz.

Pozdro dla kumatych.
Kto byl ten wie.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Boston Red Sox- New York Yankees wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by lupus
bez przesady Wahi, tak naprawde tylko wisla za kasperczaka ladnie grala w pucharach, reszta polskich w pucharach, niewazne czy to LM, uefa czy interoto sie tylko kompromitowala.
O jakich klubach mowie, kazdy wie, nie trzeba wymieniac ich z nazw.

ale Legia czy Wisla cos tam zawsze graja. A za przeproszeniem to co pokazalo w tym roku Zaglebie, to co pokazywala Wisla Plock przez 3 sezony czy Lech co pokazal to bylo gowno. I tak samo bedzie z GKSem.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Jak mnie pammiec nie myli Legia odpadla z LM z donieckiem, a potem z Uefa z frajerami z Austrii Wieden.

To, ze grala dobrze iles tam lat temu nie ma znaczenia, liczy sie obecny okres.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
no to przeciez mowie. Ze obecnie Legia i Wisla do tej 3 rundy w LM by doszli. A GKS nie dojdzie zaklad o 100zl? smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Buffalo Sabres v Ottawa Senators -NHL

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kosy koszykarskie:

Anwil - Slask

Astoria - Anwil

Astoria - Notec

Czarni - AZS

Stal - Slask

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Z]awisza - Polonia

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
W Nba to sa kosy polska liga gowna warta, o poziomie nie mowie bo nie warto.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
kosa tenisowa
Luzzi - Koellerer laugh

i ogólnie większośc zawodnik vs Koellerer

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Marcel
kosa tenisowa
Koellerer laugh
to ten austriacki oszołom, co wyżywa się na wszystkich wokół a czasem i na przeciwniku?

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (forty, rafal08, Sensei, alfa, kamel, betowiec, latajaca_holenderka, aker), 2,533 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,332
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025