|
|
veteran
|
|
veteran
można,tak czy siak będzie musiała nastąpić weryfikacja konta bankowego i w większości przypadków telefoniczna,więc I.P nie ma dla nich żadnego znaczenia Kiedyś tak miałem ąe zalogowałem się do Netellera z innego kompa i zablokowali mi rachunek, powołując sie na to że logowałem się z innego IP
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Do mnie kuiedys zadzwonili, i pytaja sie o adres w celu weryfikacji, akurat nei pamietalem ktory tam podalem, podalem pierwszy, to babka mowi ze nie, podalem drugi tez nie, trzeci i znowu pudlo, coz rozlaczyla sie i dodala ze nie mam sie z kims tam skontaktowac, konto oczywiscie zablokowane, wiedzialem ze jednak to ten 4 adres, po tej akcji teraz nie blokuja mi rachunku nawet gdy loguje sie z IP z roznych krajow w Europie w ciagu tygodnia, co kiedys bylo nie do pomyslenia, od razu byl blok. Widcznie oznaczyli mnie jako takiego ktory w jednym miejscu dlugo nie siedzi 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
można,tak czy siak będzie musiała nastąpić weryfikacja konta bankowego i w większości przypadków telefoniczna,więc I.P nie ma dla nich żadnego znaczenia Kiedyś tak miałem ąe zalogowałem się do Netellera z innego kompa i zablokowali mi rachunek, powołując sie na to że logowałem się z innego IP miałem na myśli to że po weryfikacji telefonicznej I.P nie ma żadnego znaczenia,źle sie wyraziłem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy coś już wiadomo na temat nowej karty Netellera? Bo odkąd ogłosili że będą ją mieć jest totalna cisza na ten temat...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tylko tyle że będzie to MasterCard. Był termin kiedy ma się pojawić ta karta w mailu ktorego dostalem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Termin to koniec maja jesli im wierzyc. Ale mi tez mowili ze do 45 dni roboczych odzyskam pieniadze ktorych nie wyplacil mi bankomat, minelo juz kolo 60 a du dalej nic..Skontaktowac sie z nimi ostatnio graniczy z cudem..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam! Jak to jest z tą weryfikacją konta bankowego "Zweryfikuj rachunek bankowy" w NETELLER? Nie dostałem do tej pory żadnej wpłaty testowej na niewielką kwotę na mój rachunek bankowy czy ktoś miał podobną sytuacje? Sprawdziłem już kilka razy wyciąg bankowy! Dziękuje za odp... Pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Jak to jest z tą weryfikacją konta bankowego "Zweryfikuj rachunek bankowy" w NETELLER? Nie dostałem do tej pory żadnej wpłaty testowej na niewielką kwotę na mój rachunek bankowy czy ktoś miał podobną sytuacje? Sprawdziłem już kilka razy wyciąg bankowy! Dziękuje za odp... Pozdrawiam:) a ile czekasz? ja dostalem po 2-3 tygodniach, bylo to jakos 2 lata temu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie wejść na Netellera teraz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie wejść na Netellera teraz ? ya nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Jak to jest z tą weryfikacją konta bankowego "Zweryfikuj rachunek bankowy" w NETELLER? Nie dostałem do tej pory żadnej wpłaty testowej na niewielką kwotę na mój rachunek bankowy czy ktoś miał podobną sytuacje? Sprawdziłem już kilka razy wyciąg bankowy! Dziękuje za odp... Pozdrawiam:) mozesz wogole nie dostac zalezy w jakim banku masz konto
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie wejść na Netellera teraz ? co jakis czas nie mozna wejsc na expie to samo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja tez nie juz caly dzien tak
Ale z innej beczki, pytanko??? Czy przy przelewie na konto bankowe Neteler pobiera jakies dodatkowe prowizje czy tylko ten symboliczny $1 ??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy można zmienić walute konta neteller?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wczoraj przelewałem kasę na pokerka i mi wcięło!! $50 odjęło z Netellera a na koncie w pokerze nic nie ma. Na LC nie można się dobić, meila do nich nie idzie wysłać. Kur.. co za złodziejska firma!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Radziu, miałem podobny przypadek ale z moneybookers, problem polegał u mnie na tym,że wysłałem kasę z innego maila (nie zmieniłem podstawowego maila na właściwy w moneybookers) niż ten który był zarejestrowany w pokerroomie. Wyjaśnienie sprawy zajęło mi hmmm coś około 2dni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy można zmienić walute konta neteller? Musisz zamknac swoje konto i otworzyc nowe.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam! Jak to jest z tą weryfikacją konta bankowego "Zweryfikuj rachunek bankowy" w NETELLER? Nie dostałem do tej pory żadnej wpłaty testowej na niewielką kwotę na mój rachunek bankowy czy ktoś miał podobną sytuacje? Sprawdziłem już kilka razy wyciąg bankowy! Dziękuje za odp... Pozdrawiam:) mozesz wogole nie dostac zalezy w jakim banku masz konto Tak wogóle nie dostałem! Mam konto w mBank-u.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy można zmienić walute konta neteller? Musisz zamknac swoje konto i otworzyc nowe. W jaki sposób można zamknąć konto w neteller?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Można się z nimi dogadać po polsku??
|
|