|
|
veteran
|
|
veteran
strasznie ciężko z tym zerwać, czy ktoś ma może jakieś doświadczenie w rzucaniu palenia? dodam że palę jakieś 2lata.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak rzucić...? Najlepiej wcale nie zaczynać. Sam jestem takim właśnie szczęśliwcem i całe szczęście nigdy do fajek mnie nie ciągnęło... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tyle że ja już zacząłem, i teraz chciałbym rzucić, macie moze jakies rady?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Zbankrutuj.
Nie będziesz miał kasy - nie będziesz miał fajek. Kolegów też nie - bo po 20 wyżebranych fajkach będą Cię unikać jak ognia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zbankrutuj.
Nie będziesz miał kasy - nie będziesz miał fajek. Kolegów też nie - bo po 20 wyżebranych fajkach będą Cię unikać jak ognia. dzięki to rzeczywiście idealne rozwiązanie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przestań i już  Zamiast kolejnej paczki wypij 2 browary 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie zycze Ci tego, ale w szpitalu sie chyba najlatwiej, bo tam palic nie wolno  Czytalem ostatnio, ze w UK chca wprawdzic zapis, ze palacze nie beda operowani jesli nie maja min misieaca przerwy w paleniu. Piekna sprawa. Poza tym mogliby u nas wprowadzic zakazy palenia wlascwiie wszedzie. NIenawidze tego smrodu. Ja na szczescie nie pale, szkoda zdrowia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przestań i już  Zamiast kolejnej paczki wypij 2 browary  tak się składa że browarów też pije za dużo.  ale to jeszcze mi nie przeszkadza, gorzej z paleniem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po browarach masz przynajmniej lepszy humor - po paleniu - nic. Tłumaczę to cały czas szwagrowi , który jest namiętnym palaczem a kilku browców ze mną nie chce wypić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
<-------------------------
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zycze Ci tego, ale w szpitalu sie chyba najlatwiej, bo tam palic nie wolno  Heh no to dopiero dobry dowcip 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Przeprowadź się na kilka miesięcy np. do Anglii. Jak ci przyjdzie płacić tyle kasy za coś co ci tylko zatruwa organizm to sam przestaniesz palićo bo ci się to nie będzie opłacać. Znam kilku namiętnych palaczy, którzy właśnie rzucili palenie po przeprowadzce na wyspy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Anglii paliłem tak jak w Polsce. Na czym polega ten sposób z przeprowadzką na wyspy? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jest tylko jeden sposob: podejmij decyzje, zmotywuj sie w jakikolwiek sposob i po prostu przestan palic. wszelkie inne sposoby to bzdura, aczkolwiek moga przyniesc efekt. najwazniejsze jednak jest twoje podejscie: nie pale i juz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam tak nie robiłem bo mnie nigdy do palenia nie ciągło, ale spróbuj może tak... Odpalaj papierosa od papierosa i to jakieś byle jakie marki, pal bez przerwy dopóki się nie zrzygasz. Porzygasz, pochorujesz przejdzie Ci pociąg do fajek 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sam tak nie robiłem bo mnie nigdy do palenia nie ciągło, ale spróbuj może tak... Odpalaj papierosa od papierosa i to jakieś byle jakie marki, pal bez przerwy dopóki się nie zrzygasz. Porzygasz, pochorujesz przejdzie Ci pociąg do fajek  Nic to nie da, dzien pozniej go "przycisnie" i zapali. Jedyny sposob to motywacja, zacznij zbierac na cos kase, bo nadmiar kasy nie daje odpoczac od nalogu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja proponuje kuracje tym specyfikiem [ Linked Image] dodam żę sposób sprawdzony dwie siostry które paliły nałogowo od 4 miesiecy nie palą. Kuracja przebiegła dość spokojnie sam byłem zaskoczony dzialaniem specyfiku Koszt nie wielki około 35 zł 100 sztuk tabletek .Sam chyba spróbuje tej metody bo sam nałogowo puszczam dymka  pozdrawiam i powodzenia w walce z nałogiem jak chcesz poczytać masz link http://www.niepal.pl/n/index.php?option=content&task=view&id=125
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja proponuje kuracje tym specyfikiem [ Linked Image] dodam żę sposób sprawdzony dwie siostry które paliły nałogowo od 4 miesiecy nie palą. Kuracja przebiegła dość spokojnie sam byłem zaskoczony dzialaniem specyfiku Koszt nie wielki około 35 zł 100 sztuk tabletek .Sam chyba spróbuje tej metody bo sam nałogowo puszczam dymka  pozdrawiam i powodzenia w walce z nałogiem jak chcesz poczytać masz link http://www.niepal.pl/n/index.php?option=content&task=view&id=125 dzieki chyba tego spróbuje.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[quote=zostać modem_MLS]Sam tak nie robiłem bo mnie nigdy do palenia nie ciągło, ale spróbuj może tak... Odpalaj papierosa od papierosa i to jakieś byle jakie marki, pal bez przerwy dopóki się nie zrzygasz. Porzygasz, pochorujesz przejdzie Ci pociąg do fajek  przejdzie mi pociąg do fajek na max 2dni, a później....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zycze Ci tego, ale w szpitalu sie chyba najlatwiej, bo tam palic nie wolno  Heh no to dopiero dobry dowcip  Mój tata po wyjściu ze szpitala przestał palić bo go czymś nastraszyli 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|