Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 5 1 2 3 4 5
S
member
member
S Offline
czytałem wszystkie opisy tych meczykow i sa rozne wiadomosci o brakach w poszczegolnych druzynach,ale nie wplynie to zbytnio na fakt ze lepsze druzyny wygraja swoje mecze,pozdrawiam

Bonus: Unibet
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
No to może i ja się udzielę grin
Na początek troche kontrowersyjnie smile.
Po pierwsze Armenia-Polska X(kursy 4.5-5) oczywiście jesteśmy faworytym ale kiedyś szceście wink musi się skończyć i przyjdzie pora na wpadke a teraz ku temu świetna okazja-Armenia chłopcem do bicia nie jest co pokazuje choćby wynik z Kazashstanem czy ten w Polsce,stan murawy będzie też sprzyjał gospodarzom,a kibicować w Erewaniu też potrafią grin.
Po drugie Liechtenstein-Hiszpania X(kursy 10-12).Panowie przecież to już nie jest ta drużyna co dostawała baty jakieś 4-5 lat temu,chłopaki zrobiły postęp i widac to nie tylko po wynikach ale także i po grze.Osobiście daje im około 20-25% procent szans na remis co przy takim kursie wezme z pocałowaniem ręki do jakiegoś systemu.Jednego jestem pewien Hiszpanom nie bedzie łatwo(a ich gra obecna to naprawde nic szczególnego),myśle ,że jakiś X do przerwy też nie byłby głupi.
A teraz juz cos normalnego cool
Zwycięstwa Szwecji-Islandia jest naprawde słaba a w dodatku bez Gudjonsena(patrz ich wynik z Hiszpanią co źle świadczy o tych drugich),Anglii-bo różnica klas z Estonia, a teraz powinni zaskoczyc i pokazać że jeszcze będą się liczyć miażdżąć słabego rywala i na koniec win Grecji z drużyną kóra w ostatnich latach spadła z marnego poziomu do poziomu chłopca do bicia czyli Mołdawia.Dodatkowo w tych meczach moge polecic overy po juz naprawde przyzwoitych kursach,gdyz uważam że w każdyn z nich bedzie okolo 3,4-0.
A teraz pora na undery cop(oczywiscie po dobrych kursach).
Pierwszy w Andorze,gdzie gospodarze zmierzą się z Izraelem,który w tym meczu sobie nie postrzela i nie zrobi drugiej Estonii wink (kurs ponad 3!)
Drugi na Wyspach ale tych Owczych laugh Kursy okolo 2.60, sadzę że dzisiaj gospodarze już nie będą mieli okazji strzelić bramki a Szkocja zadowoli się skromnym zwycięstwem bo gospodarze na więcej jej nie pozwolą.
I na koniec szybko jednobramkowe zwycięstwa Niemiec i Norwegii(kursy około 4) a dlaczego? A otóż dlatego, że łatwo mieć nie będą laugh
Pozdrawiam!

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Aha i jeszcze jedno!Rosja zrobi wszystko by wygrac w Chorwacji,a już na pewno zremisować bo porażka w tym meczu postawi ich pod ścianą.W Rosji głód reprezentacyjnego sukcesu bo z kim znaczącym oni ostatnio wygrali?A obecna forma nie jest zła o czym dzisiaj przekonaja się faworyzowani Chorwaci(tak przynajmniej sadzę!).

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
kursy w STS-ie sa zachecajace na to ze druzyny nie strzela bramek:

Armenia - 1.8 - nasi stracili bramke przez nieuwage z Azerami, drugi taki mecz bramkarza (obojetne kto bedzie bronil) sie nie powtorzy, kurs wart ryzyka

Andora - 1.40 - ja wiem slabych druzyn juz nie ma w Europie ale wydaje mi sie ze Izrael pojedzie tam po spokojne 2,3:0

Wyspy Owcze - 1.45 - jakim cudem mistrzowie swiata tam stracili bramke to ja wciaz nie rozumiem... ale zeby wyspy strzelily bramke w dwoch kolejnych meczach ... nie wierze...

Węgry - 1.90 - wyjazd Madziarow do Norwegii moim zdaniem sa tam bez szans, sa strasznie slabi co pokazali juz w sobote w Grecji

Malta - 1.8 - no jak dla mnie promocja dnia, moze bosniacy nie slyna z super obrony ale watpie by wyspiarze im gola zdolali strzelic... bardzo,bardzo sie zdziwie

Islandia - 1.8 - kolejna promocja - druzyna ktora nie potrafi pokonac u siebie Liechtensteinu nie ma czego szukac w Szwecji

teraz dla porownania kursy z profa i sts-u:

azerbejdzan - 2.53 - 2.45

armenia - 1.48 - 1.80 smile

andora - brak - 1.40

wyspy owcze - 1.40 - 1.45

wegry - 1.70 - 1.90

malta - 1.40 - 1.80 smile

islandia - 1.63 - 1.80

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Faktycznie, ładnie wygląda Islandia, Albania, Malta, Finlandia i Mołdawia.

Chyba najlepiej zagrać Islandię, że nie strzeli i Maltę, że również nie strzeli.

A co do Wysp Owczych, możesz się dziś nieźle zdiwić.

Pwodzenia! piwo

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
jakos nie moge Was zrozumiec z niedocenianiem druzyny FC Vaduz ( lichtenstein) w koncu ta druzyna to czolowka 2-giej ligi szwajcarskiej!!! i dlaczego nie ma strzelic gola ???!!!

V
enthusiast
enthusiast
V Offline
Originally Posted by Boubson
Armenia - 1.8 - nasi stracili bramke przez nieuwage z Azerami, drugi taki mecz bramkarza (obojetne kto bedzie bronil) sie nie powtorzy, kurs wart ryzyka

Absolutnie bezwartosciowy kurs. Armenia moim zdaniem zdobecie gola. 2:1 dla Polski to optymalny rezultat. Niedoceniasz Ormian.

Andora - 1.40 - ja wiem slabych druzyn juz nie ma w Europie ale wydaje mi sie ze Izrael pojedzie tam po spokojne 2,3:0

Zgoda.

Wyspy Owcze - 1.45 - jakim cudem mistrzowie swiata tam stracili bramke to ja wciaz nie rozumiem... ale zeby wyspy strzelily bramke w dwoch kolejnych meczach ... nie wierze...

A ja owszem. Moze tu nawet pasc remis 1:1.

Węgry - 1.90 - wyjazd Madziarow do Norwegii moim zdaniem sa tam bez szans, sa strasznie slabi co pokazali juz w sobote w Grecji

Tej Norwegii ktora zlali Bosniacy?

Malta - 1.8 - no jak dla mnie promocja dnia, moze bosniacy nie slyna z super obrony ale watpie by wyspiarze im gola zdolali strzelic... bardzo,bardzo sie zdziwie

Hmm... sam nie wiem. Bosnia to wygra ale czy nie straci gola? Kto wie.

Islandia - 1.8 - kolejna promocja - druzyna ktora nie potrafi pokonac u siebie Liechtensteinu nie ma czego szukac w Szwecji

Jak wyzej.

Pozdrawiam smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Bosnia jest obecnie o lata swietlne przed naszymi bratankami. Wiem, ze to moze byc dziwne, ze tak mowie, ale taka prawda.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by gremlin
jakos nie moge Was zrozumiec z niedocenianiem druzyny FC Vaduz ( lichtenstein) w koncu ta druzyna to czolowka 2-giej ligi szwajcarskiej!!! i dlaczego nie ma strzelic gola ???!!!

po pierwsze nie napisalem ze nie strzeli...

ale po drugie - lige szwajcarska porownalbym do ligi polskiej... czy naprawde zagralbys ze Ruch Chorzow strzelilby Hiszpanom gola?

T
stranger
stranger
T Offline
WITAM WSZYSTKICH JA TO WIDZE TAK NA ELIMINACJE

ARMENIA -POLSKA 2 1.30

ANDORA-IZRAEL 2 1.05

NORWEGIA -WEGRY 1 1.40

BUŁGARIA- BIAŁORUŚ 1 1.30

SZWECJA- ISLANDIA 1 1.22

NIEMCY-SŁOWACJA 1 1.27

FRANCJA-GRUZJA 1 1.12

RUMUNIA-SŁOWENIA 1 1.30

GRECJA- MOŁDAWIA 1 1.17

ESTONIA- ANGLIA 2 1.22

STAWKA 100ZL

KURS 8

EWENTUALNA WYGRANA 720ZL

CZUJE ZE DZISIEJSZY DZIEŃ ELIMINACYJNY BEZ NIESPODZIANEK BEDZIE A PRZYNAJMNIEJ MAM TAKA NADZIEJE.

T
stranger
stranger
T Offline
JAK MYSLICIE WEJDZIE???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Każde dziecko tak to widzi, myśle że post pójdzie w najbliższym czasie do kasacji.

Kazachstan - Azerbejdzan 1 DNB 1.62 Sportingbet 4/10

W druzynie gości po porażce z Polskom delikatnie motywacja spadła. Azerowie bardzo liczyli, że po meczu z Finami osiągną także korzystny wynik n naszą reprezentacją. Czy zagrali dobry mecz? Nie do końca. Wszystkie groźne sytuacje pod polską bramką właściwie były stworzone przez błędy to naszego bramkarza, to obrońców. Gdy padła bramka dla Polaków rywal wyraźnie "siadł". Mecz wyglądał tak jakby Azerom wystarczyło ambicji i woli walki tylko na pierwszą połowe i pierwsze minuty drugiej. Kazachowie już w tym roku gościli u siebie Azerów i zwyciężyli w meczu towarzyskim 1-0. W tych eliminacjach także oba zespoły się spotkały i padł remis na boisku a Azerbejdzanie 1-1. Kazachowie po porażce z Armenią także są zawiedzeni. Z tym, że gospodarze będą mieli za sobą wsparcie publiczności, które jak widać po wynikach wyjazdowych tych drużyn pcha ich do walki. Mecz z Armenią w wykonaniu Kazachów nie był najgorszy a słaba pierwsza połowa zdecydowała o końcowym rozstrzygnięciu. Teraz gospodarze powinni zwrócić większą uwage na poczatek spotkania i od razu narzucić własny styl gry (jeśli można o takim mówić). Atut własnego boiska bedzie tutaj kluczowy i w tej sytuacji zwycięstwo Azerów jest mało prawdopodobne aczkolwiek nie nie możliwe, więc nie szalałbym ze stwaką na mecz dwóch bardzo nisko notowanych rywali.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Życzę by weszło, ale obiektywnie mówiąc - wątpię.
Rzadko kiedy zdarzają się kolejki bez niespodzianek i w takiej taśmie cokolwiek może nie wejść.

Z resztą w tym temacie dyskutujemy o typach i stojących za nimi argumentach, a nie o konkretnych kuponach tongue tongue

T
stranger
stranger
T Offline
taki mecz to dla mnie nobet

enthusiast
enthusiast
Takie typy to dla mnie no comment tongue

T
stranger
stranger
T Offline
argumenty sa takie ze reprezentacje graja na full i lepsze druzyny wygrywaja a niespodzianki czesto zdarzaja sie na poczatku eliminacji a nie w połowie.Wszyscy faworyci sa na fali poza anglia (ale wiadomo ze anglia wygra bo jest w trudnej sytuacji a estonia ostatnio gra jak san marino) a ich przeciwnicy graja słabiutko i mają juz po eliminacjach.Jedyna zagadka bedzie wystep Niemców czy będzie im się chciało walczyc o 3 punkty skoro i tak mają przewage ale licze na to że tak w końcu graja u siebie a niemcy to niemcy żeby tylko sie nie powtórzył mecz z cyprem.W tym kuponie może namieszac jeszcze białoruś ale oby nie.Licze że bedzie ok i że jutro bedzie kaska

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nikt tu nie mówi, że nie wejdzie. Tylko na przyszłość podawaj jakieś argumenty bo od takich typów jest inny dział.

T
stranger
stranger
T Offline
ok zaraz poszukam

too much love will kill you
too much love will kill you
Originally Posted by tomex11
CZUJE ZE DZISIEJSZY DZIEŃ ELIMINACYJNY BEZ NIESPODZIANEK BEDZIE A PRZYNAJMNIEJ MAM TAKA NADZIEJE.

moim zdaniem za duzo tych meczy, prawie wszystkie, no ale jak tobie to siądzie to my wszyscy niezle zarobimy ... smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Boubson
Hej. Gdzie tyle płacą? W Expie 1.05 wiec no bet.

Strona 2 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, alfa, burbon, Lukasz111, $-man, ElNinho[mmdea], poozon, bukma), 2,930 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,727
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025