|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
KaPrYs KaPrYs old hand
Zarejestrowany: 12/04/06 Wiadomości: 889 Loc: Pyrlandia Ahh mam ogromny problem ... Dzis poznalem swietna dziewczyne wracajac z pracy relacja Poznan-Leszno. Niestety widzialem ja poraz pierwszy w zyciu chociaz moja miejscowosc liczy zaledwie 25 tyś. Calą trase swietnie sie rozmawialo az dojechalismy do naszej miejscowosci proprosilem ja o numer a ona powiedziala ze jesli sie jeszcze raz spotkamy to bedzie przeznaczenie zamurowalo mnie !! ?? Nie moge o niej przestac myslec z rozmowy dowiedzilem sie ze mam 21 lat i studiuje dziennie w Poznaniu dzis wrocila do domu. Ma na imie Marta i to wszystko nic wiecej nie wiem tylko jak teraz ja znalezc? Tu jest najwiekszy problem. Przyjechala po nia mam elestracja LSG 6090 :-)))))) Nie wiem co mam robic czy jest wagule jakas szansa poszukiwan przez g-g czy to ma sens? Chlopaki jestem rozbity pomozcie :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marzano nie wiem gdzie mieszkasz, ale nawet nie wiedzac, stawiam, ze w wuj daleko ode mnie  Muchinio to samo  Mowia, ze kobiet jest wiele, spoko, zgadzam sie, ale panowie, jest roznica, miedzy zauroczeniem a zakochaniem  Z Zauroczenia mozna sie szybko, bezproblemowo wyleczyc, z zakochania, nie mozna ot tak  Poza tym, jak ja chce wie wyleczyc, to niestety ja to potrafie tlylko w jeden sposob ja po prostu musze ta osobe znienawidzic  Wiem, ze komus sie wyda glupi, ale inaczej nie umiem. A tak jak mowie, jzu raz takie cos przerabialem, teraz znow, a naprawde nie chcialbym jej tracic. witaj w klubie ja z mojąteż byłem ponad rok i nagle jej coś odpie... sam nie wiem o co jej chodzi mówi że jestem nieodpowiedzialny (a tak naprawde tak nie jest poprostu luźno podchodze do spraw bo mam 22 lata a nie 38)itp ale to chyba nie powód... i chce mnie znać jako kolege ale jakoś nie wyobrażam sobie że pójde na impreze a ona bedzie z innym no nie wiem co bym zrobił wtedy.... a z druiej strony wiem ze jeszcze iskierka nie zgasła do końca od niedawna wkółko chleje itp :green: nawet pocieszycielka sie znalazła ale narazie mam ją w dupie... a o nauce już nie mówie kompletnie nie moge sie skupić nie wiem co czytam itp normalnie złamane serce dobrze ze narazie nie obstawiam bo bym wszystko wtopił:/ ps. pozdrowienia dla złamanych serc...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Laski maja bardzie "zrytą" psychike niż kolesie jesli chodzi o zwiazki ( zreszta nie tylko )...jest na to duzo dowodow !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marzano nie wiem gdzie mieszkasz, ale nawet nie wiedzac, stawiam, ze w wuj daleko ode mnie  Muchinio to samo  Mowia, ze kobiet jest wiele, spoko, zgadzam sie, ale panowie, jest roznica, miedzy zauroczeniem a zakochaniem  Z Zauroczenia mozna sie szybko, bezproblemowo wyleczyc, z zakochania, nie mozna ot tak  Poza tym, jak ja chce wie wyleczyc, to niestety ja to potrafie tlylko w jeden sposob ja po prostu musze ta osobe znienawidzic  Wiem, ze komus sie wyda glupi, ale inaczej nie umiem. A tak jak mowie, jzu raz takie cos przerabialem, teraz znow, a naprawde nie chcialbym jej