Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14
Ana <3
Ana <3
T-error robi prawko na uniewsytecie trzeciego wieku grin wink

Bonus: Unibet
I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Llama
T-error robi prawko na uniewsytecie trzeciego wieku grin wink

Miałem do wyboru albo to, albo korespondencyjnie z ESKK

wink

Noga z gazu !

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Wlasnie malo co nie mialem wypadku przez glupia pinde, co spotykam na drodze kobiete to bez wyobrazni jezdzi.

Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff

Taxi jechalo za mna, facet dojechal do babki trabil na nia i ja porzadnie zjebal, bo ja nie moglem, zawracalem z chodnika, no ku... bez wyobrazni, jakas blondi... Mega fart, bo jakby ktos szedl chodnikiem to musialbym w nia wjechac. To jest wlansie to, zawracala z predkoscia 5km/h i wjechala mi pod samochod, wolna pinda, ale glupia jak but puke

Ok, moze warszawy nie zna, bo obca rejestracja, ale przepisy powinna znac, w koncu do cholery chyba czegos ucza na tych kursach, ehhh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Experto
Wlasnie malo co nie mialem wypadku przez glupia pinde, co spotykam na drodze kobiete to bez wyobrazni jezdzi.

Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff

Taxi jechalo za mna, facet dojechal do babki trabil na nia i ja porzadnie zjebal, bo ja nie moglem, zawracalem z chodnika, no ku... bez wyobrazni, jakas blondi... Mega fart, bo jakby ktos szedl chodnikiem to musialbym w nia wjechac. To jest wlansie to, zawracala z predkoscia 5km/h i wjechala mi pod samochod, wolna pinda, ale glupia jak but puke

Ok, moze warszawy nie zna, bo obca rejestracja, ale przepisy powinna znac, w koncu do cholery chyba czegos ucza na tych kursach, ehhh

pewnie to byłą DODA z ekipa TVN TURBO laugh

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline

to u was nie ma krawężników? chodniki macie na równi z jezdnią ?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
przez przescie dla pieszych i na chodnik

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Czemu nie zwolniłeś jak tylko ją zauważyłeś?
Skoro jechała 5 km/h tzn że ty musiałeś jechać szybko skoro aż taki manewr wykonałeś...

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by micha$

Skoro jechała 5 km/h tzn że ty musiałeś jechać szybko skoro aż taki manewr wykonałeś...

Jezeli ciagle bysmy jezdzili wg zasady ograniczonego zaufania to szybciej bysmy przemierzali miasto na piechote. Skoro inny uczestnik ruchu drogowego ma prawo jazdy to do czegos go to zobowiazuje! Experto postapil prawidlowo, a ilu jest niedoswiadczonych kierowcow ktorzy tylko by patrzyli jak wjezdzaja jej w burte? Moze taka sytuacja by cos ja nauczyla. Powystrzelac takich kierowcow papa

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by micha$

Mam zakladac ze kazdy jezdzi tak ze wjezdza pod samochod innym?
Niedlugo na zielonym bede zwalnial do 20km/h bo w koncu tez ktos moze wejsc tak jak ona wjechala...

Troche mnie ta sytuacja jednak zestresowala, bo chodzilem nabuzowany caly dzien.

PS. puke okecie, nie wiem kto to zaprojektowal ale takie badziewie ze tam poruszac autem jest naprawde ciezko po tych ich ostatnich remontach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie mam czasu żeby szukać tematu o prawie jazdy to zapytam tutaj. Jakie mamy światła obowiązkowe na egzaminie:
pozycyjne, mijania, drogowe, przeciwmgłowe, cofania, hamowania, odblaskowe, awaryjne, kierunkowskazy.
Razem 9 czy o czymś zapomniałem. Dziś mam egzamin i jak mam oblać to wole już jadąc albo...oblać po egzaminie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a i jeszcze jak się maske w Corsie otwiera bo nigdy nie jeździłem, może to proste ale mimo wszystko nie wiem

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
po lewej w aucie ciagniesz do siebie, gdy juz blacha podskoczy... pozniej na srodku maski wsadzasz reke i naciskasz bolec tak jakby go gory smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki chodziło mi właśnie o tą dźwignie potem sobie poradze smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
cos w temacie...

veteran
veteran
Originally Posted by pettersen
cos w temacie...

To jest nic w porównaniu z jednym filmem na Youtube. Wpiszcie sobie Audi A3 crash albo Car crash in Portugal.
Zaznaczam, że jest ostre frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Obwodnica po 23 w Rzeszowie generalnie jest pusta, światła po tej godz. na skrzyzowaniach przelaczaja sie w zółte pulsacyjne. Po zniszczeniach obu samochodów moge smialo wnioskowac, ze jeden z nich przycinał minimum setką. W koncu dwa pasy, ani ducha. Co moze sie stać? Predkosc 100km/h w takich warunkach bez watpienia bezpieczna.
Drugi wyjechal mu z podporządkowanej (dla kogos z Rzeszowa: skrzyzowanie Powstancow Warszawy z ul. Podwislocze) Przydzwonili w siebie tak, ze jednego straz musiala wyciagac, drugi przetrącił sygnalizacje swietlna. Obu zabrala erka. Sam jechałem setka, tym razem mialem wiecej szczescia niz oni.

enthusiast
enthusiast
u mnie w miescie był wypadek smiertelny.koles mial 2,7 promila i zakaz poruszania sie pojazdem mechanicznym do 2009 roku.zabił trzezwego 55 latka wracającego z pracy.Jak tu jezdzic bezpiecznie?

I see dead people
I see dead people
Samo zabranie prawa jazdy nie stanowi absolutnie żadnej kary - bo delikwent jak będzie chciał pojechać to i tak pojedzie. Przykład wyżej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,61701,sortuj,r,st,24H,pozycja,14,Szybka_jazda_1

milego ogladania

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak w zawodzie sapera, mylisz sie tylko raz. swoja droga pojezdzi taki z chwile 300, to potem przy 100 ma wrazenie jakby sobie na nogach szedl

Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, forty, alfa, latajaca_holenderka, bukma, Akhu, rymoholik, kamel), 942 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,956
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025