|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wqrwia mnie jak komentatorzy mówią "sewilla"! "sewija" pacany!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moje gardlo po meczu Dżizys.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie że tak dziwnie jest bez buka jakoś , ale nie moge wrocic grać mocno postanowione , i teraz trzeba bedzie zmagać sie z głodem przez długi okres ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Denerwuje mnie że tak dziwnie jest bez buka jakoś , ale nie moge wrocic grać mocno postanowione , i teraz trzeba bedzie zmagać sie z głodem przez długi okres ;/ spoko, tak tylko na początku.. później będzie już tylko lepiej. 3maj sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
studiowanie, jeszcze nie zaczalem ajuz mi nerwa ruszylo :| co za roznica czy ktos za mnei zlozy papiery w lipcu, a ja zamiast w lipcu zloze podpis we wrzesniu, kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
denerwuje mnie zamkniecie mojej ulubionej strony z napisami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwowało:
Atalnta (MLB) Duncan (NBA)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że w każdym temacie jest informacja o zamkniętym serwisie z napisami  Prawie jakby wam ktoś bliski umarł...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że w każdym temacie jest informacja o zamkniętym serwisie z napisami  Prawie jakby wam ktoś bliski umarł... to Ty nie wiesz ? sami kinomaniacy tutaj człowieku ... a jak ktos nie zna angielskiego to nie zrozumie filmu w innej wersji jezykowej , a co za tym idzie niezbedny do tego jest serwis z napisami . Czyli ktos bez napisów czuje sie jak bez reki ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dnerwuje mnie zje*bana pogoda ciagle pada deszcz bllleeeeeeeee
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziewczyny ktore mowia "ale sie najebalam, ale mialam pizde, ale kaca mialam rano", a ktore wypily ledow 1 piwko ;]
Jacys frajerzy ktorzy na wykladzie bawia sie dzwonkami na komorkach i swiruja ze maja nokie n-gage i puszczaja jakies durne melodyjki. plebs zasrany, male dzieci. zero kultury.
to ze od swiat zostal mi zajac w czekoladzie i za cholere nie wiem co z nim zrobic, a ostatnio w ogole nie jem zadnych czekolad i innych rzeczy. jakis jestem na NIE na slodycze.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Juz naprawde dawno mnie nic tak nie wkurzylo, jak sierota z Cubs dzis. Dempster zapamietajcie to nazwisko, bo jak go gdzies kiedys dorwe, to chyba polamie, jak mozna przy prowadzeniu 5-1 w 9 inningu, spieprzyc SAVE dajac, 2 walks, 3hits 5 runs 5 earned runs. Na jego miejscu bym nie wchodzil nawet do szatni.
Baran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
I jeszcze, ze stracilem wlasnie moja przyjaciolka, ktora byla, co ja gadam, nadal jest dla mnie bardzo wazna osoba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie wkurza cały ten popierniczony tydzien.Wszystko się porąbało. a dodatkowo ta śmieszna Atlanta wtopiła mecz .wrrrrrrrrrr z cieniakami ze stolicy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry, ale napisze... (lupus wkurzy się jeszcze bardziej) już nie mogę... nie wiem czy się cieszyć, że zaraz zaczyna się sesja i już nie będziemy się widywać (rzadko, a później wcale), czy brnąć dalej po swoich ścieżkach, bo przecież ja chcę się z nią spotykać, choć na chwilę... to wszystko jest takie nienormalne, czemu nie może być choć raz pięknie i bezproblemów... gubię się w tym, nie wiem czy ona chce, czy mnie testuje czy jeszcze inaczej ma po prostu to wszystko gdzieś... 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Eh. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze mam cale jeb.. zycie pod gorke tak przygnebiony ostatni raz bylem chyba rok temu, a teraz nawet nie moge zapic, bo trzeba sie na kolo uczyc... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no i oczywisty po 1 polowie underek w mediolanie dzis  pograzam sie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur... ja też mam doła, nie wiem dlaczego. Codziennie jak wstaję rano i pomyślę o nadchodzącym dniu, a w dalszej kolejności o tygodniu i miesiącu, to mi się niedobrze robi. Sesja już za dwa tygodnie, a ja umiem jedynie jako tako na jeden egzamin z czterech. Może jeszcze na drugi zdążę się nauczyć, ale dwa pozostałe będą pewnie do tyłu. Poza tym komplikuje mi się wyjazd do UK, a nie wyobrażam sobie takiej opcji żebym nie pojechał. Nawet świetna seria w pokera nie poprawia mi humoru. A na domiar złego do dziewczyny muszę jeździć aż do Szczecina. No ale już jutro się widzimy i mam nadzieję, że po spotkaniu z Nią nabiorę energii i ochoty do życia chociaż na parę następnych dni 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|