|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wlasnie HoMiK155, poruszyles wazna kwestie. Demoliberaly ciagle uzywaja straszaka (ktory juz zreszta ich przeciwnikom od czasow nieocenionego Wojtka Cejrowskiego lata kolo piora), jakoby to Zachod sie z nas smial. Poprawka: smieja sie zboki i ich zwolennicy, wielu normalnych ludzi jest z nami.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
żeby Jarek założył sobie wreszcie konto w banku  i nakarmił kota 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wystarczyły ogladac rózne serwisy informacyjne i naprawde mozna odczuc popracie dla polski... Ja wierze ze pod rządami pisu nie bedzie problemów np. z postawieniem choinki w klasie jak to miało miejsce we włoszekitd
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Conrad, niestety wszystkiego na pieniadze nie da sie przeliczyc. Jedna z niewielu rzeczy, ktora licze PiS na plus, ze stawiaja opor moralnej degrengoladzie, ktora idzie z Zachodu- a mysle tu glownie o homoseksualnych zboczencach. Zdaje sobie sprawe, ze w takich kwestiach sie nie dogadamy - jak zwykle gdy idzie o idee Wolę mieć sąsiada homoseksualistę, nikomu nie przeszkadzającemu, niż pedofila księdza molestującego nieletnich. Geje w porównaniu np. do Młodzieży Wszechniemieckiej mają wiele plusów, są na ogół inteligentni, czyści, uczciwi, a nie śmierdzą jak ludzie z MW, nie wyglądają jak złodzieje, nie rzucają do ludzi cegłami, osiągają coś w życiu w przeciwieństwie do tych nierobów. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nieletnich obu plci? Czy jak bedzie molestowal chlopcow, to juz nie bedzie przeszkadzal? Bo jak dziewczynki - to potrafie zrozumiec - obrzydlistwo, feee. Dedykuje Ci ponizszy link - mysle, ze sie rozmarzysz i latwiej zasniesz http://rozmowa.z.pewnym.uleglym.panem.patrz.plP.S. W jakim celu obwachujesz wszechpolakow?
|
|
|
|
|
|
|
Ilość pedofili w społeczeństwie to jakieś 0,6% a wśród księży to chyba 6%. Zbieg okoliczności? Czyżby?  Kraj nasz stał się klerykalnym zakątkiem Europy, u nas daje się kilkadziesiąt milionów na jakąś świątynię (ale dla lekarzy nie ma pieniędzy), do tego wielokrotność tego idzie ostatnio na jakieś "odszkodowania" dla kleru. A każda partia rządząca prześciga się w demonstrowaniu jak bardzo będzie klęczeć i spuszczać głowę przed klerem. Żenada totalna. Piłsudski ostro za mordę tych sępów wziął, ale to przecież socjalista... LOL. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pewno sie zakrztusisz ze zdumienia, bo dla Ciebie jak rozumiem katolicyzm=pedofilia, ale ja jakos nigdy nie twierdzilem, ze ksiezom wszystko wolno.
A te 6% to dane skad? Z Gazety Wyborczej?
|
|
|
|
|
|
|
Sam jestem Katolikiem, ale niestety za moimi ludźmi kryje się najszersze grono zboczeńców na świecie. Takich ludzi trzeba wywalać i karać, a nie ukrywać i bronić pod stołem tak jak mój kościół. Co do GW to polecam, tylko 1,50zł dziennie, wszystko dla dobra wolnej Polski.  Jedynie ich nie lubią "rządzący", czyli teraz PiS+komuchy+naziści... a wcześniej SLD. Bo GW patrzy tym ludziom na ręce i nie ma odpuść...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zgaduje, ze ja jestem nazista. Szkoda, ze GW nie patrzyla tak na wielomilionowe przekrety poprzednich kilkunastu lat - wiemy oczywiscie dlaczego. Dziekuje, ale papier toaletowy i tanszy i miekszy.
|
|
|
|
|
|
|
GW właśnie zawsze patrzyła na ręce rządzącym, bez względu na pochodzenie polityczne. Stąd ich tak wszyscy u władzy nienawidzą.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No, tak - ze patrzyla to wierze. Tylko szkoda ze na tym sie skonczylo
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Głosowaliście na Jarka i Lecha to teraz macie!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba było wcześniej myśleć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Głosowaliście na Jarka i Lecha to teraz macie!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba było wcześniej myśleć Moze lepiej zamknijcie ten temat reaktywacja za rok 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
debile są wszędzie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
geje  wazne aby im zelu poslizgowego nie zabraklo
|
|
|
|
|
|
|
Przynajmniej nie wykorzystują swojej sytuacji do wyłudzenia 40mln na jakąś "świątynię", a to jest tylko czubek góry lodowej. Ogólnie to rolnicy mają pewne przywileje, np. jeśli chodzi o świadczenia socjalne, ale coś robią i ta praca jest ważna dla UE, która patrzy na przyszłość i nie chce dopuścić za kilkadziesiąt lat do sytuacji, że UE nie będzie samowystarczalna żywnościowo. Wiem, trochę to kosztuje, ale taką mają politykę. Ale z jakiej racji państwo ma być sponsorem kleru i płacić za nich wszystko? Ile miliardów to nas kosztuje? Tego w ogóle nie rozumiem... A dla lekarzy oczywiście nie ma nic, figa z makiem i zarobki niższe od ludzi obsługujących... betoniarkę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
geje  wazne aby im zelu poslizgowego nie zabraklo Sugerujesz jakieś dotacje? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sami ich wybraliscie teraz sie z nimi meczcie ... Demokratycznie zostali wybrani i juz nic z tym nie zrobicie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja wcale nie twierdze, ze sponsorowanie swiatyni z pieniedzy publicznych jest sluszne. We Wloszech podniosla sie wrzawa, wiec zboczency nic nie dostana. Ale w czerwonej Hiszpanii wyludzaja od rzadu coraz to nowe sumy. Nawet nie-prawicowa prasa w Polsce o tym pisze.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|