tracic. witaj w klubie ja z mojąteż byłem ponad rok i nagle jej coś odpie... sam nie wiem o co jej chodzi mówi że jestem nieodpowiedzialny (a tak naprawde tak nie jest poprostu luźno podchodze do spraw bo mam 22 lata a nie 38)itp ale to chyba nie powód... i chce mnie znać jako kolege ale jakoś nie wyobrażam sobie że pójde na impreze a ona bedzie z innym no nie wiem co bym zrobił wtedy.... a z druiej strony wiem ze jeszcze iskierka nie zgasła do końca od niedawna wkółko chleje itp :green: nawet pocieszycielka sie znalazła ale narazie mam ją w dupie... a o nauce już nie mówie kompletnie nie moge sie skupić nie wiem co czytam itp normalnie złamane serce dobrze ze narazie nie obstawiam bo bym wszystko wtopił:/ ps. pozdrowienia dla złamanych serc... rybek, tego kwiata to pół świata  i tego należy sie trzymać. Nie ma na świecie tak zajebistej panny zeby nie dało jej się zastąpić inną. Ja rozumiem że na świeżo to do Ciebie nie dociera ale przyjdzie czas, że zrosumiesz o czym mówie. też przeżyłem poważny zawód miłosny i długo nie mogłem się pozbierać. Minęło jednak troche czasu i spojrzałem na wszystko z innej perspektywy i zobaczyłem coś czego nie dostrzegałem wcześniej, panna która kiedyś była dla mnie całym światem po prostu na mnie nie zasługiwała i nie chce miec z nia teraz nic wspólnego pomimo, że mamy około 5 lat wspólnych wspomnień i przeżyć a do tego mnóstwo wspólnych znajomych... dasz rade chłopie, nie lam sie 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja tam bynajmniej tydzień temu zarwałem inną by pokazać tej co nie wyszło, że wali mnie ona itp. Ja się zauroczyłem kiedy jej już przeszło. Dzisiaj to samo alkohol i piepsze. Ale szkoda, bo naprawde jest fajna i jak źle postąpiłem z nią to przebiera w chopakach jak w rękawiczki. Z byt atrakcyjną mieć to też zbyt przerąbane mogło by być... Ale czuje żal i utraconą szansę. To tyle z mojej strony w sprawach zauroczenia itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja właśnie wróciłem sobie z browarków i grila i ide sie troche styrać i pogram w kosza z ziomkami:]no nie wiem jak bedzie ale narazie jest tragicznie szczególnie ze zbliża się sesja w poniedziałek ważne kolo a ja nichuja prawie umiem... ale jeszcze cała niedziela i wieczór:] ps dzięki marzano wiele osób mi już tak mówiło czas pokarze czy to prawda... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja właśnie wróciłem sobie z browarków i grila i ide sie troche styrać i pogram w kosza z ziomkami:]no nie wiem jak bedzie ale narazie jest tragicznie szczególnie ze zbliża się sesja w poniedziałek ważne kolo a ja nihuja umiem... ale jeszcze cała niedziela i wieczór:] ps dzięki marzano wiele osób mi już tak mówiło czas pokarze czy to prawda... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no ja właśnie wróciłem sobie z browarków i grila i ide sie troche styrać i pogram w kosza z ziomkami:]no nie wiem jak bedzie ale narazie jest tragicznie szczególnie ze zbliża się sesja w poniedziałek ważne kolo a ja ni.ch.u.ja prawie umiem... ale jeszcze cała niedziela i wieczór:] ps dzięki marzano wiele osób mi już tak mówiło czas pokarze czy to prawda...  
