|
|
addict
|
|
addict
Witam michal392 Proszę kierować się na adres [email protected] i upomnieć się o wypłatę. Najlepiej pisać a poczty gmail, jeżeli ktoś tam ma skrzynkę. Z tej poczty zawsze i szybko dochodzą maile. viktor Będziesz mógł wypłacić na konto bankowe, pod warunkiem, iż masz konto w banku na tą samą osobę co w Expekt.com Widze że i expekt ma swojego przedstawiciela na forum .Na pewno sie przyda ,by odpowiadac na róznego rodzaju pytania związane z grą w expekt.Nic tylko pochwalić incjatywe . 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twoje pieniądze zostaną przewalutowane, ale będziesz miał w złotówkach. Wielkie dzięki za szybką odpowiedz.Szczerze powiem że tego errora zrobiła moja małżonka a teraz śle maile do ich supportu:)Taki oto miły prezent dostałem-nie tradycyjny prezent ale 150zł na koncie+ bonus.I jak tu nie być szczęśliwym:)Pracownikiem expekta chyba nie jesteś ale jeszcze zadam pytanko:czy coś za to potrąćą tzn.za wpłate na złe konto???Dzięki jeszcze raz za informacje:)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak, ale są to raczej groszowe sprawy, dostaniesz na konto nie całe 150zł, wynika to z przewalutowania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, ale są to raczej groszowe sprawy, dostaniesz na konto nie całe 150zł, wynika to z przewalutowania. Ok jeszcze raz dzięki za informacje:)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
czy wy macie taką sama sytuacje
chce dokonać zmiany w moim profilu danych przkładowo telefon
a nie moege tego zrobic , niewiem co bym chciał przykładowo zmienic zawsze wywala mi taki błąd na czerwono
"Nieprawidłowy adres; tylko litery i kropki; znak "/" niedozwolony "
a takiego znaku i tak nie uzyłem
sprubujcie sami u sbiebie dla przykładu sprawdic czy mozecie
ja pisałemd o suuportu to odpisał mi ze moze mi zmienic manulanie, to chyba mi zablokowali celowo zebym nie mógł sam ??
prosze sprawdzcie u siebie ???
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam. Jak sie poleca gracza w expekcie? Mam mu wyslac jakis link? Jak to zrobic. Dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie trzeba wysyłać linku, gdy znajomy wykona wymagany obrót wystarczy wysłać meila podając swoje dane i dane poleconej osoby wraz z numerem ID
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
co oznaczaja takie typy przykładowo w tym meczu
China +8.5 points 2.00 Bulgaria -8.5 points 1.72 yenn typ jest w expekt przykładowo
co on znaczy bo cche grac podobne a niwiem o co chodzi dokladnie
do czego mam te pkt dodawac do punktów, przykładowo do kazdego setu ?
jak by było 27 25 27 25 27 25 dla blugari a zagrałbym China +8.5 points 2.00 to bym trafił ?
czyli liczy sie suma pkt setów jak dodam pkt to chuni wygrają czyli to sie dodaje do 1 seta tylko, czy jak, do sumy ??
prosze mi opisac czy dobrze rozumiem bo chce takiego typu zdarzenia stawiac a niewiem czy dobrze rozumiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ivan: 1/ jak się nie wie co się gra to się nie gra ale: mecz siatkarski dzieli się na sety - z reguły do 3 wygranych Każdy set z wyjątkiem TB gra się do 25 zdobytych pkt. (TB do 15-tu) - ale musi się kończyć conajmniej 2-pkt wygraną obojętne którejkolwiek z drużyn. Handicap na pkt - jest nic innego na granie ile pkt róznicy (tych zdobywanych w setach) będzie w całym meczu - a niejednokrotnie zdarza się że drużyna wygrywająca mecz ma mniej pkt od drużyny przegrywającej "jak by było 27 25 27 25 27 25 dla blugari a zagrałbym China +8.5 points 2.00 to bym trafił ?" - trafiłbyś nawet gdyby było +6,5
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam
Wpłaciłem na expa kartą (pierwsza moja w życiu wpłata kartą do buka) i po dwóch dniach exp zablokował mi konto prosząc o skany karty. Teraz mam je odblokowane a na koncie -175 zł debetu i automatyczny zwrot mojej wpłaty na karte. Ktoś wie oco tu kaman???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze najlepiej napisz do nich to Ci udziela odpowiedzi mysle ze popelnili jakis blad! - a czy expekt zasila konta w soboty?! bo wyslalem kase w czwartek i cisza!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mysle ze najlepiej napisz do nich to Ci udziela odpowiedzi mysle ze popelnili jakis blad! - a czy expekt zasila konta w soboty?! bo wyslalem kase w czwartek i cisza! jak tam gralem to zasilał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze najlepiej napisz do nich to Ci udziela odpowiedzi mysle ze popelnili jakis blad! - a czy expekt zasila konta w soboty?! bo wyslalem kase w czwartek i cisza! ktoregoś razu wpłaciłem tez w czwartek i kasa była w poniedziałek rano na koncie,takze w wekendy chyba nie zasilają(mam na mysli wpłate przelewem) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze najlepiej napisz do nich to Ci udziela odpowiedzi mysle ze popelnili jakis blad! - a czy expekt zasila konta w soboty?! bo wyslalem kase w czwartek i cisza! ktoregoś razu wpłaciłem tez w czwartek i kasa była w poniedziałek rano na koncie,takze w wekendy chyba nie zasilają(mam na mysli wpłate przelewem)  jak 2-3 lata temu wplacalem przelewem to w soboty rano ksiegowali kase na kontach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedanak jest to zajeciscieDZIADOWSKA FIRMA~!!!! albo mnie maja w DUPIE!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wysłałem w środę i też nic. A w soboty wpłat za pomocą przelewu nie księgują.
Z Expekt: Operacja wpłaty zajmuje z reguły do 5 dni bankowych, aktualizacje wpłat do kont gracza, odbywają się od Poniedziałku do Piątku w godzinach 19:00 - 21:00, lub pomiędzy 08:00 - 10:00 następnego dnia.
Jeżeli dokonasz depozytu w innej walucie aniżeli waluta Twojego konta, zostanie on przeliczony po aktualnym kursie i prowizja w wysokości 30.00 PLN będzie odjęta od sumy depozytu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wysłałem w środę i też nic. A w soboty wpłat za pomocą przelewu nie księgują.
Z Expekt: Operacja wpłaty zajmuje z reguły do 5 dni bankowych, aktualizacje wpłat do kont gracza, odbywają się od Poniedziałku do Piątku w godzinach 19:00 - 21:00, lub pomiędzy 08:00 - 10:00 następnego dnia.
Jeżeli dokonasz depozytu w innej walucie aniżeli waluta Twojego konta, zostanie on przeliczony po aktualnym kursie i prowizja w wysokości 30.00 PLN będzie odjęta od sumy depozytu. tak dokladnie !!! kiedys sie jebnolem na tym ich koncie tylko pytam gdzie sie podzialo moje 20 zl  bo zawsze wplacm im 5- dych !!!??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie:
Chce wplacic pieniadze do Expekta przez MB. Klikam MB i pokazuje mi sie moj mail i kasa jaka mam wplacic. Problem w tym ze ja juz tego maila nie mam i MB mam zweryfikowany pod innym mailem, a tego zmienic tam nie moge. Jak to zmienic?
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
może ktoś sie orientuje czy jest jakaś promocja dla starych użytkowników powracających ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chyba nie ma, a szkoda bo też bym do nich wrócił
|
|