Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Suazo
#11 STS

A.Radwańska - Pironkova 1, 1.40 7:5 6:1 smile
Santangelo/Srebotnik - Jans/Rosolska 1, 1.35 6:3 3:6 10-7 [Linked Image]

Kurs: ---> 1,89
Stawka: ---> 2000 zł
Pwk: ---> 3402 zł

+1402 zł

[Linked Image]

Mara/Kata [Linked Image]
Zaczęło się od szybkiego 4:0 i pomyślałem sobie izi laugh A tu nagle Jans/Rosolska zaczęły grać i to nieźle grać. Mecz się wyrównał i o ile w pierwszej fazie meczu 'deciding point - recievers choice' padał łupem Mary i Katy, to w drugim secie szczęście dopisywało Jans/Rosolskiej. Częste kłopoty z utrzymaniem podania i zrobiło się 1:1 w setach. Niestety Mega TB i można powiedzieć loteria po 1.35 grin Rozpoczęło się źle - 1:3, 2:4, 3:5, proste piłki walone w siatkę przez Srebotnik, Mara też wyrzuciła banalną piłkę i do tego jedna długa, ciekawa akcja, ale też ostatecznie dla Jans i Rosolskiej. Po chwili jednak 5:5 - wracamy do gry... 5:7 blush I tu jeśli dobrze pamiętam kolejna dramatyczna akcja, trochę bilarda pod siatką, ale na całe szczęście piłka po zagraniu Polek minimalnie w aucie. 6:7 zamiast 5:8. Po chwili bardzo podobna sytuacja, znowu centymetrowy aut, a zaraz potem prosta piłka w siatkę. Mara/Kata come back grin Robi się 9:7 i soczystym smeczem Mara kończy ten mecz - 10:7 hura
Z ciekawości przeczytałem dzisiejszy quasi czat z tego meczu, zabawne grin Gdyby nie pełna mobilizacja i walka przez cały mecz Mary i Katy, to ten mecz sam by się z pewnością nie wygrał, a pisanie głupot 'oddają', 'tragedia', 'nie ma szans', 'masakra', trochę mija się z celem. Polki naprawdę były dzisiaj trudnym przeciwnikiem, wiadomo dla nich najważniejszy turniej w roku, więc chyba nie położą się na korcie? Dlatego tak jak mówię, w razie porażki, byłbym zły, ale nie miałbym pretensji, bo była walka.

Tak samo widzę Tamira też została zmieszana równo z błotem frown Bez przesady, ile można wymagać od 16 i pół letniej dziewczyny? Może trochę pomyślunku przed postawieniem kuponu? Też liczyłem, że wygra, ale zwyczajnie nie dała już rady. Kateryna Bondarenko to jednak już pewien przyzwoity poziom, bombardowała równo za końcowej linii i w dniu dzisiejszym była lepsza.

O Agnieszce nie będę pisał, bo wszyscy pewnie widzieli w TV, zbytnio nie emocjonowałem się tym meczem, bo i tak byłem spokojny o wynik od początku do końca...

Jeszcze jedno... wielkie brawa dla Eleny Vesniny!
Niestety zachowanie więkoszości publiczności, to był festiwal chamstwa, naprawdę wstyd za tych półgłowków. Bicie brawa po niewymuszonych błędach Eleny, okrzyki 'aut' z trybun, gwizdy na decyzję sędziów, ciągłe wybijanie z rytmu... Po prostu brak słów puke A w końcówce, może z 5 osób na cały kort centralny nagradzało brawami piękne akcje Rosjanki. Naprawdę czułem się tam mocno nieswojo. Elena jest to przesympatyczna dziewczyna (miałem przyjemność zamienić z nią dwa słowa oraz otrzymać ręcznik z dedykacją tongue ) i to jak została potraktowana w tym meczu jest skandaliczne. Potem dziwota, że niektóre zawodniczki nie chcą przyjeżdżać... Także, jeszcze raz szacunek dla Eleny za wspaniałą walkę i gratulacje za zwycięstwo [Linked Image]

[Linked Image] [imageshack.us]

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 12 700zł
Pieniądze wypłacone: 20 291,40 zł
Zysk/strata: +7591,40zł cool
Yield: 59%
Skuteczność kuponów: 10/11 ---> 91%
Skuteczność typów: 23/24 ---> 96%

kostka Poszczególne dyscypliny:
tenis 19/20 ---> 95%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#12 STS
Santangelo/Srebotnik - Craybas/Granville 1, 1.35
Jankovic - Vesnina 1, 1.05