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Siema, spotykam się z pewną dziewczyną od pewnego czasu ( jakies 4 -5 miesiacy ). Problem polega w tym ,że nie wiem czy mamy jakies realne szanse zeby byc razem. Jakis miesiac temu spytalem jej mniej wiecej o to ,to powiedziala mi ze jestem super kolega, narazie za wczesnie zeby moglo byc cos wiecej, czyli nie dała mi jednoznacznie do zrozumienia ze mam szasne ani mnie nie splawila, nie lubie bardzo takich sytuacji kiedy nie wiem na czym stoje. Nie jestesmy z soba a wszyscy do okoła mysla ze tak jest ... troche mnie to irytuje. Mysle ze ten czas w ktorym sie spotykamy jest wystarczajaco dlugi zeby sie mniej wiecej okreslic... postanowilem sie jej spytac stanowczo czy mam jakies szanse, czy mam isc poprostu w swoja strone i zapomniec o niej, bo jak piszecie tego kwiata jest poł swiata  a ja nie chce sobie mydlic oczu czekajac na nia chociaz jest swietna dziewczyna zarowno z wygladu jak i z charakteru, zawsze moge ja zastapic inna ale poprostu nie spotykam sie z innymi dziewczynami dlatego ze mi na niej bardzo zalezy. Pomozcie mi prosze bo nie wiem jak jej sie o to zapytac  z gory dzieki  pozdr :))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z wlasnego doswiadczenia powiem ci, ze dziewczyny nie lubia jak sie chce na nich wymusic takie deklaracje. Jesli ci na niej zalezy i lubisz z nia spedzac czas to poprostu zyj chwila i nie zmieniaj nic. Jesli cos ma byc to bedzie, jesli nie to nie bedzie. Powodzenia 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Widze, ze Rybek kolejny.  Ja panowie postanowilem zostac zadeklarowanym singlem. Spiszcie to gdzies 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
To aż tak dała Ci w kość? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
no pewnie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie, zreszta nie chce mi sie o tym mowic.
Poza tym, tu tez wiecej nie wchodze, bo tylko doła lapie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie dobrze chłopaki  Wcześniej czy później...ale lepiej wcześniej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Młodzież rządzi
Kiedyś w autobusie byłem świadkiem następującej rozmowy między parą młodych ludzi, którzy najwyraźniej dopiero się poznali i jechali "sobie pochodzić". Chłopiec na oko może 14-letni zapytał swoją nieco młodszą koleżankę: "ruchasz się trochę czy muszę z tobą chodzić?". Nie powiem, trochę mnie zamurowało. z o2.pl chyba ktoś czytał ten temat 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
KaPrYs KaPrYs old hand
Zarejestrowany: 12/04/06 Wiadomości: 889 Loc: Pyrlandia Ahh mam ogromny problem ... Dzis poznalem swietna dziewczyne wracajac z pracy relacja Poznan-Leszno. Niestety widzialem ja poraz pierwszy w zyciu chociaz moja miejscowosc liczy zaledwie 25 tyś. Calą trase swietnie sie rozmawialo az dojechalismy do naszej miejscowosci proprosilem ja o numer a ona powiedziala ze jesli sie jeszcze raz spotkamy to bedzie przeznaczenie zamurowalo mnie !! ?? Nie moge o niej przestac myslec z rozmowy dowiedzilem sie ze mam 21 lat i studiuje dziennie w Poznaniu dzis wrocila do domu. Ma na imie Marta i to wszystko nic wiecej nie wiem tylko jak teraz ja znalezc? Tu jest najwiekszy problem. Przyjechala po nia mam elestracja LSG 6090 :-)))))) Nie wiem co mam robic czy jest wagule jakas szansa poszukiwan przez g-g czy to ma sens? Chlopaki jestem rozbity pomozcie :-) Jak masz kogos znajomego w Policji to po rejestracji spokojnie odnajdzie wlasciciela samochodu, jesli auto bylo na matke czy ojca tej dziewczyny to na bank sie jeszcze spotkacie i bedzie przeznaczenie;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=62684690&v=2&s=0 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja dziś podrywałem kelnerki w pizza hut;)
Fajnie się pośmialiśmy;p, prawie tacke upuściła;)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|