|
|
member
|
|
member
panowie kto sie nie rozwija nie bedzie nigdy gral wyzej:) dawajcie do wyzszej ligi,nawet kosztem spadku i zobaczenia co tam mjest grane...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie jest to takie fajne...jak przegrywasz, na twoje mecze chodzi mało kibiców, którzy do tego odchodzą z klubu kibica, sponsorzy płacą mało. Reasumując...nie zarabiasz. A jak nie zarabiasz to wszystko jest do dupy  ot cała płenta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie kto sie nie rozwija nie bedzie nigdy gral wyzej:) dawajcie do wyzszej ligi,nawet kosztem spadku i zobaczenia co tam mjest grane... widac, ze za dlugo w ta gre nie grasz....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czasami łatwiej można się rozwinąć spokojnie sobie grając w niższej lidze niż walcząc za wszelką cenę o to aby grać w jak najwyższej lidze. Więcej się zarabia, nie trzeba wydawać aż tak dużo na pensje itd.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szczera racja! Dwóch moich znajomych ligowców Hattricka po zbyt szybkim awansie do V ligi, przegrywało, traciło kibiców, zaczeli kombinować z taktykami, aż wreszcie znudziła się im gra, bo stwierdzili że VI liga, ew. ogon V to szczyt jaki mogą osiągnąć. Wyżej ponad V ligę grają kluby z doświadczeniem 15-20 sezonów, które ekonomicznie są nie do prześcignięcia, a wiadomo jak masz mniej kasy to i grajków gorszych. Żeby coś wygrać musisz kombinować z taktyką, co prowadzi do strat w treningu i jeszcze pogłębienia różnic do najlepszych i koło się zamyka...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czasami łatwiej można się rozwinąć spokojnie sobie grając w niższej lidze niż walcząc za wszelką cenę o to aby grać w jak najwyższej lidze. Więcej się zarabia, nie trzeba wydawać aż tak dużo na pensje itd. no ale kiedys trzeba w koncu awansowac...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
panowie kto sie nie rozwija nie bedzie nigdy gral wyzej:) dawajcie do wyzszej ligi,nawet kosztem spadku i zobaczenia co tam mjest grane... widac, ze za dlugo w ta gre nie grasz.... moz3e w ta gre gram malo,ale w tych co gram jzu dlugoi jest podobnie i trzba sobie z tym radzic i widze,ze dla was awans to problem,dla mnie to szansa do rozwoju i zmierzenie sie z prawdziwymy graczami...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, warto awansowac ale wtedy gdy się ma pewność, że ze swoim składem jest się w stanie powalczyć o utrzymanie lub o jakieś wyższe cele. W przeciwnym przypadku lepiej zostać sezon dłużej w nizszej lidze i odpowiednio się wzmocnić.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak, warto awansowac ale wtedy gdy się ma pewność, że ze swoim składem jest się w stanie powalczyć o utrzymanie lub o jakieś wyższe cele. W przeciwnym przypadku lepiej zostać sezon dłużej w nizszej lidze i odpowiednio się wzmocnić. no i wlasnie to mi sie nie podoba, w kazdej grze online mowia to amo ,a ja tak bym nie mogl zrobic jak ie da awansowac to trzeba to robic i tyle...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
1985karas po pierwsze awans z IX do VIII ligi to nie to samo co z VI do V bo ci co grają w V są cholernie doświadczeni i rzadko popełniają błędy a ci grający w VIII i IX dopiero zaczynają przygodę z hattrickiem i błędów robią sporo. Powiem ci tak, grając ze dwa lata w hattricka, i od nowa zaczynając, nowy sezon z zerowym dorobkiem w IX lidze, wątpię żebym przegrał choćby mecz.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
1985karas po pierwsze awans z IX do VIII ligi to nie to samo co z VI do V bo ci co grają w V są cholernie doświadczeni i rzadko popełniają błędy a ci grający w VIII i IX dopiero zaczynają przygodę z hattrickiem i błędów robią sporo. Powiem ci tak, grając ze dwa lata w hattricka, i od nowa zaczynając, nowy sezon z zerowym dorobkiem w IX lidze, wątpię żebym przegrał choćby mecz. pewnie masz racje,ale jak kazdy chce kiedys awansowac wyzej i wyzej, a jak sie ine przeskoczy po kolie kazdej z lig to bedzie ciezko, a ja sie na razie ucze hattricka,moze za jakis czas bede mogl cos wiecej powiedziec,,,a i nie wiem czemu znow mi treningu ine zaliczylo,dziwne to ,a wszystkie warunki wydajke mi sie ze spelnilem i czytalem o tym wszytkim na forum ,nie czaje tegoi mza bardzo...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A skąd wiesz kiedy ci zalicza a kiedy nie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1985karas...jak czytałeś zasady gry i na forum pytałeś, i jak widze nic nie zrozumiałeś, więc musisz czytać zasady gry do bólu aż zrozumiesz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A skąd wiesz kiedy ci zalicza a kiedy nie? zawsze w piatek rano jest to podawana...oczywiscie jak Ci ine zaliczylo,bo jak zaliczylo to jestv spokoj...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
1985karas...jak czytałeś zasady gry i na forum pytałeś, i jak widze nic nie zrozumiałeś, więc musisz czytać zasady gry do bólu aż zrozumiesz  wszystko mam ustawione jak nalezy trenerow(8 asystentow mam i 0 od bramkarzy),walkowera nie oddalem i wszystko co nalezy wypelnilem i nie wiem dalej co jets grane...jak wiesz to mi powiedz co moge jeszcze zle robic ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A jakie ustawienie miales w ostatnim sparingu ?? 3-6-1 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
...a wczesniejszy spar 4-6-0  Normalnie gdybym mial mozliwosc to dal bym Ci zakaz wypowiadania sie o tej grze...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wlasnie sam to zauwazylem,ale to nie wiem nawet jak to sie przytrawilo,specjalnie sobie napastnika cofnalem do pomocy ,a nie wiem czemu boczny obronca tez mial ze idzie do srodka,no ale coz juz sie ten blad nie popelni wiecej,zaczynam grac na powaznie  eheheheheh
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chłopaku weź sobie przeczytaj temat trening" w zasadach gry, to zrozumiesz dlaczego nie trenują twoi zawodnicy...Musisz zacząć od początku, bo nic z tego nie będzie..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Chłopaku weź sobie przeczytaj temat trening" w zasadach gry, to zrozumiesz dlaczego nie trenują twoi zawodnicy...Musisz zacząć od początku, bo nic z tego nie będzie.. Dobra dobra,juz wyczailem blad i przeczytalem po raz kolejny to i sprawdzilem wszystko po kolei i wiem gdzie byl blad zobaczymy jak bedzie za tydzien...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|