Kurs: ---> 1,42
Pwk: ---> 2556 zł

#13 STS

Garbin/Krajicek - Dushevina/Perebiynis 1, 1.65
V.Williams - Dementieva 1, 1.30

Kurs: ---> 2,15
Stawka: ---> 1000 zł
Pwk: ---> 1935 zł

Chciałbym napisać dwa słowa komentarza, ale czas goni, mam nadzieję, że chociaż zdążę wysłać te kupony smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#12 STS
Santangelo/Srebotnik - Craybas/Granville 1, 1.35 6:3 6:0 [Linked Image]
Jankovic - Vesnina 1, 1.05 6:2 7:5 smile

Kurs: ---> 1,42
Pwk: ---> 2556 zł

#13 STS

Garbin/Krajicek - Dushevina/Perebiynis 1, 1.65 6:7(5) 7:5 8-10 shocked
V.Williams - Dementieva 1, 1.30 6:1 7:6(4)

Kurs: ---> 2,15
Pwk: ---> 1935 zł

-444 zł

Misa frown Taki mecz ujebać podwójnym błędem przy 8:9 w Mega TB...

Naprawdę fajnie się oglądało ten mecz, niesłychane zaangażowanie i walka z obu stron. Wychodzę z Henin, bo tam egzekucja, patrzę na wynik - 3:0 40:30 - serwis Miśki. Myślę 'dobrze jest', a tu nagle przegrywają te dwie piłki, potem kolejne gemy i z 'prawie' wygranego seta robi się 3:3. Dalej już wszystko się wyrównuje, aż do stanu *5:6 0:40 - 4 PIŁKI SETOWE dla Garbin/Krajicek. Trudniej było chyba to zmarnować, niż wykorzystać, a jednak jakoś te wszystkie piłki przeleciały i zrobił się TB... Zaczęło się od 5:0 Dushevina/Perebiynis... Czyli łącznie zdobyły one 9 PIŁEK Z RZĘDU laugh Aż trudno w to uwierzyć, ale to prawda grin Ale uwaga, po chwili mamy 5:4 laugh 6:4 - 2 SP... 6:5* ! I gdy była iskierka nadziei Miśka mając piłkę na rakiecie pakuje woleja w siatkę... eh, szkoda gadać tongue Dziewczyna sama to mocno przeżyła ciskając z całej siły rakietą tuż koło liniowego, ale trzeba zapomnieć o tym co się stało i próbować odpracować winy w drugim secie. Nie ma mowy o załamywaniu się czy odpuszczaniu TO JEST WOJNA grin Mocne rozpoczęcie - 3:1... 3:3 frown ...5:3 ! 40:30*, 2 SP... lipa - 5:4... *40:40, SP - lipa... 5:5, jakiś horror laugh 6:5 *40:15, 3 SP laugh w końcu, za drugą piłką się udaje - 7:5 tongue
Misa z Tathianą w końcu uśmiechnięte od ucha do ucha na ławeczce, czas zacząć Mega TB. *1:0, kapitalna akcja *2:0 ! Po chwili *2:3... *3:3, zmiana stron. 5:3* ! 5:5... *6:5... 6:6*, zmiana stron, co za mecz laugh *6:7... *6:8 - CO ZA WYMIANA! Były w niej wszystkie zagrania, kosmos, a na koniec FE-NO-ME-NA-LNY stop-wolej Perebiynis, ku mojej rozpaczy tongue 7:8*... nadzieja... Banalny return Misy ląduje w aucie - 7:9*, 2 MP smirk Wymiana, Perebiynis w siatkę... *8:9, być albo nie być! Misa serwuje, pierwszy - pół metra w aut... Zabiera się do drugiego i nagle tuż przed wyrzutem piłeczki słychać z centralnego GEM DEMENTIEVA i tu niestety książkowy przykład braku doświadczenia, zamiast złapać piłeczkę i skoncentrować się jeszcze raz, to trochę rozproszona, posyła samolot dokładnie w to miejsce, gdzie pierwszy, PÓŁ METRA W AUT shocked Tym bardziej to przykre, że dały z siebie wszystko, a mecz trwał prawie 2 godziny (przy tych nowych zasadach, to można powiedzieć maksymalny dystans...)
No cóż Misa... na pewno jeszcze nie raz da zarobić, ale mam nadzieję, że wyciągnie wnioski, bo w obydwu setach trochę pokpiła sprawę.

