|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zazdroszcze wam. Mnie to czeka pojutrze. Dzis pisałem z ruska i sądzac po tym co napisałem to ciezko bedzie o 15 pkt choc nadal wierze. Ustne musze zdać, zeby sie załapać na amnestie jak by co 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Materiały z chemii [ speedyshare.com] Polecam otworzyć przez plik html: "!!!chemia" - wyświetli się spis wszystkich tematów. Łącznie 148 zagadnień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski zaliczony  Nawet nie wiecie jak się bałem, pierwszy raz w życiu tak ścięła mnie trema ale chyba komisja to widziała bo naprawde momentami nie mogłem wypowiedzieć słowa... Niby rano wszystko umiałem a przed wejściem powoli wszystko zapominałem  Cieszę się niezmiernie, chyba jeszcze nie miałem takiej stresowej sytuacji w życiu, nawet niektóre kupony się z tym nie równają  Pozdrawiam! Jescze tylko angol ustny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja jutro mam ustny polski i koniec matur !! <hura> Jak narazie przeczytałem 2 razy to co mam mówić jutro i dziś na tym kończę bo myślę ,że już umiem zrobić prowizorkę na to 6pkt  A ,że jutro odpowiadam o 12 to na naukę będę miał trochę czasu rano 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wielkie dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja właściwie to pracy na ustny nie miałem. Zrobiłem sobie z 40 myślników o czym mam mówić z podziałem na wstep rozwinięcie i zakończenie i z tego podczas prezentacji może z 5 nie powiedziałem. Wszystko rozwijałem na miejscu. Wydaje mi się, że w ten sposób jest się tego łatwiej nauczyć.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podawajcie swoje zestawy i znane wam zestawy z niemieckigo ustnego. Ja zdaję jako ostatni swój egzamin wlasnie niemiecki. Co prawda pisemny na jakieś 90% ale ustny to inna bajka. Pozdro dla tych którzy wczoraj pisali matme.
Ps ja też nie skróciłem ułamka w cosinusie tego kąta w trójkącie ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walsnie wrocilem z ustnego polaka wynikow jak narazie nie znam, bedzie wiadomo za ok 3h. W sumie nie ma sei czym martwic, troche stres jest przed samym wejsciem, ale kiedy sie juz wejdzie to nagle wszystko sie pamieta o swojej prezentacji i stres ustepuje ;] mowienie wychodzilo mi lepiej niz w domu, chociaz pominalem 2 wazne ptk z swojej pracy bo nie patrzylem w konspekt ale powinno byc ok 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja dzisiaj uderzam na ustny polski mam o 15:30  stres jest i ciekawe jakie pytania mi zadadzą, żeby tylko zdać musi być dobrze najbardziej to sie boje zwiech podczas mówienia  wykorzystam trik Maxiego  jak gadasz za długo to mogą przerwać czy czekają jak skonczysz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klakier luzik, ja tez sie balem jak sie wchodzi to sie calkiem inaczej czujesz  stres mija, nagle wszystko umiesz i pamietasz zobaczysz ze nie jest tak zle jak sie wydac moze  Oczywiscie moga przerwac, ale moga tez pozwolic Ci dokonczyc (jesli np mowisz z sensem i wg. konspektu widac ze zblizasz sei do konca) moga Ci dac znac ze uplywa Ci czas.. ja np mialem zegarek w sali i bylo lajtowo  takze nie masz sei co martwic a co do pytan, sa jedynie do materialow uzytych podczas prezentacji, mnie pytali o Makiawelizm (Konrad Wallenrod) a reszta to bylo np cnoty rycerskie wymienic [mialem temat o rycerzach] i pozostale to np. ktora z postaci (wyralem makbeta) mozna odniesc do dzisiejszych czasow i co stracil makbet przez swoja niepohamowana rzadze wladzy. Jak widac pytania czysto sprawdzajace wiedze tematu o ktorym mowisz  pozdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzieki jak wroce to tez bede kozak  ide cos jeszcze popatrzyc na to  pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raczej na bank pytanie zaczynające się od "Czy w dzisiejszych czasach...". Może jakieś porównanie wartości rycerskich z wartościami świata współczesnego. Prawie trafiłem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Zbigniew moze Ty znasz jakiegos ebooka o fizyce?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety nie znam. Mam chyba jeszcze gdzieś w domu książkę z zadaniami maturalnymi (opisane rozwiązania), ale skanera brak...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
ja tam patrze sobie stare matury rozwiazane, kurde bedzie ciezko z fizyka...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przemekwn:takie pytanko, gdzie chodziłeś do szkoły?? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przemekwn:takie pytanko, gdzie chodziłeś do szkoły??  Łukasiński  w DG
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przemekwn:takie pytanko, gdzie chodziłeś do szkoły??  Łukasiński  w DG Ja do Zeroma chodzilem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Koniec matur !! Wakacje już mam  ustna z polaka nie wiem jak to zrobiłem ale 20/20 czyli 100% 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|