|
|
veteran
|
|
veteran
A wypłaty jak idą Wam ostatnio ? Wczoraj z rana zleciłem, i nic .. dotychczas to max kilka godzin się czekało.
Coś mają chyba problemy z Mb .. :/ ja czekam na wyplate na konto bankowe od poniedzialku narazie nic  kurcze u mnie to samo, wypłata zlecona w niedziele na konto bankowe i do dzisaj jeszcze nie ma jej
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pewnie maja teraz problem bo te wplaty manualne i nie ma kto wyplat robic  zawsze kasa po 2 dniach byla teraz poczekamy mysle z tydzien  co do prowizji to jakas tam jest jak sie wyplaci ponizej 75zl zabieraja chyba 15 zl zreszta to pisze w momencie jak sie wyplaca kaske pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie maja teraz problem bo te wplaty manualne i nie ma kto wyplat robic  zawsze kasa po 2 dniach byla teraz poczekamy mysle z tydzien  co do prowizji to jakas tam jest jak sie wyplaci ponizej 75zl zabieraja chyba 15 zl zreszta to pisze w momencie jak sie wyplaca kaske pzdr dzieki stary
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jest z prowizjami od wyplat...sa jakies kwoty ponizej ktorych sa prowizje...lub cos takiego??!! jedna wyplata gratis na 24 godziny (powyzej 75 zeta) wyplaty ponizej 75 zeta kosztuja 15 zeta
|
|
|
Link skopiowany do schowka