Szczerze mówiąc, ja też zrobiłem błąd, bo powinienem zagrać tylko ten pierwszy kupon, którego byłem na 99% pewny.
Drugi był bardziej pod emocje, przy oglądaniu debelka, choć przyznam, że dzień wcześniej Misa/Tati bardzo dobre wrażenie zrobiły na mnie w meczu z Gajdosovą/Uhlirovą. Dlatego za 1.65 wziąłem i przy trochę większej konsekwencji w pierwszym secie, myślę, że nie było by problemu. Była walka i zaangażowanie, ale jednak ten podwójny na koniec trochę boli... crazy

[Linked Image]

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 15 700zł
Pieniądze wypłacone: 22 847,40 zł
Zysk/strata: +7147,40zł cool
Yield: 45%
Skuteczność kuponów: 11/13 ---> 87%
Skuteczność typów: 26/28 ---> 93%

tenis 22/24 ---> 92%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#14 Profesjonał

Jankovic - Chakvetadze 1, 1.74
Henin - Santangelo 1, 1.07
Gasquet - Spadea 1, 1.18

Kurs: ---> 2,20
Pwk: ---> 1980 zł

Jankovic - Henin, moim dwie obecnie najlepsze tenisistki, taki chcę jutro zobaczyć półfinał smile
Rysiek... nie skorzystać z takiej drabinki na ziemi aż żal by było wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#14 Profesjonał

Jankovic - Chakvetadze 1, 1.69 7:6(1) 3:1 krecz smile
Henin - Santangelo 1, 1.07 6:2 6:1 smile
Gasquet - Spadea 1, 1.18 6:3 6:4 smile

Kurs: ---> 2.14
Stawka: ---> 300 zł
Pwk: ---> 577,80 zł

Tak jak pisałem, chcę by ten temat był dziennikiem mojej gry u bukmachera, dlatego nie zamieszczam tu żadnej fikcji, tylko to co faktycznie udało mi się puścić... Dzisiaj prof ostro się skompromitował, po telefonie panienka oznajmiła, że maks. stawka 300 zł laugh laugh Widać Paszek zostawiła ślad na psychice grin A jakby tego było mało kurs na Jelenę spadł do 1,69... Dnooo i kilka metrów mułu. Jeszcze jeden taki numer i się dwa razy zastanowię zanim tam pójdę.
W takim razie musiałem szukać planu zastępczego i szybko pobiegłem do tipsportu. Szybko spisuje numerki, a tu dziadek mówi że komputer coś nie kontaktuje. Zaskoczył 20 sekund przed 11.00... zanim wpisał i zadzwonił, to oczywiście było po herbacie smirk No i tyle z tego wyszło, że zamiast prawie tysiaka na plus, jest 277,80. Dałem się złapać na te internetowe 1.74 z którego wyszło 1.69, a mogłem gdzie indziej swobodnie zagrać za 1000 po 1,65... Prof mad

Jutro Henin - Jankovic, oj będzie meczyk hura
Szkoda, że Venus odpadła, bo po cichu liczyłem na powtórkę z Charleston, choć tu już pewnie kondycyjnie by Williams nie dała rady wink

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 16 000zł
Pieniądze wypłacone: 23 425,20 zł
Zysk/strata: +7425,20zł cool
Yield: 46%
Skuteczność kuponów: 12/14 ---> 86%
Skuteczność typów: 29/31 ---> 94%

tenis 25/27 ---> 93%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Prawie minął pierwszy miesiąc prowadzenia tematu, czas na małe podsumowanie smile

Nie ma co ukrywać był to niezwykle udany czas. 10 tysięcy złotych czystego zysku w niecałe 30 dni przy wskaźniku yield 46%, to wynik, który musi cieszyć. W temacie niestety tylko 7435,80 i trochę żałuje, że nie mogę uwzględnić w statystykach tego kuponu rodzynka (a właściwie kuponów) z Tamirą w roli głownej wink Szczerze przyznam, że nic nie pogrywałem dla zabawy na boku i wszystkie zakłady, które zawarłem w tym miesiącu, są w tym temacie. Dlatego takie statystyki jak 13 na 15 trafionych kuponów (12/14 w temacie) czy 31 na 33 (29/31) typów, to jest dla mnie wielki sukces. Tylko jeden dzień zakończyłem z minusem na koncie i to niezbyt dużym. Choć przeważnie gram małe kursy, to jak widać przy odpowiedniej selekcji, daje to efekt. Raz złamałem zasadę, żeby nie stawiać tego czego w 100% nie czuję, bardziej pod emocje i od razu przyszła wtopa (debel Garbin/Krajicek), choć tu Misa zawaliła sprawę wink

