|
|
newbie
|
|
newbie
ladbrokes i betfair a z ziemniakow jesli juz to betako bo mam 2 kroki i kumpel prowadzi tam bar:)hahah pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja wrzucę kamyczek do ogródka tak przez Was zachwalanego pinnacle. Potrzebowałem wypłacic od nich na kartę (którą zresztą już kilkukrotnie wcześniej do nich wpłacałem) ale dostałem maila że karta nie została zweryfikowana (jak nie jak pieniądze ode mnie dostali ???) i mam im wysłac jej skany. Wysłałem zamazując środek numeru i kod CVC. I szok - nie uznali tego - chcą pełnych skanów karty. Wypłaciłem na MB - poszło, ale niesmak pozostał. A co ja bym polecił z buków? W zasadzie z żadnym nie było większych problemów więc to tylko kwestia gustu, trzeba pograc w jednym i drugim i samemu się oceni. Ja gram w expekcie bo fartowny dla mnie jest ... Nie lubie betssona (bo wydaje mi się, że 14 dni na wypłatę to stanowczo za długo) i unibetu (bo nie potrafię u nich nic wygrac, niestety  ).
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam!! Gram od niedawna na gamebookers ale jakos nie pasuje mi u nich oferta z siatkowki bo zawsze chcialem pograc za wieksza kase w ta dyscypline a na GB jest bardzo okrojona oferta no i brakuje mi polskiej ligi...chce zagrac na bwin ale nie wiem czy ten buk jest na tyle dobry...jesli mozna to poprosze o minusy i plusy tego buka!!!! pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To wplac do Expektu. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
heh shane ale poradz koledze ze jak chce wplacic do expektu i grac siatkowe polska niech sie liczy z tym ze spotkanie sobotnie moze miec nawet rozliczonew poniedzialek jesli chcesz grac polskie sporty to polecam betguna: polski kosz, polska siatkowka meska i żenska, polski hokej e co tam jeszcze? no pilka ale tego pisc nie musze no i rozliczaj bardzo szybko polskie dyscypliny
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wlasnie zalezy mi na tym zeby jednak byc na bwinie bo tam jest niebotycznie duza oferta  to juz nie chodzi mi o sama siatkowke ale takze o pilke i po czesci kosza tez...lubie tez grac tenis a tam to wszystko znajde i z tego co slyszalem to i kursy sa dosc przyzwoite ale nie wiem czy dobrze slyszalem...dlatego prosze o porady 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ale te ich kursy nie powalaja. pod tym wzgledem sa jednymi z najgorszych. ja ostatnio znalazlem betsafe.com. dobre kursy. nie wiem narazie jak jest z wypłatami, bo jeszcze tego nie robiłem.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
jeśli chodzi o kursy w bwinie to oni mają prawie najgorsze.Strasznie zaniżają je jeśli chodzi np o tenis.No chyba że lubisz ryzykować i grać wysokie kursy to możesz śmiało wpłacić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja śledze głównie kursy tenisowe..w bwin są one często wręcz skandaliczne. Bogata oferta to nie wszystko.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czesc ,jak moge wpłacić pieniądze do VictoraChandlera,lub Betdirect z ekarty m banku, za diabła nie chcą wejsc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ktorego buka wybrac bo nie moge sie zdecydowac,najlepiej jakby byl w polskim banku i chodzi mi glownie o sporty amerykanskie oraz hokej europejski,absolutnie nie interesuje mnie tenis a pilka nozna to wlasciwie wszystki mi jedno,z gory dzieki za pomoc pozdrawiam P.S. oprocz expektu bo tam mam juz konto 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale te ich kursy nie powalaja. pod tym wzgledem sa jednymi z najgorszych. ja ostatnio znalazlem betsafe.com. dobre kursy. nie wiem narazie jak jest z wypłatami, bo jeszcze tego nie robiłem. Gralem tam i nigdy nie mialem z nim problemow. Na pochwale zasluguje bardzo szybki, wrecz blyskawiczny, support
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ostatnio zrezygnowałem z Bet-at-home. Zrobiłem to jak zobaczyłem jaką mają oferte na F1 w Monako i GP w Szwecji. Były tylko zakłady na zwycięstwo. Teraz zastanawiam się którego buka wybrać Bwin czy unibet, a może innego?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zapomniałem że interesuje mnie głównie piłka nożna i tenis. Jest jakiś dobry bukmacher który ma w miare dobre kursy na obie dyscypliny?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
unibet ew. expekt - to do piłki noznej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie jesli chodzi o oferte sportow amerykanskich: nba, nhl, mlb i zeby byla duzo ofert live z tych sportow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i chodzi mi tez o oferty kosza z lig europejskich
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jeśli chodzi o amerykańskie to chyba najlepszy jest Pinnacle. Bardzo dobry jest tez Ladbrokes. Przestrzegam przed Betsson , bo oni chetnie od ciebie wezma kasę nawet jak masz 12 lat a wiek twój zweryfikują dopiero przy wypłacie i zabiorą ci kasę,zreszta tak czy siak lepiej tam niegraj.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja polecam betfair, sportingbet, gamebookers. Z buków naziemnych nie polecę nic bo korzystałem tylko z toto-mixa, ale to było jakieś 4 lata temu teraz nie wiem jak on się prezentuje.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jakiego buka polecacie jesli chodzi o oferte sportow amerykanskich: nba, nhl, mlb i zeby byla duzo ofert live z tych sportow Jeśli chodzi o sporty amerykańskie to zgodzę się z przedmówcą że najlepszy jest Pinnacle.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|