Obejrzalem Piraci z Karaibow 3 w kinie i film taki sobie, coraz slabszy wg mnie, za duzo scen, przestoje... Tak sobie to sie prezentowalo. I info dla tych ktorzy wychodza od razu z kina, poczekajcie do konca napisow, bo dosc istotne info sie pojawia, no ale wiekszosci sie spiesz
Nie wytrzymalem w weekend i wciagnalem 10 kolejnych odcinkow Heroes. Wymiata, najlepszy po Lost serial. Siedzialem do 5 rano, pilem browary i ogladalem
Nie wytrzymalem w weekend i wciagnalem 10 kolejnych odcinkow Heroes. Wymiata, najlepszy po Lost serial. Siedzialem do 5 rano, pilem browary i ogladalem
hehehehe, ja pewnie tez polegne i sciagne za jakis czas ale narazie twardo trzymam sie opcji, ze ogladam w tv podejrzewam, ze pierwszy brak czasu w czwartkowy wieczor i sciaganie bedzie wlaczone
Film zajebisty, chociaż może się wydawać na początku trochę nudny
filmu wczesniej nie ogladalem, po pierwszej godzinie sie zawiodlem, bo podchodzil mi do "pacyfikatora" i sie dziwilem dlaczego to nie leci o 12:30 w niedziele jak film familijny na szczescie pozniej film sie zrobi sensacyjny i sie fajnie rozkrecil, ogolnie bardzo dobry film
wszystkie filmy i seriale jakie chcecie bez sciagania....
np. Scary Movie 4 Meet the Parents Better than Chocolate Unleashed Idiocracy Star Wars Oceans 12 Shrek the Third American Pie Lord of War The Weather Man Seducing Mr Perfect Walking Tall Code Name: The Cleaner The Secret Cheaper by the Dozen 2 White Chicks Crash Eragon 28 Weeks Later Shrek 2 Alpha Dog Dodgeball The Hills Have Eyes 2
np. seriale 24 Arrested Development Battlestar Galactica Chapelle show CSI The Dresden Files Entourage Friends Greys Anatomy Heroes House Jackass Jake 2.0 Jericho Joey Joan of Arcadia Las Vegas Lois and Clark the New Adventures of Superman Lost The Lost Room Malcom in the Middle Numb3rs OC, The Office, The Office UK, The One Tree Hill OZ Power Rangers Prison Break Reba Reno 911 Rome
Już wolę ściągać jak mam oglądać w takiej beznadziejnej jakości.
Już jutro premiera nowego serialu(tzn.pilot jużdawno był w sieci, ale co tam ).Traveler.Może być ciekawy.Mam tylko nadzieję, że nie ściągną go szybko z anteny.Jutro dwa odcinki.
Już jutro premiera nowego serialu(tzn.pilot jużdawno był w sieci, ale co tam ).Traveler.Może być ciekawy.Mam tylko nadzieję, że nie ściągną go szybko z anteny.Jutro dwa odcinki.
to ma zamiast Lost leciec? i czy jutro bedzie ten pilot co juz jest w sieci czy dalsza czesc?