Dwa słowa także o turnieju J&S Cup, który niestety dobiega końca. Tutaj także jestem dumny, że w tym roku udało mi się wypracować prawie 4 tysiące zysku i moje obserwacje przekształciły się w grubość portfela wink W poprzednim roku mimo wielkich nadziei, wyszła wtopa (choć obracałem dużo mniejszymi stawkami), a tym razem poza tym jednym debelkiem było pięknie.
Ogólnie było całkiem fajnie, choć obsada na papierze dużo gorsza, niż w roku ubiegłym. Jednak do niektórych zawodniczek nabrałem wielkiej sympatii. Oczywiście Tamira Paszek grin Zdecydowanie moja ulubiona zawodniczka, ma coś w sobie co przyciąga uwagę, niezwykle sympatyczna, bardzo waleczna na korcie, to jest przyszłość smile Numer dwa to Elena Vesnina, która czaruje urokiem osobistym, ale też widać, że bardzo szanuje kibiców i zawsze znajduje dla nich czas po meczu, czy w czasie sesji autografowej. Na korcie uśmiechnięta, z przyjemnością się ją ogląda. Także, te dwie tenisistki zajmuą szczególne miejsce w mojej hierarchii smile
Bardzo pozytywne wrażenie poza kortem zrobiła na mnie też Jelena Jankovic, która czego nie można stwierdzić oglądając same mecze w telewizji, jest bardzo sympatyczną osobą, otwartą na kontakt z fanami.
Nie zawiódł mnie też debel Santangelo/Srebotnik, naprawdę bardzo ciekawa para, która bardzo fajnie sobie radzi. Widać że debel jest dla nich ważny i przyjemnie się je ogląda w akcji. Forza grin
Jeszcze o jednej zawodniczce muszę wspomnieć - Julia Goerges smile Zapewno niewielu w ogóle kojarzy to nazwisko, a moim zdaniem niedługo zacznie, bo naprawdę dziewczyna nieźle gra. Świetny mecz z Tamirą w 2 rundzie kwalifikacji, brakowało bardzo niewiele by wyszła z niego zwycięsko. Ofensywny tenis, przyjemny dla oka, z dużą ilością winnerów. Aż żal mi było, gdy zobaczyłem łzy w jej oczach po meczu frown

Także jak widać, oprócz typów, temat ten stał się też przez przypadek pewnego rodzaju pamiętnikiem tongue

Od jutra zaczyna się Berlin, więc mam nadzieję, że pewne obserwacje z kortów Warszawianki się przydadzą. Turniej Tier 1, więc poważny, choć to dopiero początkowy etap w drodze do RG i forma niektórych zawodniczek na mączce jest niewiadomą. Tamira nie wiem co dzisiaj zrobiła, pewnie kontuzja dalej jej dokucza, szkoda frown
Jutro też finał J&S, ciekawa historia, ale chyba jednak powinno się rozpogodzić. Gratulacje dla Alony za cały turniej, naprawdę duża niespodzianka i naturalnie za nią jutro będę trzymał kciuki.
Davai, davai, wpierjod Alona grin

Podsumowanie tygodnia 30.04 - 6.05
Poniedziałek - brak gry wink ... +2640 zł [Linked Image]
Wtorek - 2000 ---> 3402 (+1402)
Środa - brak gry
Czwartek - 3000 ---> 2556 (-444)
Piątek - 300 ---> 577,80 (+277,80)
Sobota - brak gry
Niedziela - brak gry

Łącznie - 5300 zł ---> 6535.80 zł (+1235,80 zł) cool
Yield ---> 23%

Miesiąc 9.04 - 6.05
kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 16 000zł
Pieniądze wypłacone: 23 425,20 zł
Zysk/strata: +7425,20zł cool
Yield: 46%
Skuteczność kuponów: 12/14 ---> 86%
Skuteczność typów: 29/31 ---> 94%

tenis 25/27 ---> 93%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dzisiaj może kupon w formie graficznej smile

#15 Tipsport

[Linked Image] [imageshack.us]

Jak dla mnie ładny kurs na Vakulenko, właściwie jedyne czego się boję to żeby kontuzja się ponownie nie odezwała. Nie widzę argumentów jakimi Tu, mogła by to wygrać w normalnych okolicznościach. Julia zmiata tego typu rywalki z kortu.
Do tego nieźle pogrywający ostatnio Tomek Berdych.
Ktoś moze się popukać w czoło, po co dodawać Henin i Nadala po takich kursach? Ano po to, żeby w razie czego było dodatkowe 90 zł na drobne wydatki. I to wcale nie jest zachłanność, tylko ja mam taką filozofię i tyle smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#15 Tipsport

Vakulenko - Tu 1, 1.60 6:1 7:6(4) cool
Berdych - Montanes 1, 1.20 7:6(5) 6:3 smile
Henin - Malek 1, 1.03 6:1 6:1 wink
Nadal - Bracciali 1, 1.02 6:4 6:2 wink

Kurs: ---> 2,02
Pwk: ---> 1818 zł

+818 zł [Linked Image]

W zasadzie wszystko po mojej myśli smile Główna mina dnia, czyli Canas, ominięta, zamiast tego w miarę spokojnie Berdych.
Vakulenko też jak przypuszczałem, spacerek w pierwszym secie, w drugim za to trochę walki.
Dla urozmaicenia tematu, myślę w miarę fajna fotka, którą całkiem niedawno zrobiłem bohaterce mojego dzisiejszego kuponu smile

[Linked Image]

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 17 000zł
Pieniądze wypłacone: 25 243,20 zł
Zysk/strata: +8243,20zł cool
Yield: 48%
Skuteczność kuponów: 13/15 ---> 87%
Skuteczność typów: 33/35 ---> 94%

tenis 29/31 ---> 94%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dzisiaj typowo rekreacyjnie, kupon nie liczony do statystyk, bo ma charakter wyłącznie zabawowy, dla sprawdzenia intuicji grin

[Linked Image]

Po prostu jak dla mnie dzisiaj Serbia idealnie pasuje na zwycięzcę Eurowizji 2007.

