Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 5 1 2 3 4 5
R
addict
addict
R Offline
Zaden z powyzszych adresow na neo nie dziala. Tez myslalem ze to moze wina DNS ale to nie to :/. Co wiecej pingi do witryny przechodza jest odpowiedz bez zadnych problemow :), ale strnka sie nie wyswietla wink.

Ja chwilowo lacze sie przy pomocy witryny "http://proxy.net.pl/" w prawym gornym rogu jest napis wejdz z proxy: www. Łącze sie z mecz.pl bez wiekszych opoznien wiec polecam ten sposob wszystkim z neo wink

Bonus: Unibet
G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by papa_smerf
(...)z tak gigantycznymi parametrami na baze SQL (...)
baaa nie mówią o gigantycznej bazie SQL laugh
Ty misiu chyba nie wiesz, co to jest gigantyczna baza danych... bo na pewno nie to forum.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
@Conrad

nie smiga tez z tych linkow co podales...pozostaje czekac az sie jakos "samo" naprawi :/

P
addict
addict
P Offline
Gandhi: mała na pewno nie jest i ponad 100 MB to ma na pewno, moge dać sobie ręke o to uciąć więc tyle DARMOWE serwery nikomu nigdy nie dadzą.

H
old hand
old hand
H Offline
Mi rowniez normalanie nie dziala, mimo ze nie mam neostrady

zadne adresy z "mecz"

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
chyba najprostszy spsób zrestartowac neo wtedy poprzez inne ip moze polaczy

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Originally Posted by luki85
chyba najprostszy spsób zrestartowac neo wtedy poprzez inne ip moze polaczy
taki prosty sposob a jednak nie dziala tongue mi dzialalalo tylko sobote ale to przez polskie proxy teraz musze uzywac jakiegos innego. oczywiscie mam neo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
teraz nie dziala z Neo znowu a przez proxy tp tak (217.98.20.195 //// 8080)

L
journeyman
journeyman
L Offline
Mój kolega nie może wejść na forum dyskusyjne albo czasami wogóle na mecz.pl. Gdzy poszedł wczoraj na skarge do TPSA ,pani właczyła swój komputer i , było tam napisane (co prawda po angielsku) Niedostępne dla użytkowników TPSA.Co jest grane , bo wiem ze macz.pl napewno nie blokuje ludzi z neostrady , zreszta ja mam neo i czasami mi chodzi, jemu wogóle.

too much love will kill you
ja nie mam mecz.pl od niedzieli, nigdy wczesniej problemy nie wystepowały, dajcie linka konkretnego aby sie dostac na forum gdy stary adres zawiedzie, dzieki... ps. swoją drogą nie myslałem ze sie mozna od jakiejs stronki tak uzaleznic... smile

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
wejdz na stronke http://proxy.net.pl/bramka.html i tam wpisz adres forum... mi od piatku nie dzialalo, ale jak uzylem tej bramki proxy to zaczelo dzialac. Nie musze dodawac ze bez tej bramki dalej mi nie dziala caly mecz.pl

Originally Posted by joga_bonito
wejdz na stronke http://proxy.net.pl/bramka.html i tam wpisz adres forum... mi od piatku nie dzialalo, ale jak uzylem tej bramki proxy to zaczelo dzialac. Nie musze dodawac ze bez tej bramki dalej mi nie dziala caly mecz.pl

wielkie ndzieki, jak wroce do domu to zaraz sprawdze te bramke, pozdrawiam... papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pewne podejrzenia co do Waszych problemów. Jakiś czas temu można było usłyszeć o podobnych kłopotach uzytkowników NEO (niemożliwy dostęp do niektórych serwerów). Wiązały się one z tym, iż TPSA uruchomiła nowy pakiet adresów dla swoich użytkowników (jak wiadomo mają oni dynamicznie przydzielane ip). Sęk w tym, iż adresy te znajdowały się kiedyś na "czarnej liście", i dlatego przez część administratorów były one filtrowane (blokowane). Pewnie właśnie znów zarejestrowali w RIPE nowy zakres adresów, no i niestety ta pula adresów jest filtrowana też na serwerze na którym znajduje się mecz.pl.
To by wyjaśniało dlaczego niektórzy mogą się z NEO dostać do mecz.pl, a niektórzy raz mogą a raz nie bardzo...

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Proszę o podanie kilka adresów, z których nie działa strona. Może ktoś zna ten zakres nowych adresów?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak ktoś na NEO będzie miał sytuację że mu forum nie chodzi to niech wejdzie na jakąś stronę identyfikującą IP, np.: http://twojeip.wp.pl/ i spisze numer IP tam wyświetlony.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja pisałem kiedys na maila mecz.pl w tej sprawie, jak nie chodziło mi forum i podawałem tam swoje IP. Moze jakoś to odgrzebię to podam smile

Odpowiedzi nie dostałem, ale zaczęło chodzić:)

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
83.31.32.208 - NEO nie dziala
80.86.83.23 - proxy - dziala

Wojtek

Originally Posted by Luc Nilis

wielkie ndzieki, jak wroce do domu to zaraz sprawdze te bramke, pozdrawiam... papa

wpisałem tu mecz.pl i smiga super.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline

wpisałem tu mecz.pl i smiga super.

przez to troche wolno smiga... smile ja uzywam TORa i lece przez proxy z TP i chodzi fajnie szybko

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
juz normalnie dziala smile

Strona 3 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, rymoholik, betowiec, aker, alfa, bukma, ElNinho[mmdea], 11kera11), 3,589 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,054
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026