|
|
|
|
Okej - no jasne, sam wczoraj jednak wreszcie ogarnąłem swój umysł i wypłaciłem na PKO. Zwłaszcza, że wcześniejsza wypłata(z zeszłego tygodnia) wczoraj finalnie doszła. A rzeczywiscie MB nie działa mi pewnie dlatego, że nie składałem depozytu tą drogą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostalem takiego maila:
Kwestia szczęścia i pecha towarzyszy nam codziennie, najlepiej wiedzą o tym gracze, którzy wnosząc swoje zakłady zawsze mają nadzieję, że pech będzie ich omijał. Dlatego z pewnością będzie wam wszystkim łatwiej zrozumieć, że zeszłotygodniowe zamieszanie związane z przelewami pieniężnymi przez nasze konto w banku Pekao - to przykład klasycznego pecha.
Jeszcze raz przypominamy, że teraz wszystkie transakcje realizujemy za pomocą konta w banku Fortis Polska W ramach wynagrodzenia wszelkich niedogodności, spowodowanych pechem, oferujemy załad bez ryzyka na najbliższą kolejkę Primera Division. Twój pierwszy zakład na to wydarzenie będzie ubezpieczony zwrotem, aż do 20PLN. Stawiaj teraz i...
Niech pech nas omija!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
taa... niech omija...
a mnie na razie moj depozyt omija... 106 godzin minelo... kasy brak... juz mi sie nawet nie chce do nich pisac ani dzwonic po raz kolejny...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wypłacał ktoś ostatni z unibetu bankiem? nie grałem u nich dobre 2 lata, z tego co pamiętam wcześniej wypłacali max w 2 dni. teraz dwa dni minęły i cisza..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jakie są warunki obrotu bonusu w unibecie tego 100 + 100 ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie wypłacał ktoś ostatni z unibetu bankiem? nie grałem u nich dobre 2 lata, z tego co pamiętam wcześniej wypłacali max w 2 dni. teraz dwa dni minęły i cisza.. Wypłacałem dwa tygodnie temu to czekałem ponad tydzień, dziś znowu zleciłem i zobacze ile teraz bedzie szła?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile idzie teraz wyplata na MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile idzie teraz wyplata na MB? Przyłączam się do pytania. Jeżeli mają takie same problemy jak z wpłatą z MB to raczej skorzystam z wypłaty na konto.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
7 dni czekałem. Ale może teraz z Fortisem już porządek i będzie OK
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
u mnie już 5 dni :/ ale co tam w Bet911 czekam już miesiąc
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sprostowanie do mojego poprzedniego postu: czekam 5 dni a ten miesiąc odnosił się do innego bukmachera który jednak na tym forum jest zakazany i tak ucieło mi treść całej mojej wypowiedzi do owego zakazanego słowa.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
u mnie już 5 dni :/ ale co tam w ßet911 czekam już miesiąc jaki buk taka adrenalina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wypłacał ktoś ostatni z unibetu bankiem? nie grałem u nich dobre 2 lata, z tego co pamiętam wcześniej wypłacali max w 2 dni. teraz dwa dni minęły i cisza.. Ja wypłacałem - 2 tyg temu - na drugi dzień na kocie Inteligo), tydzień temu - po 3 dniach na kocie, ostatnio w poniedziałek rano, wiec spodziewam sie dzisiaj. Jak dla mnie z unibetem jest wszystko OK, ale depozyt to ja zawsze kartą robie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gwoli uzupełnienia - kasa już jest, wypłata na Inteligo 2,5 dnia roboczego, więc wszystko Ok, dla unibetu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schodzi na psy ten buk, problemy z wplata przez mb, teraz nie mozna sie zalogowac, pisze ze nie bylem aktywny przez 20min albo probuje logowac sie na zabezpiecozna strone
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile idzie teraz wyplata na MB? Przyłączam się do pytania. Jeżeli mają takie same problemy jak z wpłatą z MB to raczej skorzystam z wypłaty na konto. Ciekawe, szczególnie że ja mam wypłaty na mb w ciągu 3-4 godzin. Ostatnia przyszła wczoraj, bez najmniejszych problemów.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale z WPŁATA byly i sa problemy. mi dopisali depozyt po 121 godzinach, 2 telefonach i 8 mailach... do tego przepadla mi promocja French Open, a wiec 200 PLN przy nastepnych depozycie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać sześciokrotny obrót bonusem w serwisie bukmacherskim grając zakłady(1, X, 2) po minimalnym kursie 1.40, supertoto, zdrapce Scratch Card zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą bonusu.(Innymi słowy: przed dokonaniem wypłaty wymagany jest obrót na łączną sumę 600% otrzymanego bonusu.)Każde pojedyncze wydarzenie na kuponie musi być zawarte po minimalnym kursie 1,40. Nie jest wymagane wykorzystywanie bonusu przez zawarcie jednego zakładu za całą kwotę, możesz ich wnieść dowolną ilość. W przypadku przegrania bonusa przed dokonaniem wymaganego obrotu gracz musi kontynuować obrót własnym wkładem. Minimalna wpłata uprawniająca do otrzymania bonusu to 50 PLN. Nie akceptujemy zakładów podwójnej szansy (1x 12 x2), gdzie kurs na zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny (zawodnika/zawodniczki) jest równy lub niższy od 1.70, jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą akceptowane do udziału w promocji. "
Pisząc zakłady 1,X,2 maja na mysli zaklady 3 -drogowe, czy 1,2 w w tenisie lub mlb tez sie wliczaja do obrotu ? Pytam tutaj bo ich support nie odpowiada za szybko ;/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pisząc zakłady 1,X,2 maja na mysli zaklady 3 -drogowe, czy 1,2 w w tenisie lub mlb tez sie wliczaja do obrotu ? Pytam tutaj bo ich support nie odpowiada za szybko ;/ Do obrotu liczą zdarzenia dwudrogowe zagrane po kursie wyższym niż 1,7.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Genialny buk. Z darmowych 5 euro zrobilem 105 (Hi-Low w kasynie), 2-3 kupony i 1000 euro w jeden dzien. Za darmo, bezstresowo. Wyplata nastepnego dnia na koncie Inteligo. Mniam! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|