Kilka argumentów:
- położenie geograficzne, pewne 10 lub 12 pkt od wszystkich krajów bałkańskich i okolicznych
- ballada, dawno taka piosenka nie wygrała, będzie to podciągnięcie trochę poziomu Eurowizji, bo jakby Ukraina wygrała to już by była kompletna degradacja laugh
- Belgrad jest przygotowany do organizacji tego wydarzenia i ludzie bardzo na to liczą, byłby to dla Serbii duży bodziec
- piosenka śpiewana w rodzimym języku, nie ma jakiejś rozbudowanej choreografii, więc coś zupełnie innego, niż zwycięzcy w ostatnich latach
- kurs można powiedzieć bardzo przyzwoity i nie jest to główny faworyt, bo taki przeważnie w 99% nie wygrywa

Choć z tego co widzę na forum też dużo ludzi stawia Serbię, więc widać, że jednak piosenka ogólnie podoba się, więc myślę, że punkty z różnych krajów będą wpadać + pewne pkt z całych Bałkanów.

Właściwie mi osobiście jeszcze wpadła w ucho Szwecja, choć jakoś nie wierzę, żeby mimo wszystko wygrali, to na podium mają szanse. W tym roku konkurs w Skandynawii, to teraz czas na inną część Europy.

Więc, jak powiedziałem, trafienie tego kuponu to będzie przede wszystkim satysfakcja, bo zysk raczej symboliczny i mam nadzieję, że mimo wszystko wygra niezła piosenka, a nie jazgot z dyskoteki w remizie (ziben, ziben...) laugh

Pozdrawiam smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Serbia [Linked Image]

Eurowizja trafiona, kurs 7.00 jak w masło, satysfakcja jest i o to chodziło grin
Teraz przychodzi myśl, że można było to zagrać chociaż 1/10, jednak tak jak piszę, jestem zadowolony, że analiza się sprawdziła i ustrzeliłem taki kurs.

Jutro raczej nie będę grał, choć może rano coś wpadnie w oko, ale szanse na to, raczej niewielkie wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Jestem w miarę zadowolony, wielkiego grania nie było, ale jest przyzwoity plus. Powoli zacznie się robić coraz ciekawiej, już tylko 2 tygodnie do Rolanda smile

Jutro:
start at 1 pm: Pratt (AUS) vs (Q) Paszek (AUT)

Bułeczka z masłem dla Tamiry hura Nie wiem czy uda mi się zagrać, ale jestem szczęśliwy, bo 2 runda jest dla mojej faworytki na wyciągnięcie ręki. Szkoda, że tam już czeka Jelena Jankovic, ale z drugiej strony to świetnie, bo duża szansa na transmisję w Eurosporcie.

C'MON TAMIRA! grin

[Linked Image]

Podsumowanie tygodnia 7.05 - 13.05
Poniedziałek - brak gry
Wtorek - brak gry
Środa - 1000 ---> 1818 (+818)
Czwartek - brak gry
Piątek - brak gry
Sobota - brak gry wink
Niedziela - brak gry

Łącznie - 1000 zł ---> 1818 zł (+818 zł) cool
Yield ---> 82%

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 17 000zł
Pieniądze wypłacone: 25 243,20 zł
Zysk/strata: +8243,20zł cool
Yield: 48%
Skuteczność kuponów: 13/15 ---> 87%
Skuteczność typów: 33/35 ---> 94%

tenis 29/31 ---> 94%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#16 Tipsport

Paszek - Pratt 1, 1.30
Soderling - Ginepri 1, 1.22

Kurs: ---> 1,59
Stawka: ---> 5000 zł (5 x 1000)
Pwk: ---> 7155 zł (5 x 1431)

Właśnie powracam z Tipsportu, dzisiaj poszło wyjątkowo bardzo mocno. Tak jak napisałem wczoraj, nie mogło zabraknąć na takim kuponie Tamiry grin Choć spodziewałem się ciut wyższego kursu, to widać, buki też już wyczuły sprawę.
Do tego dokładam Sodę, który bardzo mi podpadł (kompromitacja w Zagrzebiu z Peyą), ale dzisiaj ma szanse zmazać tamtą plamę. To zadanie nie będzie trudne, grając z człowiekiem który w wieku 25 lat wygrał 3 (słownie: TRZY) mecze na mączce w rozgrywkach ATP Tour.

