Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#1282395 07/06/2007 07:57
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Wiem,ze pewnie gdzies jest podobny temat,ale prosilbym o przytrzymanie go do soboty wieczor - pozniej mozna usunac wink z gory dziekuje smile
Wiec po kolei...chodzi o to,zebyscie pomogli wybrac mi najfajniejsze miejsca w tych miastach...puby,cluby, restauracje itp. itd.
Gdzie warto isc pograc w kosza, noge, gdzie znajde korty tenisowe...i jaka jest ich cena?
i najwazniejsze gdzie spotkam najfajniejsze dziewczyny wink
Licze na Wasza pomoc piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest wiele miejsc, z dyskotek polecam Paradox oraz Yesterday smile ..w sezonie monciak w Sopocie to jedna wielka impreza i od zawalenia dupeczek więc tam trudno cokolwiek mówić, jeżeli chodzi o dyski w Sopocie to chyba Copacabana, bo z Vivy to zrobili taki klub dla snobów, z miejsc gdzie mozna miło spędzić czas to polecam Skate Plaza o ile jeździsz na rolkach, desce lub bmx, zawsze sie jakieś panienki schodza i patrza jak chłopaki jeżdżą ...zawsze to łatwiej poderwać ...na "skate osiem" smile
...z PUBów, ale takich tylko do posiedzenia polecam jeszcze we wrzeszczu, stojac naprzeciwko Manhattanu idziesz w lewo i 1 czy tam 2 przecznice dalej masz taki Irlandzki Bar, na prawdę super, ładnie urzadzony, czesto sa jakieś takie małe koncerciki, bardzo nastrojowo smile
...co do reszty atrakcji to nie wiem.....jeszcze, dopiero poznaje 3miasto smile

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, aker, alfa, Sensei), 4,491 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,305
Posty5,840,302
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026