Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Llama
Originally Posted by Marcel
kosa tenisowa
Koellerer laugh
to ten austriacki oszołom, co wyżywa się na wszystkich wokół a czasem i na przeciwniku?
Ta Crazy Dani laugh
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=60835

tutaj jest sporo ciekawych historii związanych z tym prowokantem

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ancic vs Capdeville

Massu vs Coria

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I saw him even try to change the (manual) score of a match in a challenger a few weeks ago.

lol laugh

leżę haha

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Slask Wroclaw - Arka Gdynia
Slask Wroclaw - Widzew

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hewitt - Argentyna

Dzis o 11 ciąg dalszy pod tytułem Chela - Hewitt tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
GKS Katowice-Ruch Chorzów

Porucznik
Porucznik
Wszystko ok w tym temacie tylko dlaczego gnacik piszesz nazwe tak zasłużonego klubu jakim niewątpliwie jest Inter z małej litery ? smirk Rozumiem ze za nim nie przepadasz ale chyba na 'szifta' móglbys sie zdobyc ..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by platynowy007
Wszystko ok w tym temacie tylko dlaczego gnacik piszesz nazwe tak zasłużonego klubu jakim niewątpliwie jest Inter z małej litery ? smirk Rozumiem ze za nim nie przepadasz ale chyba na 'szifta' móglbys sie zdobyc ..

o prosze, nie sądziłem, że ktoś zwróci na to uwagę smile ..ok, przy najbliższej okazji zrobię wyjątek i będzie pełna nazwa klubu smile

Porucznik
Porucznik
Dla jednych nie ma to znaczenia dla innych ma.
Dla mnie osobiście ma. NAwet najbardziej nielubianego klubu nazwe staram się pisać 'normalnie'
Prosze tez o to w stosunku do Interu cool

L
member
member
L Offline
ZAGLEBIE LUBIN-SLASK WROCLAW

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Wczoraj niezłe akcje działy się w Ostrowcu.Pewnie mieliście już okazje zobaczyć w Faktach albo w Panoramie.W skrócie kibice KSZO chcieli wejść do klatki Polonii(w której nota bene było więcej kibiców Korony Kielce).Jednak tylko nieliczni podjęli walkę.Chwilę później całe towarzystwo rozpędziła policja.Zawinęła 12 osób i na tym się skończyło.Trzeba powiedzieć, że kosa między KSZO a Koroną jest rzeczywiście jedną z tych najbardziej spektakularnych, że się tak wyrażę, w naszym kraju.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by gnacik
Legia Warszawa - Lech Poznań

tylko dla Nich, bo dla Legii ten klub na 4 miejscu, a po fuzji to stracili na znaczeniu już w ogóle smile Oni szyją specjalne antylegijne szaliczki na mecz, a my to mamy w dupie.

Widzew - Legia, to jest para. Tu jest zawsze wojna, bo z tą czerwoną hołotą to się nie ma co pierdolić grin

Nie wiem czemu, ale wiem, że Osasuna Pampeluna strasznie nienawidzi Realu Madryt, kiedyś wnikałem, ale zapomniałem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Osasuna to separatyści, a Real nie przez przypadek nazywa się "Królewskimi".

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
To się bierze z dawnych lat, nie da się zapomnieć tego meczu przejebanego u siebie w końcówce. Jest za to o tym świetny reportaż w wywiadami, także z sędzią. Polecam. Super zrobiony, podobnie jak ten zagraniczny o finale LM Liverpool - AC Milan.

Dzisiaj zdecydowanie bardziej przyjemne byłoby wpierdolić Lechowi 4-0 u siebie niż Widzewowi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
Originally Posted by gnacik
Legia Warszawa - Lech Poznań

tylko dla Nich, bo dla Legii ten klub na 4 miejscu, a po fuzji to stracili na znaczeniu już w ogóle smile Oni szyją specjalne antylegijne szaliczki na mecz, a my to mamy w dupie.

Widzew - Legia, to jest para. Tu jest zawsze wojna, bo z tą czerwoną hołotą to się nie ma co pierdolić grin

ahaha a ty myślisz że dla Widzewa jesteście też na 1 miejscu ? laugh
ja pierdole Warszawa-Poznań to chyba z +/-350 km z Wawy do Łodzi ok 150.To taki Ruch czy Górnik nie traktuję jako kosy którą należy wyróżniać, odległość to ok 60 km a styczność zerowa laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
trzeba to rozpatrywać bardziej indywidualnie. Oczywiscie celem numero uno sa zawsze dziewczyny z k6.

A co do innych klubów to faktycznie, cisnienie na Widzew ostatnio jakby wieksze niż na reszte..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla Widzewa to zdecydowanie ŁKS i Lech, po tym co się działo w ostatnich latach na froncie łódzko-śląsko-poznańskim.
Zresztą odmul się kolejnym razem, gdy zaczniesz odpowiadać na posty sprzed 4 lat wink

Największymi kosami u nas w kraju można nazwać Lechia-Arka, Wisła-Cracovia, Widzew-ŁKS czy całą sytuacje na Śląsku a nie jakieś Legia-Wisła czy Lech dla obu tych ekip.Choć nienawiść faktycznie jest duża to jak to się przekłada na życie codzienne to dobrze wiemy (spotkanie 2x do roku, napinka przez kraty i wio do domu)
Inna sprawa podejścia kibiców takiego Lecha bo oni w całym województwie nie mają poważnego konkurenta, ale podobnie można powiedzieć o was w pryzmacie rywala zza miedzy, że Widzew.
Zresztą całe to ciśnienie po długiej suszy odnowił Widzew buchając wam flagę gdzieś pod Szczecienem.

C
C Offline
W piłce nie ma chyba takich rywalizacji jak w krykiecie pomiędzy Indiami a Pakistanem, gdzie jak grają między sobą to jest wojna światów, ale jak np. Pakistan gra z kimś innym to wtedy większość Indian życzy im... wygranej. smile

U nas to chyba tylko w pucharach europejskich życzymy wszystkim polskim drużynom dobrych wyników.

C
C Offline
Originally Posted by mat2000
trzeba to rozpatrywać bardziej indywidualnie. Oczywiscie celem numero uno sa zawsze dziewczyny z k6.

I to bardzo. Dla niektórych Polonia w ogóle nie istnieje, kim oni w ogóle są? Turyści zwiedzający Ekstraklasę, po czym wrócą do domu czyli do pierwszej ligi. smile

Według mnie zdecydowanie #1 szlagierem dla Legii jest mecz z Lechem. I mam wrażenie, że te odczucie jest wzajemne.

M
Krecik
Krecik
M Offline
royal w temacie było o najbardziej nienawidzących się klubach, więc nie potrzebnie wyszydzasz.

Ja zauważam większe ciśnienie na Widzew niż na Lech, może wydawać się ono zbliżone ze względu na to, że piłkarsko klub z Poznania więcej znaczy, ale ogólnie to klub z Widzewa jest na pierwszym miejscu.

Może dla Widzewa nie jesteśmy jedynką, bo Polonia w Warszawie istnieje tylko przy wsparciu Craxy czy Arki, co było widać jak domagali się stadionu.

dzięki Radek za odpowiedź piwo

Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (forty, latajaca_holenderka, rafal08, Lukasz111, betowiec, Akhu, burbon, rymoholik, Sensei, $-man, 11kera11, aker), 2,773 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,670
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025