To by było na tyle, Tamira prosimy na kort smile

PS. Chętnie zrobił bym zdjęcia kuponów, ale pożyczyłem aparat rodzicom na wyjazd i niestety dopiero od wtorku za tydzień, będę mógł wrzucać kupony w formie zdjęć.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#16 Tipsport

Paszek - Pratt 1, 1.30 6:7(1) 6:0 6:2 [Linked Image]
Soderling - Ginepri 1, 1.22 4:6 6:4 6:3 ooo

Kurs: ---> 1,59
Stawka: ---> 5000 zł (5 x 1000)
Pwk: ---> 7155 zł (5 x 1431)

+2155 zł

Takim sposobem z kuponu 'lekko, łatwo i przyjemnie' zrobił się niezły horror tongue Jednak liczy się efekt końcowy, a najważniejsze, że jest on pozytywny.
Tamira po raz kolejny pokazała, że walczy do końca, jak wiadomo nigdy mnie nie zawiodła, toteż przez cały mecz ani chwilę, nie wątpiłem w to, kto zostanie zwycięzczynią wink Choć coraz bardziej nabieram przekonania, że clay to jednak nie jest królestwo Tamiry. Nie powiem, ten stracony set z Pratt, czy porażki z Ondraskovą i Shaughnessy, trochę wzbudziły mój niepokój, ale widać, że jest jeszcze dużo pracy do wykonania nad grą na tej nawierzchni. Forma też daleka, od optymalnej, ale ciągle powtarzam - dla mnie to jest przyszłość, która już teraz momentami pokazuje wielki talent. W środę starcie z Jankovic i to niestety może być bolesne. Dwie tenisistki, które dały zdecydowanie najwięcej zarobić, ale wiadomo, że serce za Tamirą grin Choć niestety tak jak mówię, w obecnej chwili inny wynik, niż łatwe zwycięstwo rozpędzonej JJ będzie zaskoczeniem, to po cichu liczę na fajny mecz. Oby tylko Eurosport stanął na wysokości zadania cool
Co do Sody, choć podczas śledzenia live byłem zażenowany, to teraz doszedłem do wniosku - nie ważne jak, ważne że wygrał. Nie ma co dużo mówić, naprawdę takie męki z Gineprim na mączce nie przystoją zawodnikowi tej klasy... Mimo tego, że wygrał on jednak więcej niż trzy mecze (to była historia najnowsza - ostatnie 2 lata grin ). Także Soda rozczarowanie, ale jestem mimo wszystko wdzięczny za zwycięstwo wink

[Linked Image]

Mała ciałem, wielka duchem [Linked Image]

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 22 000zł
Pieniądze wypłacone: 32 398,20 zł
Zysk/strata: +10 398,20zł cool
Yield: 47%
Skuteczność kuponów: 14/16 ---> 87%
Skuteczność typów: 35/37 ---> 94%

tenis 31/33 ---> 94%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Kolejny tydzień z zaledwie jednym kuponem, ale zysk cieszy. Niestety z powodu braku czasu, nie mogę poświęcić tyle czasu na zastanowienie się nad typami, ile bym potrzebował, by zagrać coś więcej za wysokie stawki. Mam nadzieję, że wkrótce się coś zmieni, szczególnie że już za tydzień wielkie święto na kortach Rolanda Garrosa w Paryżu hura

PS. 1 - Roger Federer piwo Pokazał dzisiaj kto jest NUMEREM 1 cool Przerwana seria 81 zwycięstw Nadala na ziemi, 6:0 w trzecim, poezja!

PS. 2 - Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze na PW piwo Cieszę się, że temat się podoba, aż sam jestem pozytywnie zaskoczony wypracowanym zyskiem i skutecznością. Poczekajmy z hurraoptymizmem, zobaczymy jak będzie szło dalej. Chciałbym też zaznaczyć, że nie rozmawiam o typach na GG, czy innych programach, bo zwyczajnie póki co, nie mam na to czasu. Na ewentualne pytania postaram się odpowiadać właśnie za pośrednictwem PW.

Podsumowanie tygodnia 14.05 - 20.05
Poniedziałek - 5000 ---> 7155 (+2155)
Wtorek - brak gry
Środa - brak gry
Czwartek - brak gry
Piątek - brak gry
Sobota - brak gry
Niedziela - brak gry

Łącznie - 5000 zł ---> 7155 zł (+2155 zł) cool
Yield ---> 30%

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 22 000zł
Pieniądze wypłacone: 32 398,20 zł
Zysk/strata: +10 398,20zł cool
Yield: 47%
Skuteczność kuponów: 14/16 ---> 87%
Skuteczność typów: 35/37 ---> 94%

tenis 31/33 ---> 94%
futbol 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%
siatka 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#17 Profesjonał

[Linked Image]

