|
|
old hand
|
|
old hand
Mam do was nietypową sprawe  Otóż, mam stary monitor Crt 15 cali :/ i nie chce on się popsuć. Chciałbym zrobić taki mały przekręt, żeby go popsuć tylko w taki sposób, aby naprawa kosztowała grosze. W tej całej intrydze chodzi o to, żeby stary kupił nowy monitor, a jakby nie chciał to, żeby dał na jego naprawe tych kilka groszy Mam nadzieje, że kupi nowy(coś tak kiedyś wspomianł). Musze jakoś przyśpieszyć ten proces. Znacie jakiś sposób, aby popsuć niegroźnie monitor? polej wodą 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mam pytanie odnośnie oprogramowania. Czy istnieje jakis program do wyznaczania trasy który potem ma możliwość kierowania za pomocą GPS. Nie chodzi mi o palmtopy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam do was nietypową sprawe  Otóż, mam stary monitor Crt 15 cali :/ i nie chce on się popsuć. Chciałbym zrobić taki mały przekręt, żeby go popsuć tylko w taki sposób, aby naprawa kosztowała grosze. W tej całej intrydze chodzi o to, żeby stary kupił nowy monitor, a jakby nie chciał to, żeby dał na jego naprawe tych kilka groszy Mam nadzieje, że kupi nowy(coś tak kiedyś wspomianł). Musze jakoś przyśpieszyć ten proces. Znacie jakiś sposób, aby popsuć niegroźnie monitor? na tranfopowielaczu powinien byc potencjometr przekrec go tak by na ekranie na max rozjasnieniu ledwo co bylo widac.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z tymi pokrętłami to stary się skapnie, aż taki głupi nie jest  . Z wodą też nie bardzo bo jeszcze mi wybuchnie :/ Znacie jakieś inne sposoby?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos moze jakis pdf z instrukcjami mmx (np psubus,psub,padd itd) z architektury komputerow?? jak cos to prosze o pw dzieki 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
mam jakis problem ze Skype  Podłaczylem słuchawki, niby wszystko ok, słysze swego rozmowce ale on mnie nie słyszy. W czym moze tkwic problem?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
jeśli masz XP to: Panel Sterowania ---> Dźwięki, mowa i urządzenia audio ---> Dźwięki i urządzenia audio ---> zakładka "Głos" ---> testowanie sprzętu i później według instrukcji, powinno pomóc
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki Artek ale w dalszym ciągu bez zmian Co jeszcze może byc przyczyną tego, ze mnie nie słychać ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawdź czy dobrze podłączyłeś. Uruchom Rejestrator dźwięku i zobacz czy system Cię słyszy. Jeśli tak, to skype powinien działać prawidłowo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki Artek ale w dalszym ciągu bez zmian Co jeszcze może byc przyczyną tego, ze mnie nie słychać ? Miałem podobnie, ale u mnie było to że miałem wyciszony mikrofon w windowsie, musiałem wejść w panel sterowania tak jak pisze Artek i tam dać na dzwięki, potem zaawansowane i aby pokazała się zakładka mikrofon, nastepnie odznaczyłem aby nie było wyciszenia  Sprawdź u siebie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja mam pytanie odnosnie windowsa xp, chciałbym kupic oryginalny, i ile mniej wiecej musze wydac? znalazlem na allegro w cenie okolo 140zł nawet, a sa i takie za ponad tysiac złoty, czym to sie rózni? o co chodzi z wersja OEM itp?
z gory dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cena jest zależna od wersji: Home Edition Professional Edition Media Center Edition Tablet PC Edition Professional x64 Edition
OEM tzn. że kupujesz kompa z zainstalowanym systemem i tylko na tym sprzęcie możesz z niego korzystać.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki Panowie za pomoc  Jakoś dziala ale tak troche mizernie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po zainstalowaniu gry dominet bank extraliga pojawilo sie ...uruchomienie tej aplkacj nie powiodlo sie ,poniwewaz nie znaleziono d3dx9_27 ..zainstalowalem jescze raz i nic prosze o pomoc dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po zainstalowaniu gry dominet bank extraliga pojawilo sie ...uruchomienie tej aplkacj nie powiodlo sie ,poniwewaz nie znaleziono d3dx9_27 ..zainstalowalem jescze raz i nic prosze o pomoc dzieki Stąd: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27 ściągniesz plik d3dx9_27.dl. Następnie wypakuj go do katalogu c:\windows\system i powinno działać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[dzieki [/quote] Stąd: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27 ściągniesz plik d3dx9_27.dl. Następnie wypakuj go do katalogu c:\windows\system i powinno działać. [/quote] do windowsa wypakowuje ale windos system nie hcce?dzieki
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Poprosze o jakis banalny program do skanera, ktory zajmuje z mega, macie cos?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam problem... otoz od paru godzin nie moge sie pozbyc jakiegos wirusa... tapeta zmienia mi sie na czerwono (plik ktory za to odpowiada default.html ciagle kasuje ale on ciagle powraca), tak samo jest z samym wirusem (kon trojanski sysrlb32.exe). Skanowalem avastem, ad-avare i choc usuwalo scierwo to zaraz powracalo :/ w awaryjnym tez juz probowalem. Dodatkowo nie moge otworzyc menadzera zadan (alt+ctrl+del) HELP ME!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Troche tego sporo... ale narazie ustalilem jak wlaczyc menadzera zadan, wywalilem jakiegos popupa co sie pojawial i jeszcze raz ta czerwona tapetke i narazie dziala, zobaczymy jak dlugo ale dzieki, jak cos to sie zastosuje do tego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|