Mnie też nie śmieszy - jeszcze może w pierwszym czy dwóch odcinkach jak się pojawił u Wojewódzkiego, to coś ciekawego tam było. Ale później to już tylko ta jego minka i sposób mówienia 8-latka, którymi próbuje rozśmieszyć ludzi. Mi się to już dawno znudziło.
Generalnie to śmieszy mnie w nim tylko to, że masa ludzi uważa go za gwiazdę po tym jak zaczął występować u Wojewódzkiego. A za co? Co on takiego robi, żeby na ten status zasłużyć? To jest dopiero zagadka...
Mówcie co chcecie, ale za role w Dniu Świra i Wszyscy jesteśmy Chrystusami to powinien dostać Oskara...
fakt zagrał całkiem nieźle, ale czy na Oskara zasłużył to raczej nie wydaje mie sie. Ale to co prezentuje u Wojewódzkiego to moim zdaniem porażka, wymuszone te jego "skecze" i jak dla mnie nudne i nieśmieszne...
Mówcie co chcecie, ale za role w Dniu Świra i Wszyscy jesteśmy Chrystusami to powinien dostać Oskara...
oscara....,. fakrycznie opinia jak ulał do działu śmieszne, on potrafi grać tylko jedną rolę, jedną postać. Jego warsztat aktorski jest żałośnie ubogi w porównaniu np. z takim Ali G./Baratem/ Bruno