#18 Tipsport

[Linked Image]

Witam. Po przerwie związanej z kłopotami z wejściem na forum, a także brakiem czasu, nadszedł czas by coś zagrać grin Długo się przymierzałem, aż wreszcie poszło solidnie. Chciałem za 5k w profie tylko tu co u góry, to zlimitowali do 3k, więc pojechałem do drugiego punktu i tam max pozwolili dograć za 500 zł. No to w takim razie, myknąłem jeszcze do tipa, dorzuciłem Canasa i debelek Dushevina/Perebiynis smile

Trochę zmęczony jestem, a typy moim zdaniem dosyć klarowne, więc nie ma się co rozpisywać. Wiadomo, szkieletem jest 'żelazna Shahar', gdzie doprawdy trudno sobie wyobrazić, czym na RG mogła by z nią wygrać Kata. Gram dzisiaj, bo kurs pewnie poleci.
Drugi podstawowy typ to debel Erlich/Ram i tu sprawa jest równie prosta. Francuziki z łapanki, nie mają żadnych argumentów by przeciwstawić się jednemu z lepszych debli świata. O ile Groszek ma jakieś pojęcie, to Cyryl jest tu kompletną pomyłką smile

Zobaczymy czy forma dalej jest wink

Pozdrawiam.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#17 Profesjonał

Peer - Srebotnik 1, 1.38 6:1 4:6 6:3 [Linked Image]
Erlich/Ram - Grosjean/Saulnier 1, 1.35 5:7 6:4 6:2 piwo
Henin - Santangelo 1, 1.05 6:2 6:3 wink
Brazylia - Finlandia 1, 1.03 3:1 (14,17,-20,19) wink
Nadal - Montanes 1, 1.02 6:1 6:3 6:2 wink

Kurs: ---> 2.05
Stawka: ---> 3500 zł
Pwk: ---> 6457,50 zł
[Linked Image]

#18 Tipsport

Peer - Srebotnik 1, 1.34 6:1 4:6 6:3 [Linked Image]
Erlich/Ram - Grosjean/Saulnier 1, 1.34 5:7 6:4 6:2 piwo
Canas - Vliegen 1, 1.19 6:2 6:2 2:6 6:3 cool
Dushevina/Perebiynis - Lefevre/Vedy 1, 1.14 6:1 7:6(6) smile
Henin - Santangelo 1, 1.05 6:2 6:3 wink
Brazylia - Finlandia 1, 1.04 3:1 (14,17,-20,19) wink
Nadal - Montanes 1, 1.02 6:1 6:2 6:2 wink

Kurs: ---> 2.71
Stawka: ---> 1500 zł
Pwk: ---> 3658,50 zł
[Linked Image]

+5116 zł, tak jeeeeeeeeeest! [Linked Image]

Hmm, jednak Żydków da się lubić grin Choć nie przepadam za tą nacją, to jednak głównie dzięki ich waleczności ten sukces. Shahar po raz kolejny potwierdziła fakt, że jest najbardziej waleczną zawodniczką rozgrywek. Stawiając na nią miałem pewność, że da z siebie wszystko by wygrać i cel osiągnęła smile W drugim doszła z 0:5 na *4:5, by przegrać seta, ale dla Peer, to nic straconego - z 0:3 na 6:3 w trzecim i gramy dalej grin
Erlichy też trochę działały mi na nerwy - 0:4 w plecy na *5:4, by dać się na sucho dwukrotnie złamać i przegrać seta 5:7 smirk Na szczęście potem już weszli na swoje normalne obroty i po profesorsku wygrali dwa następne sety.

Ponad 5k na czysto, nie ukrywam że to już naprawdę dużo i ponownie może to wprowadzić uspokojenie w temacie. Stawiam na skuteczność, a nie ilość, więc nie mam pojęcia, kiedy znowu zmontuję coś grubszego. Na razie cieszę się z dzisiejszego sukcesu, bo jednak jest z czego piwo

[Linked Image]

Bohaterka dnia - Shahar 'dziewczyna z żelaza' Peer grin

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 27 000zł
Pieniądze wypłacone: 42 514,20 zł
Zysk/strata: +15 514,20zł cool
Yield: 57%
Skuteczność kuponów: 16/18 ---> 89%
Skuteczność typów: 42/44 ---> 95%

tenis 37/39 ---> 95%
futbol 2/2 ---> 100%
siatka 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Podsumowanie tygodnia 21.05 - 27.05
uwaga brak gry

Podsumowanie tygodnia 28.05 - 3.06
Poniedziałek - brak gry
Wtorek - brak gry
Środa - brak gry
Czwartek - brak gry
Piątek - 5000 ---> 10 116 (+5116)
Sobota - brak gry
Niedziela - brak gry

