taki dzisiaj zly humor mialem caly dzien a na koniec sie troche posmialem
Ładnie sie wkopalem z tym bukiem gralem tu kiedys jakies 2 lata temu ale oczywiscie w zyciu bywa hasla zapomnialem wiec zalozylem se nowe konto zeby skorzystac z bonusu:D
ja na miejscu expekta bym ci zamknal konto, bo wysyla sie maila do supportu z loginem, jak tez sie nie pamieta loginu to wystarcza dane i oni podaja co i jak
A i jeszcze ich system rzoliczenia kuponow tez pozostwia wiele do zyczenia ustawilem se opcje zeby na miele jeszcze mi kupony przychodzily tak przynajmnije sobie sprawdzam czy mi dobrze czy zle rozliczyli!!! Nie wiem ile dokladnei ale przez te prawie 2 tygodnie gry u nich mialem chyba z 20 jak nie lepiej zle rozliczonych kuponow.

chcialbym zobaczyc te 20 zle rozliczonych kuponow
Co jeszcze ronbi expekt jak zaczniecie grac grubo to albo beda wam usuwac kupony i zwracac stawke albo wam obniza wielkosc stawki ja juz powyzje 100 zl nie moge dac bo odrazu pojawia mi sie ostrzezenie i w ogole!!!
oj ciekawe czy zagrales za wiecej niz 100zl? bo jakbys zagral to bys wiedzial, ze pozostala kwota brana jest do akceptacji i w 99/100 jest akceptowana
a co do prowizji za przelew to wpisujesz w ibanie "PL" i masz za friko po 2-3 dniach kase na koncie bankowym
Napisalem tu troszke o nich zeby was koledzy uswiadomic
jak to dobrze byc uswiadomionym