Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
Witam- od jakis czterech dni mam problem- nie moge z domu wejsc ani na stronke www.mecz.pl ani na forum mecz.pl- nie wiem z czym to jest zwiazane- nie mam bana, bo z innych komputerow loguje sie bez problemu- dzownilem na infolinie neostrady - twierdza, ze nic nie blokuja i ze problem tkwi u mnie, wszelkie oznaki sa takie jakby moj adres IP mial bana- ale po pierwsze mam neostrade- wiec IP jest zmienne, a po drugi moge sie logowac z innych kompow na mojego nicka no i niczym sobie na bana nie zasluzylem hehe.
mam prosbe - podejrzewam, ze jest to problem techniczny- jesli ktos moglby pomoc to prosze o rade- byc moze jest to zwiazane z tym , ze kiedys wpisywalismy wszyscy jakis jeden serwer do komputera, zeby moc otwierac stronke www.pinnaclesports.com- [pinnaclesports.com-] moze ktos kto wpisal taki sam serwer jak moj dostal bana i ja teraz nie moge wchodzic z domu na strone?
a moze jest jakas inna przyczyna?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, aker, alfa, $-man, Lukasz111, ElNinho[mmdea]), 1,800 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,672
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025