Łącznie - 5000 zł ---> 10 116 zł (+5116 zł) cool
Yield ---> 102%

Miesiąc 6.05 - 3.06
kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 11 000zł
Pieniądze wypłacone: 19 089 zł
Zysk/strata: +8089 zł cool
Yield: 74%
Skuteczność kuponów: 4/4 ---> 100%
Skuteczność typów: 13/13 ---> 100%

tenis 12/12 ---> 93%
siatka 1/1 ---> 100%

Drugi miesiąc tematu za mną i choć pojawiły się w nim tylko 4 kupony, przy 14 w poprzednim, to jednak 100% skuteczności robi swoje i zysk jest minimalnie większy.
Oby tak dalej! pogodnie

kasa Całkowity bilans tematu:
Pieniądze postawione: 27 000zł
Pieniądze wypłacone: 42 514,20 zł
Zysk/strata: +15 514,20zł cool
Yield: 57%
Skuteczność kuponów: 16/18 ---> 89%
Skuteczność typów: 42/44 ---> 95%

tenis 37/39 ---> 95%
futbol 2/2 ---> 100%
siatka 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%

too much love will kill you
too much love will kill you
sorki za wpis , chciałem tylko pogratulowac, extra wynik, oby na dłuzszą metą ci tak szło, pozdrawiam... smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#19 Tipsport & STS

Mahut - Kunitsyn 1, 1.48 Tip | 1.40 STS
Muller/G.Navratilova - Czink/Senoglu 1, 1.29 Tip | 1.30 STS

Kurs: ---> 1.91 Tip | 1.82 STS
Stawka: ---> 2000 zł (1000 Tip | 1000 STS)
Pwk: ---> 3357 zł (1719 Tip | 1638 STS)

W wielkich bólach poszło coś takiego. Chciałem za 2k wszystko zagrać w betako po 1.6 i 1.3, ale po telefonie panienki okazało się, że nic nie mogę zagrać, bo wstrzymują te zdarzenia i będzie zmiana kursów (około godzina czekania) laugh laugh Ubaw z tego śmiesznego 'bukmachera' - bezcenne grin Więc na szybko musiałem wymyślać plan zastępczy, więc padło na tipa, bo tam przeważnie najwięcej płacą (chociaż z tym też coraz gorzej) i nie robią problemów. A jednak, max 1000 zł. No to już lekko wku rwiony, poszedłem na drugą stronę ulicy do STS i po marnych kursach (spadło na Mahuta) dograłem za drugiego tysiaka. Chyba trzeba będzie się trochę pobawić w necie, choć tu też nie jest kolorowo, ale ziemniaki zaczynają przeginać pałę.

Co do samych typów, to bardziej na nosa tym razem, Mahut stylem typowo pasuje na trawę, częste serw&wolej - powinno być dobrze.
Debel, też nie widzę problemów, dwie solidne zawodniczki, które ostatnio często grywają ze sobą, kontra łapanka, z której niejaka Senoglu, to kompletny ogórek.

PS. Wieczorkiem przy podliczeniu, wrzucę zdjęcia kuponów.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
#19 Tipsport & STS

Mahut - Kunitsyn 1, 1.48 Tip | 1.40 STS 6:4 6:4 cool
Muller/G.Navratilova - Czink/Senoglu 1, 1.29 Tip | 1.30 STS 3:6 6:4 12-10 [Linked Image]

Kurs: ---> 1.91 Tip | 1.82 STS
Stawka: ---> 2000 zł (1000 Tip | 1000 STS)
Pwk: ---> 3357 zł (1719 Tip | 1638 STS)
piwo

+1357 zł [Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]

Uff, jak zobaczyłem wynik debla, to aż mi się gorąco zrobiło, ale jednak radość, że do przodu. Po pechu z Miśką Krajicek i Garbin, gdzie wtopiły 8-10, dzisiaj rekompensata, 12-10 na moją korzyść grin Trochę niepotrzebnie się w takie cudo zapakowałem, choć liczyłem że pójdzie łatwiej, to jednak baby zrobiły nerwówkę (w sumie dobrze, że live nie ma), ale z happy endem.
Trawa rozpoczęta bardzo pomyślnie, Mahut planowo - na spokoju. Fajnie, że lecą relacje na Eurosporcie i Sportklubie, może coś uda się jeszcze wyłowić wink

kasa Bilans:
Pieniądze postawione: 29 000zł
Pieniądze wypłacone: 45 871,20 zł
Zysk/strata: +16 871,20zł cool
Yield: 58%
Skuteczność kuponów: 17/19 ---> 89%
Skuteczność typów: 44/46 ---> 96%

tenis 39/41 ---> 95%
futbol 2/2 ---> 100%
siatka 2/2 ---> 100%
kosz 1/1 ---> 100%

Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, poozon, Akhu, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, rymoholik, aker, 11kera11, forty), 2,646 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,986
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025