Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 24 1 2 3 4 5 6 7 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kurson
Właśnie zakupiłem dla mojego syna kierownicę Logitechu (taką z wibracjami), z nadzieją, że usprawni to jemu pogrywanie w ulubione Lego Racers. Ale moja komputerowa ignorancja nie pozwala mi spowodować współpracę tego urządzenia z grą.

Dodam, że jak zawsze najpierw zainstalowałem soft Logitechu, podłączyłem później zgodnie ze sztuką i ... nic. W ustawienia gry znalazłem tylko jakieś standardowe ustawienia sterowania z klawiatury.

Pytanie: co powinienie zrobić żeby kierownica działała razem z Lego Racers? Jak w ogóle programuje się te armie przycisków na kierownicy?

Z góry dzięki za pomoc

tak sie zastanawiam zaznaczam ze nie mam doswiadczenia z kierownicami ale czy taka gra raczej dla dzieci bedzie obsługiwała kierownice nie sądze co innego coliny czy inne nascary tam pewnie wszelkie mozliwe typy.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by czubek
kupilem auto z zagranicy. prosze o szybka lekcje gdzie mam sie teraz udac (jakie urzedy) i co pozalatwiac by moc normalnie go uzytkowac.

idziesz do starostwa wydzial komunikacji dajesz papiery dostajesz papiery tablice oczywiście nie odrazu idziesz do US płacisz potem OC gdziekolwiek no i wsio hehe

addict
addict
Mam prośbę do userów z Warszawy, moze któryś z was zna wykaz punktów bukmachera Milenium w Warszawie? Na ich stronie jest podany tylko jeden punkt.Czy to jest mozliwe aby w tak dużym miescie mieli tylko jeden ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A gdzie dokładnie chcesz to sie rozejrze jak bede w poblizu tongue

old hand
old hand
W niedziele mam zerówke z matmy i niemoge sobie [rzypomniec jak sie liczylo stosujac wzór Cramera np. takie zadanie

x=y=z=3
x-y=z=2
x=y-z=1

Wiem ze liczylo sie wyznaczniki ale niepamietam jak sie spisywalo jako macierz..pomozecie ?

a.k.a. "dave_k.o."
a.k.a. "dave_k.o."
Originally Posted by siwy212
[quote=czubek]kupilem auto z zagranicy. prosze o szybka lekcje gdzie mam sie teraz udac (jakie urzedy) i co pozalatwiac by moc normalnie go uzytkowac.

Najpierw urząd celny uiszczac tam opłate za kupno zazwyczaj to grosze około 15 złotych

pozniej tłumacz przysiegly musisz prztłumaczyc dokumenty i jak bedziesz u tłumacza to go pilnuj zeby niczego nieprzekrecil z numerami itp bo sie czesto myla a pozniej trzeba chodzic i kombinowac od nowa

nastepnie wydział komunikacji a na koniec us. I pamietaj zeby robic ksero dokumentów przynajmniej zawsze po dwie kopie przydaja sie później w nastepnych urzędach

addict
addict
Originally Posted by koszałek
A gdzie dokładnie chcesz to sie rozejrze jak bede w poblizu tongue

Najbardziej interesowała by mnie Pr-Płd , Wawer.

Dzięki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by SZULC
W niedziele mam zerówke z matmy i niemoge sobie [rzypomniec jak sie liczylo stosujac wzór Cramera np. takie zadanie

x=y=z=3
x-y=z=2
x=y-z=1

Wiem ze liczylo sie wyznaczniki ale niepamietam jak sie spisywalo jako macierz..pomozecie ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wzory_Cramera
Powinno wystarczyć...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
mam pytanie, jak spakować przykładowo 1000 małych plików po 10 w jednym archiwum za jednym zamachem ? (żeby wyszło 100 zipów) Kombinowalem z winzipem i winrarem i nie widziałem takiej opcji

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie mam pytanie, a kieruję je głownie do osób znających się na tenisie. Ostatnio troszkę pogrywam, ale rakietę pożyczam od kumpla, więc przymierzam się do zakupu własnego sprzętu.

http://www.allegro.pl/item202989820_rakieta_tenisowa_tour_pro_27_wilson.html

Czy takowa rakieta będzie dobra. Gramy typowo amatorsko, na razie to takie sobie po prostu przebijanie, bo ostatni raz grałem w wieku 12 lat chyba. Zaznaczam, że na clay'u smile

Dzięki za poradę :PIWO:

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Może podepnij się pod TEN temat, w ten sposób szybciej uzyskasz poradę.
Jescze taki temat był Jaką wybrać rakiete do tenisa ziemnego - projekt

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
panowie znacie jakies nie wiem " preparaty " smile do wybielania zebow, z gory mowie ze nie mam zoltych zebow laugh myje je regularnia ale jakos bialuskie strasznie nie są niestety frown

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
poszukuję śmiesznych zdjęć o tematyce sportowej smile

macie jakieś dobre strony?

zależy mi na dobrej jakości

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poszukaj na stronie

www.widelec.org [widelec.org]

moze cos znajdziesz bo pojawiaja sie tam tez zdjecia o tematyce sport

H
member
member
H Offline
jak mogę sprawdzić na stronie IANA.ORG do jakiej organizacji przyznany jest adres IP?
z góry thx

Zysk Daje Ryzyko
Zysk Daje Ryzyko
Originally Posted by pettersen
poszukuję śmiesznych zdjęć o tematyce sportowej smile

macie jakieś dobre strony?

zależy mi na dobrej jakości

moze tu cos znajdziesz

http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=6&start=0

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Das ist wirklich "Perła Mazur". So was ist einmalig im Lyck. Sehr schone Lage - direktes Kontakt mit Natur, Ruhe, Kinder - und Familires Klima, gute Kuche und viel mehr. Danke schon fur schones Abend. Bis nachstes Jahr oder schon zum Sylwester"

Przetłumaczy ktoś na polski, prosze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by hbr
"Das ist wirklich "Perła Mazur". So was ist einmalig im Lyck. Sehr schone Lage - direktes Kontakt mit Natur, Ruhe, Kinder - und Familires Klima, gute Kuche und viel mehr. Danke schon fur schones Abend. Bis nachstes Jahr oder schon zum Sylwester"

To jest rzeczywiscie "Perła Mazur"? Tak wiec co jest takiego niezwyklego w Lyck - to chyba jakas nazwa miejscowsci. Bardzo dobre polozenie - bezposredni kontaky z natura, cisza, rodzinna atmosfera, dobra kuchania i wiele inych. Dziekuje bardzo za udany wieczor, Do nastepnego roku lub do Sylwestra

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Witam, właśnie pisze podanie z prosba o powtorzenie klasy grin
Niech ktoś powie czym mozna to motywowac ?? grin piwo

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by hbr

haber, co robiłeś z tą niemką w sylwestra ? laugh

Strona 5 z 24 1 2 3 4 5 6 7 23 24

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, aker, Lukasz111, burbon), 3,288 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,804
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025