Witam, już nie długo kolejny tym razem troche "Funky" bicik, ale najpierw mam małą prośbę do wszystkich którzy mają możliwość "załatwienia" hostingu (nie chodzi mi o darmowy hosting) lub mają swój serwer ftp. Potrzebuję na razie około 100 mb miejsca i jakiś transfer żeby to wszystko jakoś chodziło . Wkurzają mnie już te darmowe hostingi bo admini usuwają moje pliki myśląc że robię jakiś warez i udostępniam nielegalne mp3, ale przecież do ciężkiej cholery to są moje utwory i to oni chyba w tym momencie łamią prawo . Dlatego jeśli ktoś z was ma takie możliwości - piszcie pm będę wdzieczny. Pozdro
Nie jestem Rancorn ale Ci odpowiem ;-). Oczywiście, że się da tylko pod względem jakości nie będzie to to samo co dobrze skompresowane mp3 (w dziale poszukiwane piosenki wrzuciłem niedawno Davida Guettę zgrywanego z youtube do mp3 i potem mp3 - różnica była znaczna :))). A jak zgrać z youtube do mp3? albo poprzez konwerter avi--> mp3 albo odpalić filmik w Sony Acid Pro i tam usunąć video i zostawić muzykę - wszystko zależy od jakości pliku you tube ;-).