|
|
addict
|
|
addict
to lipa wchodze teraz na swoje konto mialem tam chyba z 7 ojro teraz nie ma nic wyparowalo wszystko Są dwie strony StryykJe.de i Stryyke.com, sprawdź na obu. Ja np. logowałem się na .com i na koncie 0, a zalogowałem się na .de i kasa na koncie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Stryyke.de i stryyke.com to dwie rozne platformy. Na stryyke. de kasa jest a na stryyke.com jej nie ma. Znalazlem jednak opjce w ktorej mozna przerzucic sobie kase z jednej platformy na druga. Trzeba wejsc na account i pozniej nacisnac transfer. Pokaze sie okno z wyjasnieniem zasad przerzucenia kasy. Trzeba miec jednak minimalna kwote 5 euro, zeby moc przelac. Na stryyke.com mozna ustalac stawki i nie trzeba sie bawic w te 50 centow za jeden mecz.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pytanie o wypłate: czy jak zleciłęm im wypłąte na konto , to oni maja sie do mnie odezwac z prosba o kopie dowodu? czy na jakimch zasadach to działą? czy sam mam moze im podesłąc te kopie bez ich e-miala z prosba? pozdrawiam
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja przy opcji wyplata mialem cos takiego zeby wyslac dowod. Bez tego chyba nie mozna wyplacic. Najlepiej jak wyslesz im sam. No chyba ze kasa tak jak u Ciebie wyparowala z konta wiec musisz czekac. Napisz moze zapytanie do support co i jak. Pozdrawiam Forza Milan
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ludzie ktorzy wyplacali na jaki mail słaliście dowód osobisty i po jakim okresie dostaliscie maila ze zostala zrealizowana wyplata???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
podesłałam im dowod a oni mi podesłai to a ja za cholere nie wiem o co biega We also need a written pay out request with your international bank data and the amount of money you want to pay out.
ktoś pomoże?
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
podesłałam im dowod a oni mi podesłai to a ja za cholere nie wiem o co biega We also need a written pay out request with your international bank data and the amount of money you want to pay out.
ktoś pomoże? Ponadto potrzebujemy twoje polecenie wypłaty z podadanym numerem konta w systemie miedzynarodowym oraz kwotą do wypłaty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ktoś pomoże? Ponadto potrzebujemy twoje polecenie wypłaty z podadanym numerem konta w systemie miedzynarodowym oraz kwotą do wypłaty. świetnie tylko gdzie ja mam to zrobic?
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Musisz im podac dane swojego konta bankowego bo oni wysylaja kase na konto. Account->Payment type i tam podajesz dane konta bankowego.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Aha jesli chodzi jeszcze o to polecenie wyplaty to ja po prostu w mailu z zalaczonym dowodoem napisalem cos takiego:
"I have made a pay out request" - czyli to bylo wlasnie to moje polecenie wyplaty. Po tym dostalem maila ze beda weryfikowac teraz moje dane i po paru dniach kasa wplynela na moje konto bankowe.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bukma a po ilu dniach byla kasa i ile wyplaciles?
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Kasa byla jakos po 7dniach od wyslania maila ze skanem dowodu. Wyplacilem 15€.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Maja nowa promocje na stronce. Nie ma juz bonusu startowego ale jest 10 euro dodatkowo za wplacenie na konto 10 euro. Za zaproszenie tez jest kasa ale o tym juz chyba ktos pisal. Jak nie to napisze innym razem.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Odgrzebuje temat bo zauwazylem wiele zmian. Nie ma jak post pod postem ale widze, ze dolozyli pare groszy do promocji. Aktualnie jest tak, ze wplaca sie 20 a 25 dostaje w prezencie. Stronka zmnienia sie na nasza korzysc:) Dostepne jezyki: polish:)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jakieś specjalne warunki tego bonusu?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Chyba nie. Jest napisane, ze wplacasz 20 a dostajesz 25 od nich. Ale do tej pory nie wiadomo jeszcze czy ktos do nich cos juz wplacal.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chyba nie. Jest napisane, ze wplacasz 20 a dostajesz 25 od nich. Ale do tej pory nie wiadomo jeszcze czy ktos do nich cos juz wplacal. Napewno ktoś wpłacał, jeśliby tak nie bylo to by juz nie istnieli.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zaproscie mnie do gry 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
No wlasnie za zaproszenie tez jest kasa. I to nawet dla dwojki. Tylko ze trza cos wplacic. Musze doczytac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tam mozna stawiac za jakies normalne kwoty? O co tam w ogole chodzi ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka