|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Absolutnie się z Tobą nie zgodzę  Dziasiaj zobaczymy obronna koszykówke,gdyz obie drużyny znają sie za dobrze by postawic tylko na atak.Panathinaikos ostatnimi czasy znacznie poprawił gre obronną,a jego obecny styl gry znacznie odbiega od tego który prezentowali chocby w ubiegłym sezonie gdzie dla nich liczyła sie tylko ofensywa.W dodatku to jest finał,a on rządzi się własnymi prawami.Osobiście spodziewam sie tylko jednej kwarty ponad 45 pkt,a pozostałe w granicach 30-36pkt.Ja na to spotkanie mam nawet under 153 w toto po kursie 2.10 wraz z Liechtensteinem +3.5 co przy odpowiedniej stawce daje mi średnią miesięczną pensję  Ale jak bedzie to się dowiemy za niecałe 3 godziny. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Miało byc jednej kwarty ponad 40 pkt,a nie 45...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
under będzie tylko przy założeniu, że PAO dziś zabije Oly swoją defensywą  Bo 85-90 punktów gospodarze na pewno rzucą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś wiadomości czy w Panathinaikosie zagra dziś Siskauskas? Bo jak tak to czuję,że dziś Panata wysoko powiezie Olympiakos.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyżby to Ramunas był jakimś cudotwórcą że pozwoli koniczynkom pojechać wysoko Oly  Spodziewam się meczu bardzo wyrównanego - mega doping kibiców z jednej i drugiej strony (ponoć mnóstwo fanów Oly będzie na meczu) i walka o win do ostatniej sek.
|
|
|
Link skopiowany do schowka