Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 27 1 2 24 25 26 27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by __Michal__
Dziadaek tak jest zawsze niestety.... ja juz nie gram! Wale to!!!!

teraz to nic ... najgorzej mnie wkurwia jak jest szkola, ja mam wpizdu na nastepny dzien ale siedze i po zrobieniu kupona slecze nad wynikami, chociaz wiem ze ch uj to da to jednak siedze i lampie sie na kosza albo hokej, jak sie potem okazuje jeden mecz ciagnie mi kupon, zmarnowalem caly dzien i ani kasy ani nauki humor w du pe a w dodatku dziewczyna wkurwiona ze wiecznie nie masz dla niej czasu... ja pierdole frown

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

teraz to nic ... najgorzej mnie wkur wia jak jest szkola, ja mam wpi zdu na nastepny dzien ale siedze i po zrobieniu kupona slecze nad wynikami, chociaz wiem ze ch uj to da to jednak siedze i lampie sie na kosza albo hokej, jak sie potem okazuje jeden mecz ciagnie mi kupon, zmarnowalem caly dzien i ani kasy ani nauki humor w du pe a w dodatku dziewczyna wku rwiona ze wiecznie nie masz dla niej czasu... ja pier dole frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
aha. jeszcze cyganie mnie wkur wiają. ale nie będę szerzył "nienawiści rasowej"

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by Dziadek69

teraz to nic ... najgorzej mnie wkur wia jak jest szkola, ja mam wpi zdu na nastepny dzien ale siedze i po zrobieniu kupona slecze nad wynikami, chociaz wiem ze ch uj to da to jednak siedze i lampie sie na kosza albo hokej, jak sie potem okazuje jeden mecz ciagnie mi kupon, zmarnowalem caly dzien i ani kasy ani nauki humor w du pe a w dodatku dziewczyna wku rwiona ze wiecznie nie masz dla niej czasu... ja pier dole frown
identyko, jutro szkola, sprawdziany a ja wyniki! Po co grac jak i tak nie wejdzie??? ide spac, zalamalem sie narazie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog

mnie wkur wiaja geje, wlasnie odprowadzalem dziewczyne kiedy to dwoch takich sie lizalo w golfie na "pozegnanie" no ja pierd ole...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co to, jakieś tabu ?

Też miałem o nich napisać, ale zawsze jakoś zapominałem.

Otóż codziennie idąc na uczelnię widzę jak dwoje młodych cyganów (około 30 lat) podchodzi do samochodów zatrzymujących się na światłach i żebrze. Ja pier...lę, poszedł by jeden z drugim do roboty, tej fizycznej jest teraz od cholery. Ale nie, on woli pukać w szybkę i udawać, że niby jest kaleką i zawsze znajdzie się jakiś dobroduszny/naiwny, który rzuci mu tych parę PLN. A ja później go widzę, jak chodzi normalnie, bez pomocy kul.

Pasożyty jedne

puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobrze gadacie.

Rumuni, Armeńcy, Cygani.

Zero pożytku, a tylko są natarczywi, robią rozróby i awantury, a na dodatek to żebranie i przekręty... :|

:PUKE:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
A co to, jakieś tabu ?

Też miałem o nich napisać, ale zawsze jakoś zapominałem.

Otóż codziennie idąc na uczelnię widzę jak dwoje młodych cyganów (około 30 lat) podchodzi do samochodów zatrzymujących się na światłach i żebrze. Ja pier...lę, poszedł by jeden z drugim do roboty, tej fizycznej jest teraz od cholery. Ale nie, on woli pukać w szybkę i udawać, że niby jest kaleką i zawsze znajdzie się jakiś dobroduszny/naiwny, który rzuci mu tych parę PLN. A ja później go widzę, jak chodzi normalnie, bez pomocy kul.

Pasożyty jedne

puke

to jest nic qrwa :/ te pasozyty to niektore tak umieja czlowieka zbajerowac ze znikaja wartosciowe rzeczy jakie sie wkolo nas znajduja... jest takich paru w moim miescie gdzie kiedys mieszkalem...no masakra kiedys tyle rzeczy pokradli a ludzie sie dopiero zorientowali po czasie :/ wogole cyganow to zawsze widuje od tej zlej strony... syf syf brud alkohol zlodziejstwo, kupa dzieci i dalej mi sie nie chce wymieniac...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i jeszcze denerwuje mnie to ze w Polsce dzieje sie ostatnio jakby wiecej dobrego ... tylko co z tego jak ELITA rzadzaca nie dotrzymuje kroku temu co sie dziej ... i moze sie to okazac krotkotrwale... jak mnie to wk urwia ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i zeby nie byc goloslownym... w moim miasteczku nowo wybrany burmistrz, ktory obiecywal gruszki na wierzbie dorwal sie do wladzy..narobil sobie zastepcow kierowcow,poremontowal biura zeby mu wygodnie bylo i *** wie co jeszcze, jakby tego bylo malo ostatnio golosil ze od godziny 22 beda wylanczane latarnie uliczne i tak od kilku dni jedna z glownych ulic mojego miasta jest pozabwiona oswietlenia noca... no i jak sie tu nie wku**** no jak ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tych żebrzących cyganów ostatnio nie widziałem. Wkur wiają mnie Ci "wożący się" z brylantyną na włosach. Dzisiaj było w kinie takich 3. Nie dość że gadali ze sobą głośno, to jeszcze jeden z 1/4 filmu napierd alał przez komórę. Ale oczywiście nikt im uwagi nie zwrócił. A jak chciałem w nich rzucić butelką, to usłyszałem od mojej dziewczyny, że jestem "rasistą". Oczywiście syf pozostawili po sobie większy nisz świnie w chlewie. puke Żałuje, że przy wyjściu jednemu z bara mu nie je bnąłem

G
Tata
Tata
G Offline
Dac komus nadzieje a potem " czesc "

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
pieprzony kaszel, który męczy mnie już od tygodnia i nie chce dać spokoju...

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Randall a może idź z tym do lekarza...nie chcę Cię straszyć ale lepiej zapobiegać niż leczyć. Kaszel o tej porze roku jest raczej dziwny zwłaszcza, ze trwa tydzień. Wizyta potrwa parę minut ale będziesz spokojniejszy. pzdr

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
A ja sam siebie denerwuje. przez zaklady i CS'a rozleniwilem sie na maksa -> wkurza mnie to ze tyle czasu przy tym spedzam (choc frajda jest spora) no i teraz ciezko sie zmotywowac do nauki w czasie sesji. Aaaaaaa no i jeszcze drazni mnie to ze nie mam pracy na wakacje a wszystkie agencje, posrednictwa chca na mnie zarobic faaak!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jak chcesz prace to poszukaj czegoś na: http://www.leaderservice.pl

sam w wakacje bede robił dzieki nim.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Nie lubie Poniedzialkow ,to mnie denerwuje.

Kolerzanka bo nie daje zadnych oznakow zycia a ja za niecale 2 tyg jade do Polski na holideja ,czuje syfff.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeb... brudas... tak mowi glowny rasista forum:P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
..ów smile

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
poniedziałek mnie wkur wia

Strona 26 z 27 1 2 24 25 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (alfa, 11kera11, rafal08, forty, betowiec, JelineK, latajaca_holenderka, $-man, Sensei, burbon, cigar), 1,870 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025