|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisal ktos moze kiedy podanie do prodziekana? jak ma to wygladac? moze ktos ma cos gotowego, ze ja bym tylko wstawil odpowiednie dane i wydrukowal  ? Pisalo sie kiedys tego troche ...  Istotnym jest: CZEGO ma dotyczyc to podanie? no tak, nie napisalem o najwazniejszym nie wybralem w terminie przedmiotow na 2 rok, musze podac przyczyne (nie moglem sie zalogowac bo zapomnialem hasla do mojego profilu) i napisac jakie to przedmioty jak masz cos w tym stylu to bylbym wdzieczny czyli o co wnosisz? mam rozumiec, ze o: przywrocenie terminu do wybrania przdmiotow? czy o cos innego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O troche mi to rozjasnilo obraz :D:D:D Dziekoweczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ema  Włączam GG, dostaje wiadomość, otwieram i zacina mi sie całe gg. Pisze brak odpowiedzi i nie moge nawet normalnie wyłączyc tylko przez ctrl+alt+del. Jeśli ktos wie co zrobic to wielkie thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mindman musze napisac podanie do prodziekana w ktorym podam jakie przedmioty wybieram na 2 rok i podac przyczyne dlaczego tego nie zrobilem w wyznaczonym terminie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo jak masz to podeslij jakiekolwiek (usun dane  ) zebym mial przyklad formatowania tekstu [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ajdam ---> poszlo na maila 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok mam dzieki bardzo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam prolbel z takim zadaniem z j. angielskiego:
Imagine thet you can change the driving rules in your country. What rules will you change, and why?
Możecie pomóc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o przetlumaczenie to chyba: Wyobraz sobie, ze mozesz zmienic zasady dotyczace jeżdżenia w Twoim kraju. Jakie zasady byś zmienil i dlaczego ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o przetlumaczenie to chyba: Wyobraz sobie, ze mozesz zmienic zasady dotyczace jeżdżenia w Twoim kraju. Jakie zasady byś zmienil i dlaczego ?  Napisz ze chcialbys zeby w Polsce tez sie jezdzilo lewa strona, zeby byly same ronda, brak radarow i ograniczen predkosci oraz bezkolizyjne przejscia dla pieszych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o przetlumaczenie to chyba: Wyobraz sobie, ze mozesz zmienic zasady dotyczace jeżdżenia w Twoim kraju. Jakie zasady byś zmienil i dlaczego ?  Napisz ze chcialbys zeby w Polsce tez sie jezdzilo lewa strona, zeby byly same ronda, brak radarow i ograniczen predkosci oraz bezkolizyjne przejscia dla pieszych  CHodzi mi tylko o to żeby troche pomóc w napisanie tego [po angielsku co Ty napisałes 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To napisz, ze nic bys nie zmienil  Jestes zadowlony z tego co jest, jest idealnie 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ogromna prośba ! Jeśli ktoś ma jakieś materiały dotyczące gazet ukazujących się we Francji to prosze o kontakt. Głownie chodzi mi o prasę sportowa ( France Football) Historia, redaktorzy, o czym traktuje, od kiedy na rynku, nakład itd.. Czasu mam niewiele a do pracy zero info. Będe bardzo wdzięczny  Nikt nie ma choćby strony jakichs konkretnych informacji ? Nigdzie nie moge znaleźć a czasu bardzo mało .. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogromna prośba ! Jeśli ktoś ma jakieś materiały dotyczące gazet ukazujących się we Francji to prosze o kontakt. Głownie chodzi mi o prasę sportowa ( France Football) Historia, redaktorzy, o czym traktuje, od kiedy na rynku, nakład itd.. Czasu mam niewiele a do pracy zero info. Będe bardzo wdzięczny  Nikt nie ma choćby strony jakichs konkretnych informacji ? Nigdzie nie moge znaleźć a czasu bardzo mało ..  http://www.fornet.com.pl/francja/texpress.html
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szukam odpowiedzi na pytanie : jakie sa metody zarządzania długiem publicznym ? Pomozecie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytales moze wujka gogle? bo ja skopiowalem fraze Twojego pytania i troche odp wyszlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze o szybka pomoc, pytanie brzmi:
podaj stopnie utlenienia dla pierwiastkow o wzorze Pb(NO3)2
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pb II,IV NO3 dla całej reszty kwasowej (k.azotowego) I Dla N -III lub -III , IV, V Dla 0 -I lub -II
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki 
|
|